Şimdi Ara

Efsane oyun serisi Fallout hakkında her şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
19
Favori
3.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölüm Sonu Canavarı ekibinin kıdemli editörü 2si1'in neşeli sunucusu Talha Aynacı'nın hazırlayıp sunduğu Fallout belgeseli, eğer oyun dünyasına meraklıysanız seriyi merak etseniz de etmeseniz de mutlaka izlemeniz gereken eserler arasında yer alıyor.

• Rez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp

edit: oyun çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvriL -- 14 Kasım 2015; 23:49:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

çöp

edit: oyun çöp

Seni alalım dışarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım bakalım
  • Merak etmiyorsak niye izleyelim kardeş

• arkadaşlar sıfır bandrollü fallout 4 (jelatini üstünde Aral bandrollü) 180 TL pm atabilirsiniz bölge kodu pal ps4

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başparmak muhabbetini arayanlar için söyleyeyim dakka 12.05 her izleyişimde kopuyorum :D

• mesut cevik sonunda izlemis galiba

• Efsane falan değil, ilk defa bu sene 2si1de Talhadan duydum efsane nedir derseniz gtadır,nfsdir, Counter,callofduty vs. Tabi türkçe olduğu için herkesçe bilinen crysis ve at&kılıçta yerel olarak efsanedir bence hatta bannerlords çıksın orjinal alcam
    edit.bir keresinde flatout indireceğim derken fallout indirmiştim küçükken,hiçbirşey anlamamıştım oyundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC6108B0A -- 15 Kasım 2015; 12:55:24 >
  • İzlediydim güzel video hazırlamış talha reyiz..

• güzel bir belgesel olmuş ama yarıda kalmış, yeni oyundan daha çok bahsetmeliydi...

• güzel derleme olmuş talha.
    not:fallout oynamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 15 Kasım 2015; 13:17:29 >
  • bence fallout efsane falan değil pokemon çoktıktıktan sonra diğer rpgler yanında devede pire gibi kaldı bu gün bile milyonlarca insan pokemonun 1990 lı yıllarda çıkan oyunlarını indirip oynuyor fallout 1 i indirip oynayanı gördünüz mü pokemon oyun için konsol sattıran ve bu gün dolaylı yollardan adını milyarların duyduğu bir yapım oldu fallout u bana bedava verseniz oynamam ne fps olarak efsane ne de rpg olarak.

• Efsane? Fallout? Leşlerin efendisi bu oyun
  • çok başarılı olmuş (belgesel)

• quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

Efsane? Fallout? Leşlerin efendisi bu oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: SturmpioneeR

Efsane? Fallout? Leşlerin efendisi bu oyun

yav he he

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 15 Kasım 2015; 2:12:07 >
  • Arkadaş beğenmiyorsan sana hitap etmiyorsa "beğenmiyorum", "bence olmamış" felan der geçersin. Çöp demek ne demek yahu?. Bende Counter Strike, Battlefield serisi, Fifa, Nba, Pes felan sevmiyorum ama bu oyunlara kalkıp bir yerlerde çöp-rezil-leş felan demiyorum çünkü biliyorum ki bu oyunların herbirinin kendine göre bir kitlesi var.

Ağır bir Fallout hayranı olarak, Fallout 4 gayet güzel olmuş. Gelecek bir sürü mod ve dlcler ile yıllarca tadından yenmez bu oyun. Eksileri hiç mi yok? Tabiki var.

Kısacası beğenmediği veya kendine hitap etmeyen bütün oyunlara direkt "ÇÖP" diye yorum atan insanlardan tiksinmeye başladım.

Edit: Belgesel muazzam olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 15 Kasım 2015; 2:26:51 >

• 1 kez denemiştim yarım saat dayanabildim sonra Delete is in :)

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.