Şimdi Ara

silinsin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
5
Favori
50.897
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İçerik ve fiyat güzelmiş yemeklerin tadı da güzelse gidilebilir
  • su verdikleri bardak ile içecek çaktrmadan alsak vermezlermi
    veya eşimizle gittik diyelim 1 adet içecek alırız, kolayı alır eşimizin su bardağına boşaltırız iki kişi içeriz olmaz mı bu şekilde de
  • Güzel menü güzel fiyat, geçen sene bir kere Ümraniye'dekinde yemiştim çok kalabalık değildi bir de fasıl ekibi vardı. Buradaki gereksiz mesajları ve trolleri kale almayın hiç cevap vermeye çalışıp kendinizi yormayın, gavurların deyimiyle "don't feed the troll", yiyen herkese afiyet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

içecek fiyatında tam emin değilim ama o civardaydı. Üstelik bu paraya sınırsız içecek, ben normal zamanda gittiğimde 3 bardak gazoz içiyordum.
    dışarda başka bir restaurantta bu 3 bardak 7-8 tl minimum.

İçecek bardağı 2.5tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

su verdikleri bardak ile içecek çaktrmadan alsak vermezlermi
    veya eşimizle gittik diyelim 1 adet içecek alırız, kolayı alır eşimizin su bardağına boşaltırız iki kişi içeriz olmaz mı bu şekilde de

2.5 lira için değer mi sence? Bir de iftara gidiyorsun, nerede kaldı o orucun sevabı vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

quote:

2.5 lira için değer mi sence? Bir de iftara gidiyorsun, nerede kaldı o orucun sevabı vs.

tuttuğun orucun ne anlamı kalacak ondan sonra

• Müslüman(!) bir ülkede ramazan geldi mi hani şu onbir ayın sultanı mübarek ay, herşey Müslümanlar(!) tarafından en 2 katına olabilirse fahiş fiyata satılır, iftar etmek istersin en kötü yerde 20-30tlden başlar. 20-30 tl vermen birşey ifade etmez, yoğunluktan yetişemezler, kaliteden çalarlar.

Sonra gelir elin insaflı, aklı selim isveçlisi senin müslümanının(!) yapamadığını yapar, binlerce kişiyi uygun fiyatla, kaliteli yemekle buluşturur.

Sonra biz müslümanlara(!) neden saygı duymazlar diyoruz :)
  • quote:

su verdikleri bardak diye ayırım yok zaten.
    Tepsine su bardağı koyuyorsun, ona 2,5 TL kesiyorlar. O boş bardak il makinadan sınırsız doldurup içiyorsun.
    Hile yapmak istiyorsan, 1 bardak alıp, eşinle ortak kullanırsın.Adamlar buna takmıyorlar, yapan var bunu.
    Ama arkadaşların dediği gibi ramazanda orucunuza, normal zamanda kişiliğinize yakıştırıyorsanız yaparsınız.

• Hey Allahım şaka yollu birşey söyledik hemen bindiniz tepeme.. Kişiliğe, oruca getirdiniz lafı. Tövbe tövbe..
    Neyse hayırlı ramazanlar herkese..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awdasase -- 1 Temmuz 2014; 13:34:56 >
  • Ölücü'ler toplanmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkea dediğiniz firma hotdog da domuz eti kullandığını kabul etmiş bir firma
    Şimdi birde Ramazan da iftar menüsü verecekmiş bedava değil üstüne para verse yemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mami9686 kullanıcısına yanıt
    IKEA Türkiye ürünlerini Pınar'dan alıyor. Sonuç olarak böyle bir şeyin Türkiye'de olması imkansız. Ha, Hot Dog zaten domuz etiyle yapılır normalde.
    En güvenebileceğiniz Türk esnaf lokantasından on kat daha güvenlidir hiç merak etmeyin. IKEA dediğiniz nane milyar dolarla bahsedilen bir şirket, basit hilelere girecek bir şirket değil. Ayrıca yeme içme olayının ucuza satılmasının esas sebebi IKEA markasını müşteriye benimsetmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farwynd

IKEA Türkiye ürünlerini Pınar'dan alıyor. Sonuç olarak böyle bir şeyin Türkiye'de olması imkansız. Ha, Hot Dog zaten domuz etiyle yapılır normalde.
    En güvenebileceğiniz Türk esnaf lokantasından on kat daha güvenlidir hiç merak etmeyin. IKEA dediğiniz nane milyar dolarla bahsedilen bir şirket, basit hilelere girecek bir şirket değil. Ayrıca yeme içme olayının ucuza satılmasının esas sebebi IKEA markasını müşteriye benimsetmek.

sadece "ikea domuz eti" yaz google o sna cevabı yeterince verir bu arada yurt dışı sanırım geyik ve at eti kullandığı da çıkmış zamannda
    ucuz marka olmadığı için mi acaba bunlar _?
  • Ikea domuz eti diye okuyup her urununde domuz eti var derseniz sizinle tartisma yapilmasinin bir anlami kalmaz. Adamlar bizim musluman bir ulke oldugumuzun farkindalar. Yemek zorunda degilsiniz, alip analiz ettirin. Domuz eti cikarsa siz zengin biz de bilgilenmis oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikea'nın Türkiye için ürettirdiği etler, bizim kendi ülkemizde islami kurallara göre hazırlanıyor. Yurt dışı ile alakası yok yani dışarıdan hazır gelmiyorlar.
  • İkea Ümraniye'ye ilk açıldığı günden beri düzenli giderim. Çocuklu aileler için restoranı harikadır. İlk senelerde çok daha güzeldi. Sanırım sonradan mağaza istediği karı yakalayamayınca kalite biraz düştü fakat ben yine de İkea'nın restoran bölümünü tüm fast food zincirlerine, tüm bilmediğim lokantalara tercih ederim. Bu sene İstanbul'da eli yüzü düzgün bir yerde iftar yapmanın bedeli minumum 40-50 tl, belediyenin sosyal tesisleri bile 35 tl. Oysa bu fiyatlara İkea'da 3-4 kişi iftar yapar. Hiç tartışmasız f/p olarak en iyisi İkea.
    Diğer taraftan at ve geyik eti beni çok rahatsız etmez, daha doğrusu bozuk, zehirli, mikroplu-virüslü et sıkıntı. Yine de bu konuda İkea Türkiye'nin beş yıldızlı otellerin etlerinden daha güvenli olduğuna eminim. İkea Türkiye Pınar'dan temin ediyor çünkü etlerini, daha ne olsun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

quote:

Orijinalden alıntı: talhagezer

Malesef firmaya güvenemiyorum ben (yemek konusunda)

Katılıyorum. Ayrıca Helal gıda deyince domuz olmasın yeter diye algılamayın. Pınar bile ciddiyet göstermiyor.

Yediğimiz hayvanlar kesilirken mutlaka Allah'ın adı anılmalı. Google'dan detaylarını bulursunuz. Ondan sonra neden dualarım kabul olmuyor, ne suç işledim de başıma bu geldi vs. vs. demeyin...

Hayvanı keserlerken Allah adı anılmaz bizde o eti yersek mi dualarımız kabül olmuyor başımıza şer geliyor demek istedniz tam anlayamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami9686

İkea dediğiniz firma hotdog da domuz eti kullandığını kabul etmiş bir firma
    Şimdi birde Ramazan da iftar menüsü verecekmiş bedava değil üstüne para verse yemem

Somon balığınada domuz eti katacak halleri yok herhalde...
  • Beyler ikea alternatif olarak dahada ucuz real hipermarketler var.

Real hipermarket iftar menüsü
    Salata, 2 hurma+2 zeytin
    Mercimek çorba
    Dilediğin ana yemek (köfte, tavuk eti, somon)
    Pilav+ayran
    Ekmek, limon, ketçap, mayonoz baharat vs vs

8.90 TL

Yemekler usta işi çorba ve pilav az yağlı çorba süzme pirinç boldo ve tane tane kaliteli.
    Köftenin yağını fazla buldum ancak et tadı oldukça yoğun.
    Tavuk heryerde tavuk yorum yapmaya gerek yok.
    Somon, sağlığını düşünen bunu yer, pişirme usülleri güzel yanına bol garnitürü var.

Bu günde ikea'ya bakıcam oranın kalitesini yazarım.
  • adamların gözu onunde kesseler bıle gene ınanmazlar,

Bakterılı hamburgerı afıyetle yedıler halla önunde kuyruklar var, sonrada gelıp domuz etı mavrası, yemeyın kardeşım yemeyın zorlamı yedırıyorlar

bu iş samsungcu olup ıphone konusuna beleş verselerde almam yazmaya benzıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 3 Temmuz 2014; 11:38:43 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.