Şimdi Ara

Efsane Lefter Cubuklu Forma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
12.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ve bunlarıda almıştım gündelik hayatta çok hoş oluyor tavsiye ederim. Sonuçta bir şekilde elbise alıyoıruz Fenerium lardan alıp kulübe destek olmak gerekiyor bence.

Efsane Lefter Cubuklu Forma

Efsane Lefter Cubuklu Forma
    beyaz olanı almıştım.

• Kalitesiz kumaş ama formalardan daha güzel denebilir. Üstüme daha iyi oturdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

@Arresst @magicsee
    Ikinizi de haberdar edeyim o zaman
    Biriniz diyorsunuz cok kaliteli hemen al cok şık duruyor. Digeriniz alma cok kalitesiz

Sizden cevap bekliyorum ona gore alacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakından inceleme fırsatım oldu, bizim M.Oktay 10 parçalı t shirt ü kadar iyi bir kalıba sahip değil malesef, kumaş olarakta iyi denemez. Tavsiye etmem almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

yakından inceleme fırsatım oldu, bizim M.Oktay 10 parçalı t shirt ü kadar iyi bir kalıba sahip değil malesef, kumaş olarakta iyi denemez. Tavsiye etmem almayın.

Acayip kafam karisti
    Simdi kumas kaliteli degil ve kalip iyi degil derken tam olarak ne demek istediniz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

yakından inceleme fırsatım oldu, bizim M.Oktay 10 parçalı t shirt ü kadar iyi bir kalıba sahip değil malesef, kumaş olarakta iyi denemez. Tavsiye etmem almayın.

Acayip kafam karisti
    Simdi kumas kaliteli degil ve kalip iyi degil derken tam olarak ne demek istediniz ?

bez kalitesinde diye söylemler vardı. bakıp incelediğimde haklılık payı var. Daha başka ürünler alın kendinize.

Lefter formasının geliştirilmesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

Geçen gün 20TL ye düşmüştü galiba bu.

Maça giderken giyilir başka nerede giyilir ki forma türü şeyler.

Haftada 2 gun giyiyorum ben bunu,niye oyle dedin ki simdi?

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Memnun musunuz ? Vucuda tam oturuyorsa ve kaliteliyse almayi dusunuyorum. Cok şık gozukuyor. XS alacagim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Memnun musunuz ? Vucuda tam oturuyorsa ve kaliteliyse almayi dusunuyorum. Cok şık gozukuyor. XS alacagim.

Ben XL giyiyorum benim üstümde bile guzel duruyor.sadece rengi atmaya meyilli onu söyleyeyim,ama guzel yani tavsiye ederim.

• quote:

quote:

@Arresst @magicsee
    Ikinizi de haberdar edeyim o zaman
    Biriniz diyorsunuz cok kaliteli hemen al cok şık duruyor. Digeriniz alma cok kalitesiz

Sizden cevap bekliyorum ona gore alacam

hocam söyle söyleyeyim.ben ürünlerde yüzde yüz pamuk olmasını ararım artı kalıbına kesimine bakarım.ürün t shirt.ama emin ol koton da yada herhangi bir magazada satılan 15-20 liralık tshirt lerden değil.daha kaliteli.en önemliside şu çok güzel duruyor üstte.gerçek çubuklu bu.zaten al kullan giyin eskit hocam en nihayetinde t shirt.giyersin bikaç yıl.ama şundan emin ol üstte görünüm olarak formaya basar geçer.sen aslında gidip baksan bi feneriuma dediğimi anlarsın.

• t shirt ün rengi bu arada arkadaşlar cırt renkler değil.nostaljı havası vermişler soluk renkler kullanmışlar.kesimi on numara zaten.böyle uzaktan ne desek boş.gidin görün giyinin bi.aynanın karşısına geçin.bakalım alıyormusunuz almıyormusunuz
  • Tamamdir siparis ettim

• hocam dedigim gibi ben aldim 2 tane boy 188 kilo 84 l beden bile çok salas duruyor kumas kalitesi kotunun otesi yani senin anlayacağın cok kotu ama illa almak istiyorum dersen al hatta ben bir konu acmiatim fenerim %20 indirim den aldigim urunler diye 4-5 gun once orda rwsimleri var forumda arttır bak istersen ne kadar salas durduguna

• quote:

Orijinalden alıntı: Arresst

hocam dedigim gibi ben aldim 2 tane boy 188 kilo 84 l beden bile çok salas duruyor kumas kalitesi kotunun otesi yani senin anlayacağın cok kotu ama illa almak istiyorum dersen al hatta ben bir konu acmiatim fenerim %20 indirim den aldigim urunler diye 4-5 gun once orda rwsimleri var forumda arttır bak istersen ne kadar salas durduguna

Siparis verdim artik. Kac gunde kargolaniyor az once baktigimda kargo bilgisi yoktu henuz.

• quote:

quote:

hocam dedigim gibi ben aldim 2 tane boy 188 kilo 84 l beden bile çok salas duruyor kumas kalitesi kotunun otesi yani senin anlayacağın cok kotu ama illa almak istiyorum dersen al hatta ben bir konu acmiatim fenerim %20 indirim den aldigim urunler diye 4-5 gun once orda rwsimleri var forumda arttır bak istersen ne kadar salas durduguna

Siparis verdim artik. Kac gunde kargolaniyor az once baktigimda kargo bilgisi yoktu henuz.

İzlenimlerin nedir hocam ?
    Ben almayı düşünüyordum ama şuan Feneriumun sitesisinde ürün yok...Slim fit mi normal fit mi ?
  • merweoski kullanıcısına yanıt
    Alma hocam alma parana yazık. Bu milyonluk eşeklere faydan dokunmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

Alma hocam alma parana yazık. Bu milyonluk eşeklere faydan dokunmasın.

Çok pahalı zaten..İnternetten manu formalarına bakmaya başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merweoski

quote:

quote:

İzlenimlerin nedir hocam ?
    Ben almayı düşünüyordum ama şuan Feneriumun sitesisinde ürün yok...Slim fit mi normal fit mi ?

Hocam gonul rahatligiyla alabilirsin. Slim fit mi normal fit mi bilmiyorum ordan iatedigini sec bedenine oturur .

• arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama bedene karar veremedim. 1,77 boy 67 kilo. s mi yoksa m mi almalıyım ?
  • KALİTESİ YER BEZİ KIVAMINDA. ALMAYIN, ALDIRTMAYIN GİDİN İMİTASYON FORMA ALIN DAHA İYİ EN AZINDAN PARALAR SAHADA PİNEKLEYEN OYUNCULARA GİTMEZ, FAKİR FUKARA SATICININ KURSAGINA GİDER
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.