Bildirim
Efsanevi Soru;Teknocel Berezilya mı?:))
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
konu açtıya ben oyum diye forumu takip edin ban -
quote:
Orijinalden alıntı: GKYYDGN
konu açtıya ben oyum diye forumu takip edin ban
Asıl sana
Görmedim pardonÜzüldüm,İmzası süper ama
-
@Uther Lightbringer
yanlış anlama sadece meraktan soruyorum.bu nickle kayıt olmak nereden aklına geldi.sadece merak ettim elf ismi gibi duruyor -
quote:
Orijinalden alıntı: kkratoss
@Uther Lightbringer
yanlış anlama sadece meraktan soruyorum.bu nickle kayıt olmak nereden aklına geldi.sadece merak ettim elf ismi gibi duruyor
Uther Lightbringer Warcraft evreninde bir Paladin Lordunun ismi.. -
Teknocel şutlandımı? -
quote:
Orijinalden alıntı: quatroxx
Teknocel şutlandımı?
Yok hocam direkten dönmüş -
Saçmalama stillerindeki benzerlikten anlayamadın mı o olup olmadığını
Not : Sorunun cevabı evet o -
0-6 yaş grubu gibi yorum yaptığına göre odur :D -
Acı ama gerçek, evet teknocel berezilya -
O veya değil , ne değişir ki ? -
orda DH Yönetici Admin bile yazsaydı saçma sapan yorumlarından bu teknocel yaw derdim. cevap evet. -
Bunu bi mesajımda yazdım ama tamamen kendini beğnemişliğinden ve garip cümlelerinden anladım. -
berezilya takımı eleştiriyor diye bu kadar hakareti bence haketmiyor ... herkes galatasaray başkanını teknik direktörünü beğenmek zorunda değil .... lütfen insanları bu kadar kolayca kırmayalım ... -
saçma konu daha duruyormu yönetime -
bu tip konular teknocell gibilerin tavan olmasına neden oluyo -
Allah akıl fikir versin.herkes duymak yada okumak istediğini duymayınca yada okumayınca ağlıyor.aslında bu konu iyi olmuş.kimin ne seviyede olduğuda anlaşılmış oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: berezilya
Allah akıl fikir versin.herkes duymak yada okumak istediğini duymayınca yada okumayınca ağlıyor.aslında bu konu iyi olmuş.kimin ne seviyede olduğuda anlaşılmış oluyor.
Ben sadece forumu kirleten saçma sapan konular açan insanların olmamasını istiyorum.Bu olanaksız ama istiyorum.Sadece muhalafet yaparak bir yerleree hayatın boyunca gelemezsin ama sen böyle devam et........... -
quote:
Orijinalden alıntı: Uther Lightbringer
quote:
Allah akıl fikir versin.herkes duymak yada okumak istediğini duymayınca yada okumayınca ağlıyor.aslında bu konu iyi olmuş.kimin ne seviyede olduğuda anlaşılmış oluyor.
Ben sadece forumu kirleten saçma sapan konular açan insanların olmamasını istiyorum.Bu olanaksız ama istiyorum.Sadece muhalafet yaparak bir yerleree hayatın boyunca gelemezsin ama sen böyle devam et...........
arkadaşım biryerlere gelme gibi bir niyetim yok.''sadece muhalefet'' yaptığımıda nerden çıkardın.forumda herkes fikirlerini(saçma dahi olsa) özgürce söyler.insanlar duymak istediklerini duyamayınca yukarıdaki yorumlar ortaya çıkıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Uther Lightbringer
quote:
Ben sadece forumu kirleten saçma sapan konular açan insanların olmamasını istiyorum.Bu olanaksız ama istiyorum.Sadece muhalafet yaparak bir yerleree hayatın boyunca gelemezsin ama sen böyle devam et...........
Düşünceleri hoşuna gitmiyor diye saçma sapan konu açıyor dşye etiketlemek hoş bir durum değildir zannımca.
Hakaret etmediği sürece bir sorun olmamalı.
Bizde bir DarkPluton var misal adam hakaret edemeden duramıyor.
Biz o yüzden o adamı eleştiriyoruz ama Teknocel'in hakaret ettiğini görmedim ben.
Benzer içerikler
- kamil koç boykot mu
- sakarya yetimhane ziyareti
- barış manço hangi takımlı
- galatasaray kaptanları
- passolig debit plus nedir
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X