Bildirim
Efsane oyun serisi Fallout hakkında her şey
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Rez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çöp
edit: oyun çöp
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvriL -- 14 Kasım 2015; 23:49:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
çöp
edit: oyun çöp
Seni alalım dışarı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakalım bakalım -
Merak etmiyorsak niye izleyelim kardeş
arkadaşlar sıfır bandrollü fallout 4 (jelatini üstünde Aral bandrollü) 180 TL pm atabilirsiniz bölge kodu pal ps4
Başparmak muhabbetini arayanlar için söyleyeyim dakka 12.05 her izleyişimde kopuyorum :D
-
mesut cevik sonunda izlemis galiba
-
Efsane falan değil, ilk defa bu sene 2si1de Talhadan duydum efsane nedir derseniz gtadır,nfsdir, Counter,callofduty vs. Tabi türkçe olduğu için herkesçe bilinen crysis ve at&kılıçta yerel olarak efsanedir bence hatta bannerlords çıksın orjinal alcam
edit.bir keresinde flatout indireceğim derken fallout indirmiştim küçükken,hiçbirşey anlamamıştım oyundan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC6108B0A -- 15 Kasım 2015; 12:55:24 >
İzlediydim güzel video hazırlamış talha reyiz..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
güzel bir belgesel olmuş ama yarıda kalmış, yeni oyundan daha çok bahsetmeliydi...
-
güzel derleme olmuş talha.
not:fallout oynamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 15 Kasım 2015; 13:17:29 >
-
bence fallout efsane falan değil pokemon çoktıktıktan sonra diğer rpgler yanında devede pire gibi kaldı bu gün bile milyonlarca insan pokemonun 1990 lı yıllarda çıkan oyunlarını indirip oynuyor fallout 1 i indirip oynayanı gördünüz mü pokemon oyun için konsol sattıran ve bu gün dolaylı yollardan adını milyarların duyduğu bir yapım oldu fallout u bana bedava verseniz oynamam ne fps olarak efsane ne de rpg olarak.
-
Efsane? Fallout? Leşlerin efendisi bu oyun -
çok başarılı olmuş (belgesel)
-
quote:
Orijinalden alıntı: SturmpioneeR
Efsane? Fallout? Leşlerin efendisi bu oyun
-
quote:
Orijinalden alıntı: SturmpioneeR
Efsane? Fallout? Leşlerin efendisi bu oyun
yav he he
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 15 Kasım 2015; 2:12:07 > -
-
1 kez denemiştim yarım saat dayanabildim sonra Delete is in :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
The Witcher 3: Wild Hunt'ın yarattığı etkiyi yaratamadı. Oysa ki RPG sevmeyenler bile The Witcher 3'le birlikte RPG'ye ilgi duymaya başladı.
|
Benzer içerikler
- instagram keşfete düşme
- instagram hesap çalma
- instagram hikaye süresi
- instagram arka plan beyaz yapma
- gizli instagram hesabı görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X