Şimdi Ara

Efsane Lefter Cubuklu Forma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
12.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=10209
    Beyler bu tisortten alan var mi ? Nasil kalitesi ? Almayi dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen gün 20TL ye düşmüştü galiba bu.

Maça giderken giyilir başka nerede giyilir ki forma türü şeyler.
  • Bende almayı düşündüm ve açıkçası formalara da bin basar. Ama 40TL çok pahalı geldi. İndirime girsin alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

Geçen gün 20TL ye düşmüştü galiba bu.

Maça giderken giyilir başka nerede giyilir ki forma türü şeyler.

Hocam su an 40 tl gozukuyor
    Ben bunu gunluk de giyebilirim tisort sonucta alanlarin yorumunu merak ediyorum.

• Bende var kalitesi iyi ve günlük forma yerine giyiyorum gayet hoş duruyor.
  • Gunluk kullanimda iyi mi yani hocam ? Yikandiginda cekmiyor dimi?

• OMéR kullanıcısına yanıt
    19.07.2013 tarihinde olmuştu o dediğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Malzemesinin kötü olduğunu duymuştum efsane lefter forması tekrar satışa çıksa çok iyi olur

• 3 temmuzda aldım hocam 5 temmuz da bana ulaşmıştı 3 kere falan yıkattım şimdiye kadar hiç çekme falan görmedim hocam. Yıkama yöntemi önemli elbisedeki yıkama talimatına uyarak yıkatırsan bir problem olacağını zannetmiyorum. Günlük kullanım da çok güzel bana bol gelmişti ben daralttım yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMéR

http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=10209
    Beyler bu tisortten alan var mi ? Nasil kalitesi ? Almayi dusunuyorum.

hocam gönül rahatlığı ile al on numara.ben aldım.yüzde yüz pamuktan yapılmış.terletme falan yapmaz forma gibi.memnun kalırsın.ayrıca çok şekil duruyor
  • @Silver Eagle Hocam emin misiniz kalitesinin iyi olmadigina? @By_Serco Hocam XS almayi dusunuyorum heralde o bol olmaz. Gunluk giymeyi dusunuyorum. Bu seneki formalari begenmedigim icin bunu almaya karar verdim. Yikanmada cekmiyorsa aliyorum o zaman.

• quote:

@Silver Eagle Hocam emin misiniz kalitesinin iyi olmadigina? @By_Serco Hocam XS almayi dusunuyorum heralde o bol olmaz. Gunluk giymeyi dusunuyorum. Bu seneki formalari begenmedigim icin bunu almaya karar verdim. Yikanmada cekmiyorsa aliyorum o zaman.

boy kilo kaç hocam xs olur mu diye cevap verebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ourge

quote:

@Silver Eagle Hocam emin misiniz kalitesinin iyi olmadigina? @By_Serco Hocam XS almayi dusunuyorum heralde o bol olmaz. Gunluk giymeyi dusunuyorum. Bu seneki formalari begenmedigim icin bunu almaya karar verdim. Yikanmada cekmiyorsa aliyorum o zaman.

Boy 1.72 kilo 56. O da ramazanda oldu normalde 54lerde fln

• dostum Ben gecen %20 indirimden 2 tane aldım aklın varsa alama ben hayatımda bu kadar dandik kalitesiz ürün görmedim cok kötü öyle böyle degil
  • @Arresst @magicsee
    Ikinizi de haberdar edeyim o zaman
    Biriniz diyorsunuz cok kaliteli hemen al cok şık duruyor. Digeriniz alma cok kalitesiz

• http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=10011

Bende bundan almayı düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ourge

quote:

Boy 1.72 kilo 56. O da ramazanda oldu normalde 54lerde fln

hocam s büyük gelebilir bencede xs al. ama istersen fenerium yakınsa uğra üstünde dene derim.

kumaş kalitesi ortanın altı diyebilirim. ama yinede tavsiye ederim.

bu tişörtün kalitesi çok iyi ve çokta güzel. bunuda alternatifler arasına alabilirsiniz.
    http://magaza.fenerium.com.tr/images/products/01/05/88/10588_buyuk_1_zoom.jpg

• quote:

Daha önce konusu açılmıştı bu T-shirt'ün oradan aklıma geldi ama emin değilim.Siz gidin bakın kendiniz karar verin bence
  • Ben aldım gayet kaliteli ve vücuda oturan bir tasarım.. Halı saha maçlarında sık sık giyiyorum
  • Hocam bedenleri olagan dan daha büyük abdullah kığılı kendine göre hazırlatıyor galiba bende xs aldım boyum 1.73 58 kiloyum en son öyleydim yani bol geldi bana
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.