Şimdi Ara

silinsin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
5
Favori
50.897
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün bilmem ne efendi den döner yiyelim dedik ailecek adam başı 89 tl deyince bir topuklamışız anlatamam :) yazık ya maliyeti 10 tl arkadaş ,şu mübarek ayı bile fırsata çeviriyorlar.
  • bu ikeanın içeceklerini beğenenler hiçmi birşey görmemiş acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkea kişnetiyormuş ballandırarak anlatanlarda değişim yoksa biz de yiyelim.

• Yemekleri iyi güzel hoş da dehşet kalabalık var. Restorantın kapasitesi yetmiyor, koridorlara falan da masa atmışlar ama yine kalabalık. Self servis olduğu için yemeği almak, masa bulmak, o kalabalıkta yerleşmek hepsi ayrı bir dert. IKEA zaten çoluklu çocuklu ailelerden geçilmiyor. Ses de cabası.

Gidecekler iki kez düşünsün.
  • yalnız ikealarda iftar vakti isveç saatine göre ayarlanıyor o da yaklaşık gece 23.30 gibi oluyor.
    dikkat etmek lazım buna.isveçe köfteye giderken evdeki bulgurdan olmayın....
  • çoğ gomik

• quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

yalnız ikealarda iftar vakti isveç saatine göre ayarlanıyor o da yaklaşık gece 23.30 gibi oluyor.
    dikkat etmek lazım buna.isveçe köfteye giderken evdeki bulgurdan olmayın....

Hahahahahahahaha
    Bu espriye şimdi bu kadar güldüm ya yarın gülemeyecem bu kadar üzülecem o yüzden.

• Malesef firmaya güvenemiyorum ben (yemek konusunda)
  • İsveç köftesi tavsiye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Elin isveçlisi gelir iftarda dip fiyat yapar. Bizimkilerde ellerini ovuştuşmaya başlar.

+1000

Normalde 12-13TL'ye menü yapan firmalar Ramazan geldiğinde 30TL'den aşşağı kapı açmıyor
    Geçen sene bir firmayla tartışmıştım bu sebeple

Sanki oruç tutanı cezalandırıyorlar
    Kardeşim fiyatı ucuzlatma tamam ama neden ramazanda menü değiştirip fiyatı katlarsın ki

Sonra elin isveçlisi gelir müşterini kapar
  • onlar ramazan ayını fırsata çevirenler,tıpkı 600.000 tl ye program yapan sözde hocalar gibi ,herkes ramazan ı kazanc kapısı yapmış

• Geçen sene fırsat bulup gidemedik, bu sene hayırlısı inşallah.

giden arkadaşlara bir sorum var, köfte ve tavuklar kaç adet olarak koyuluyor?
  • Alisveris sonrasi yemek iftar yapalim dedik forum ist iinanilmaz kalabalik degmez beklemeye

• awdasase kullanıcısına yanıt
    Normalde 15 adettir ve 10,95 TL civarındadır fiyatı.
    İftar menüsünde ise 9 tane galiba ama yanında salata, pide,su ,tatlı vs. olunca benzer fiyata satıyorlar.
    Merak etmeyin gayet güzel doyuruyor. Belki yanına bardak almanız gerekebilir, sınırsız içecek için. O da yanlış hatırlamıyorsam 2,5 TL idi.
  • 10 numara menü yakında olsa giderim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler.
    Hafta içi bir akşam bayrampaşaya gidelim bakalım, millet kalabalık diyor ya yer buluruz inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhagezer

Malesef firmaya güvenemiyorum ben (yemek konusunda)

Katılıyorum. Ayrıca Helal gıda deyince domuz olmasın yeter diye algılamayın. Pınar bile ciddiyet göstermiyor.

Yediğimiz hayvanlar kesilirken mutlaka Allah'ın adı anılmalı. Google'dan detaylarını bulursunuz. Ondan sonra neden dualarım kabul olmuyor, ne suç işledim de başıma bu geldi vs. vs. demeyin...
  • içine birde içecek dahil edebilirmiş zarara girmezmiş , o yüzden kişi başı + 2,5 tl ilaveyle 13,50 tl ye geliyor ki yine çok iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 30 Haziran 2014; 11:09:22 >
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    Öyleyse dışarıdan hiçbir et ürünü yemememiz lazım, kendimiz kesmeliyiz.
    Helal Gıda firmalarına da aynı güvensizliği duyulur sonuçta, para için veya değişik amaçlar için "DİN" kavramı yeterince sömürülüyor bu memlekette.
    Ikea sonuçta kendi kesmiyor, Pınar veya başka bir firmadan tedarik ediyor etlerini.
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    içecek fiyatında tam emin değilim ama o civardaydı. Üstelik bu paraya sınırsız içecek, ben normal zamanda gittiğimde 3 bardak gazoz içiyordum.
    dışarda başka bir restaurantta bu 3 bardak 7-8 tl minimum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.