Şimdi Ara

Efsanenin zayıf karnı bulundu :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyük Efsane : Citroen 2CV Citroen'nin devrilmez olarak bilinen bu aracı bir şehir efsanesi olarak kulaktan kulağa dolaşıyordu. AB Moteurs isimli bir kanaldaki programda bu test edildi... İşte SONUÇ:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=175007195846429

• :))
  • 60 km/h gibi bir hızda ilerleyip ani olarak bir sağ bir sol hareketleri de deneyebilirlerdi
  • insanlık için küçük yapımcılar ne büyük bir başarı bir efsaneyi daha yıktılar vay be..
  • Geçersiz.

İki çiftçi ve 50 kiloluk bir patates çuvalı ile devirmeleri gerekiyordu
  • Yaşlılara saygı kalmamış..

Bırakın araç kendi halinde tın tın giderek ömrünü tamamlasın ne uğraşıyosunuz devirmeye..
  • Devirince ellerine ne geçti merak ettim.

Tuvalete girdiklerinde baksınlar bakalım bokunda boncuk bulacaklar mı ?

Ne de olsa büyük bir şey başarmışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim okula giderken her sabah nedeyse görüyorum bundan Yeşil plakalı elçilik arabası olması lazım gayet şık aslında yavas yavas giderler bunu alan adamlarda
    Zaten hız yapıcak adamın bunu alma kafasını anlamam
  • b.k ettiler caaanım arabayı
  • bu gerizekalıların başka işi gücü yok mu
  • Bende bu arabayı almayı düşünüyordum. Güzel bir test olmuş. En iyisi ben Renault Fluence filan bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Bende bu arabayı almayı düşünüyordum. Güzel bir test olmuş. En iyisi ben Renault Fluence filan bakayım.

• kına varsa arkadaşlara hediye edelim. ayrıca düz giderken aracı deviremediler uğraştılar..
  • İnsanlık ve otomobil dünyası adına büyük bir başarı.Canı gönülden tebrik ediyoruz.
  • esp standartmı bunda
  • Böyle jöle kıvamında süspansiyonu olan araçları çok seviyorum, kullanması çok eğlencelidir herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.