Şimdi Ara

Efsane otomobil programından MÜTHİŞ yalıtım- Sessizlik Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mühendislik bu olması gerek; arabayı araba yapan, uzun yolda sağladığı konfor her şey olan yalıtım!!!

Artık sadece premium D sınıfta yok bu özellik..

Lütfen son 2 dakikayı özellikle izleyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 25 Aralık 2011; 13:46:59 >

• Anladik golfun var
  • ne arkadaşlar var şu forumda, forum da bilsin dedik, golfüm yok, reno modusum var... 150 bin km de 2007 temmuz çıkışlı, dci.

şimdi ne diyeceksin?

ama golf almak istiyorum o doğru, akıl var mantık var
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorele2000

Mühendislik bu olması gerek; arabayı araba yapan, uzun yolda sağladığı konfor her şey olan yalıtım!!!

Artık sadece premium D sınıfta yok bu özellik..

Lütfen son 2 dakikayı özellikle izleyin..

bmw 1.16 ile karşılaştırabildiğim bir araç... ki premium d değildir kendileri. istersen duydugum hazzı ve sonuçları aktarabilirim? aynı sınıf olduklarına göre?

• test var, yalıtım da golf önde. ( dergi ams, alman dergisi , 1 serisi de alman, 2 ayrı tets de de golf sesslikte üstün)
    modusum var derken 6 ay öncesine kadar 1 yıla yakın mercedes c 180 kullandım, golfden üstün değil sesslikte, 20 bin km kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 25 Aralık 2011; 14:05:46 >
  • Abartılcak birsey yok. 1. dakikadan sonra izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 25 Aralık 2011; 14:11:22 >
  • boşuna hayal kurmuyorum heyt be arabama bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yurdumun taşlı yollarında, delik ve yamalı asfaltında, parke taşlı ara sokaklarında duymak isteriz o yalıtımı. Ha siz arabayı rüzgar tünelinde sürüyorsanız o zaman başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Abartılcak birsey yok. 1. dakikadan sonra izleyin

Kolonların önünden geçerken camı açıyor, arkasından geçerken camı kapatıyor

• Golf sessiz fakat bu sınıfda daha sessiz araçlarda mevcut.

2009 Auto&Motorsport Master Test var eğer incelerseniz megane 3'ün her hızlarda daha sessiz olduğunu görüyoruz golf'den.

Aynı şekilde peugeot 308'de daha sessiz en azından almanların yaptığı C sınıfı master teste göre öyle.

Artık C sınıfındaki araçların çoğu oldukça sessiz ve konforlu sürüşe sahip modeller.
  • megane 3 çoğu testte golf 6 dan daha düşük desibel değerleri yakalıyor,

artık bırakın şu golfün yalıtımı en iyi muhabbetini.
  • sırf vw denen o saçma markayı övmek için yapılmş yine saçma bir test. forum olarak bıktık artık bu saçmalıklardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

megane 3 çoğu testte golf 6 dan daha düşük desibel değerleri yakalıyor,

el insaf bilmediğimiz bir araba olsa, kullanmasak , el insaf

motor sesi olduğu gibi içerde, tümsekden geçerken zırgır zıngır camlar titrer... en insaf diyorum, başka bişi demiyorum.

başka bir arkadaş diyor ki master test, yani master testin sonucunu bilmesek...

master tetst burada, tıklayın inceleyin..

Geräuscheindruck
    Fahrkomfort
    bakıyoruz.

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/ujgzkp1m/ams1611_062_golf-mastertest.pdf.html

megane 3 bu testte kötü sayılmaz ama türk yapımı megane 3, Allah muhafaza... corolla da Türk yapımı ama her zaman kaliteli üretim yapan bir fabrikadır Türk fabrikası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 25 Aralık 2011; 16:39:14 >

• 75 bin tlye 1.16 alinabiliyorken su sacma sapan golfe 60 kusur bin tl verip birde ustune 1 sezon sira bekleyen tipleri hala anlayamiyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

megane 3 çoğu testte golf 6 dan daha düşük desibel değerleri yakalıyor,

el insaf bilmediğimiz bir araba olsa, kullanmasak , el insaf

motor sesi olduğu gibi içerde, tümsekden geçerken zırgır zıngır camlar titrer... en insaf diyorum, başka bişi demiyorum.

başka bir arkadaş diyor ki master test, yani master testin sonucunu bilmesek...

master tetst burada, tıklayın inceleyin..

Geräuscheindruck
    Fahrkomfort
    bakıyoruz.

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/ujgzkp1m/ams1611_062_golf-mastertest.pdf.html

megane 3 bu testte kötü sayılmaz ama türk yapımı megane 3, Allah muhafaza... corolla da Türk yapımı ama her zaman kaliteli üretim yapan bir fabrikadır Türk fabrikası..

bende 2008-9-10 bütü ams testleri var, merak ediyorsan Türk üretimi megane-golf mukayesesi de var...

megane performansta ezmiş, tüketimi daha düşük, frenleri daha iyi, 80kmde daha sessiz diğer hızlarda aynı,

size sorsak "golf her yönden üstün, megane araba mı" dersiniz, bu mesajdan sonra ben de renault fanatiği olurum...

Efsane otomobil programından MÜTHİŞ yalıtım- Sessizlik Testi

• quote:

corolla da Türk yapımı ama

Corolla güncel kasası japondur arkadaşım versoyla yada aurisle karıştırdın herhalde?
  • her marka aracın böyle bir video su var aslında kullanıcı yorumu önemli . Onuda bulmak zor herkesin arabası mükemmel kimse kötü yönlerini yazmıyor . Bana bu tarz programlar inandırıcı gelmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.