Şimdi Ara

silinsin (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
5
Favori
50.915
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Sıcak fırsatlar - 313 kayıtlı üye, 729 misafir

Bu söylediğinize katılmamak elde değil. Çok şey söylemek istiyorum ama banlanırım sadece gözünüz doysun diyebiliyorum site yönetimine

• enflasyon filan bilmem 23 tl iftar menüsü pahalı 4 kişi gitsen 92 tl yapar. 92 tl en kralından 1 kg bonfile alır yerim daha iyi. 23 tl diğer iftar menülerine göre ucuz olması totalde ucuz olduğu anlamına gelmez!
  • Ikea nın sosları ve ekmeği normalde ücretli ayrıca çorba da hazır (Knorr gibi) kazık yani...

• Bir fırsatın daha sonuna geldik.

😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Averell Dalton

Tavuk piliç bile kg 8.50 tl olmuş 6 ay önce 5.49 a alıyorduk maalesef artık eski fiyatları görmek zor.

tavukta resmen spekülatörler var ve devlet aval aval bakıyor.
    Daha 2-3 ay önce mangallar yanmadan önce 8-9 TL olan tavuk kanat kg fiyatı, mangal sezonu ile 21-22 tl/kg fiyata çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

quote:

Orijinalden alıntı: paardon

quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

Forumda amma çok bakan kör var yahu. Görmüyor musunuz geçmiş yıllardaki fiyatlandırmada hep 20 küsür liraların üstünü çizip 10.95, 12.xx , 15.xx fiyatlar vermiş. Bu sene ise herhangi bir fiyatın üstünü çizmemiş direk 22.95 demiş. Yani geçmişte indirim varmış. Ederinden ucuza satıyormuş menüyü. Bu sene indirim yapmıyor. Tabi işin içinde enflasyonda vardır ama fiyat artışındaki en büyük sebep indirim yapmamaları artık.

Hocam bu zekayla, bu farkındalıkla eminim ki ülke geleceğine çok önemli katkılar yapacaksınız.

Tanımadığın yaşını işini bilmediğin insanlara karşı konuşurken dikkatli ol delikanlı. Burası sanal ortam, forum diye herkese her istediğini söyleyemezsin. Elinize klavyeyi aldığınızda sınırsız güce, dokunulmazlığa sahip olduğunuzu düşünüp herkese sataşıyorsunuz. Forumda gezinip herkese laf yetiştireceğine git derslerine çalış okulunu bitir ki senin ülke geleceğine katkın olsun. Ondan sonra forumda daha çok Avrupa'da imkanlar şöyle Türkiye'de böyle diye konular açıp veya yorumlar yazıp ağlayıp durursun.

Haklısın, haddimi aşmışım. Özür diliyorum.

• Daha uyguna açmak isteyenler hd döner de 16.99 pidem 15.99 iftar menüsü

Kendi menüleri ne çorba +su+hurma + cay eklemişler. İkea dan tek eksiği tatlı

Ve gayette doyuyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BadboysSuck

Daha uyguna açmak isteyenler hd döner de 16.99 pidem 15.99 iftar menüsü

Kendi menüleri ne çorba +su+hurma + cay eklemişler. İkea dan tek eksiği tatlı

Ve gayette doyuyorsun.

takıpss
  • 2018 göreseli henüz yok varsa ben bulamadım 2014-2015-2016'da defalarca kullandım tartışmasız evde iftar etmiyorsan en isabetli yer İKEA Oluyordu.2017'de fazla zam yaptılar ve nedense yolumda düşmedi. 2015 Yılında 13tl fiyat çok isabetliydi. 2018'de en fazla 19 tl yapmaları mantıklı olur yoksa 2017 gibi artısı kalmayacak.

2015 yılında attığım tweet
    https://twitter.com/SerhatEb/status/613329185168302080
  • 2018 fiyatı 14,95 TL. Konuyu aktif edebilirsek iyi olur. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14.95 TL. Farklı olarak tatlı kaldırılmış gibi görünüyor.

https://store.donanimhaber.com/9a/3a/e4/9a3ae45433074c1874114979ffec9768.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicans35 -- 14 Mayıs 2018; 14:10:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• alicans35 kullanıcısına yanıt
    Tatlının kalkması kötü olmuş hocam görsel gözükmüyordu ama bu linkte konu açılmışhttps://forum.donanimhaber.com/ikea-iftar-menusu-2018-14-95tl--132874057-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyavrucu -- 16 Mayıs 2018; 11:33:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyavrucu

Tatlının kalkması kötü olmuş hocam görsel gözükmüyordu ama bu linkte konu açılmışhttps://forum.donanimhaber.com/ikea-iftar-menusu-2018-14-95tl--132874057-1
    moderasyon yeni konu açılmasını istediği için ben açtım o konuyu hocam.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.