Şimdi Ara

silinsin (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
5
Favori
50.880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ben bu şekilde gördüğümde gerçekten yemiyorum.

İstanbul avcılarda Biget var 2 kişi orada yemek yemiştik 70 tl ödedik eşimle ama yiyeceklerin tadı çok güzeldi tatlıda öyle. Ramazan geldiğinde bir baktım 1 kişi 65 TL yazmışlardı şimdi uçmuştur dahada. marketler bile ramazan zammı yapıyor. Tanıdık marketçiye abi zam yok mu dedim adam herşeyin fiyatı çok düştü o yüzden fazla artırmadık dedi. Yani çarşı pazarda zamsız görünen herşey yine zamlı aslında.

Sonra bir kesimin kafir gavur dediği firmalar ramazanda bizimkilerden çok daha ucuza yemek veriyorlar ama bizim hacı amcaya sorsana oraya gitme günah der.
  • Musluman oldugu icin adamlar zam yapiyor.yabancilar da boyle durum olmaz bizden durustler cunku.bazen diyorum millet olarak sadece lafta muslumaniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıne aynı konu yine aynı boş adamlar. Adam 16 liraya karnını doyuracak ne güzel menü hazırlıyor hala konuşuyorlar yok pide bayat yok tatlı kötü. Görende adamı gurme sanır. Buradakileri çok incelemedim ama bim/a101 deki tatlılar gibi denmiş. O dediğiniz marketlerde satılan tatlıların özellikle fırın sütlaç paketine bir bakın bakalım ne yazıyor? Koskoca MADO yazısını göreceksiniz. Üretici Yaşar Dondurma yani Madonun sahibi. Ama siz gidip Madodan bilmem kaç liraya tatlıyı yiyin. Siz gidin normalde 10 liraya tavuk şiş satan yerden 20 liraya ramazan şişi yemeye. Milleti seven(!) sevilirmiş. Her sene gidiyorum inş. bu sene de gideceğim. Ne öyle çok sıra bekledim ne de aldığım ürünler bayattı/bozuktu. Afiyet olsun Allah kabul etsin.

• Bu sene İstanbul'daki iftar menüsü fiyatları çok kazık, adamlar akşama kadar kazanamadıklarını akşam çıkarıyorlar resmen.

• IKEA'ya helal olsun, bizim esnaflar Ramazan'a özel bindirim yaparken herifler indirim yapıyor.
  • Bu paraya bu kadar Hayır ne verdinde ne istiyorsun diye sorarlar adama heryerde iftar menusu 30 tlden baslarken neyi karsilastiriyonki anlamadim pehhh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşverin trolleri... Fiyat cok iyi... En dandik yerde bile 30 liradan aşağı fix menü bulamazsınız... Yolumuz düşerse gideriz.

• 2014 ve 2016 fiyatları arasında %50den fazla artış var.

Bence ikea çaktırmadan bindirim yapıyor
  • En dandik mahalle arası lokantada iftar 30 tl yazmışlar. Senin etin ne budun ne arkadaş.
    Velhasıl kelam ramazan da dışarda yemek makul değil:) bu fiyata çok iyi
  • geçensene tadına bakmıştım ,beklemeye değmez tatlısı berbattı salatasıda, içeceği zaten beş para etmez su gibi.

• Köfte ve tavuk 2 sene önce siradan bir günde yediğim ile 3 ay önce yediğim arasında tat farkı vardı. Ya ben çok açtım yada sonraki gittiğim de çok toktum. Fiyat zamli ama tat kötüydü. Forum İstanbul.

• Ramazan ayağına böyle yerlerde gidip aç bitap para verdiğim yemek için dikilmeyi hiçbir zaman anlayamayacağım sanırım, ne olursa olsun çok çok ucuz değilse hem para verip hem beklemek bana amele işi geliyor, zaten beklemek istesem gider iftar çadırında yerim. Bekletmeyen yerler de 70 tl fix menü çekiyorlar maaşallah.

İftarları müşteri geldi diye şirket ödemese ramazanda 30 gün iftara evde takılırdım herhalde.

EDIT: Burada da kalabalığı azaltmak için algı yönetimine başlayanlar olmuş galiba. Gitmeyin de sırada daha az beklesin insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexcore -- 8 Haziran 2016; 18:05:50 >
  • kemeraltinda 3 cesit yemek 7 tl yedikten sonra sicak gelmedi

• Hersene aynı terane. Yok Ikea öyle yok Ikea böyle.
    Adam yarı fiyatına Ramazan menüsü yapmış.Herşekilde güzel ve duyurucu menü yapıyor adamlar.
    Normal zamanda sattığının yarı fiyatına veriyor, piyasa ikiye katlıyor, adamlar bizim trollere yaranamıyor.
    Bu memleket müstehak herşeye....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

quote:

Orijinalden alıntı: draw1907

quote:

Orijinalden alıntı: lne

IKEA bitmiş?

silinsin

aynı menüyü avmlerde veya dışarda bir yerde ye 30-35 tl isterler.

Ramazan bereketi zaten esnaflara sanki. 30-40 tl ye yediğim iskender + çorba tatlı vs. menüsünü ramazanda iftar da 75 tl ye satıyorlar bunlara ne desek az zaten.

Böyle esnaflardan ramazan bittiğinde bile yemeyeceksin, bu tür tilki esnaf anlayışını ortadan kaldırmak elimizde

Nereye elimizde hocam istanbul bahcelievlerde oturdugumuz caddede 2 restoran 2 bakkal var hepsinden kazik yedim kazik yedikten sonra oburune geciyorum o da nasipleniyor iki cikolata almak icin obur sokaga mi yurucem fiyatini bilmedigim seyi almiyorum hatta birden fazla sey bile almiyorum arada mutlaka kazigi soktuklari icin fiyati bile sormadan adamin eline veriyorum parayi, ona ragmen hirsizlik yapmaya kalkarlarsa almam birakir cikarim ama hepsi boyle onu napicaz alayi da ramazanda oruc falan tutan musluman adamlar ama elli kurusun hirsizligini yapan hamambocekleri. Daha gecen kardesim gitti adana durume 10 lira istemisler bile bile birsey demeden alip gelmis cocuk ne diyebilir tabi haysiyetsizler kimden calcagini da biliyor yemin ediyorum gidip adana durumu 8 liraya alacak sabah niye 10du diyip dukkani yikacaktim evden tuttular. O restorandan aldigi icin annemle kac kere kavga etmisimdir hatta ordan alindi diye yememisimdir he ne oldu obur restorandan aliyoruz orda da ayni hirsiz zihniyeti bu ulkeden bi cacik olmaz. Ulan ben hayatimda bir kere bunlar gibi dolandiricilik yaptim beni dolandiran siteyi dolandirdim 380 lira aldim yarim saatte sonra serefsiz olmayalim calinani geri caldik dedim bir daha yapmadim be hey ahlaksizlar madem yaptiginiz kebaptan degil kucuk cocugun cebinden caldiginiz 2 lirayla kazaniyorsunuz o zaman kapatin dukkani tum gun 70 yasindaki nineleri arayip dolandirin ne de olsa kebapci degil hirsizsiniz yaptiginiz hirsizliga degsin ama yok hirsizligin legal yolunu bulmuslar. Neyse cok dolmusum su an izmirde okul okuyorum 1 kere hirsizlikla karsilasmadim 50 kurusuma goz dikilse o adamin agzini burnunu dagitir tanidigim butun ogrencilere de anlatir bir daha ordan alisveris yaptirmam. Bu hamam boceklerinin en temel ozelligi de caldigini soylediginde iki siritip yanlislik olmus deyip isin icinden siyrilmalari ama bir gun geri vites yapamayacaklari sekilde sucustu yapip 2 lira icin once adamin suratini dagitcam sonra dukkanin camlari indircem bakalim o zaman bizim caddede kardesimi gonderdigim sevgili esnaf kardeslerim hirsizliga devam ediyor mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

Geçen sene fırsat bulup gidemedik, bu sene hayırlısı inşallah.

giden arkadaşlara bir sorum var, köfte ve tavuklar kaç adet olarak koyuluyor?

Şansa..bu fiyata çok iyi
    |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durrsun -- 8 Haziran 2016; 20:50:15 >
  • durrsun kullanıcısına yanıt
    Şansa olur mu İsveç köftesi 10 adet veya 8 adet konuluyor, tavuk hakkında bilgim yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İftarı dışarıda yapmak kadar sevmediğim çok az şey vardır , üstüne böyle tırt bir menü için oruç oruç birde o kadar sıra beklemek hiç akıl karı değil.
  • ankara ikea için konuşuyorum. 2 sene öncesine kadar köftesini tavuğunu baya severdim ama 2 senedir lezzetsiz geliyor. bir farklılık var sanki. içeceklere suyu daha fazla basmaya başladılar düşüncesindeyim. ayrıca dışarıda iftar açacağım derseniz valla o yolu tepmeye değmez. avm gezerim sinemaya giderim falan düşüncesi ile gidecekseniz de avm içinde daha lezzetli yemek yapan yerler var. fiyat konusunda ikeayı takdir ettim ama iftar için lezzet beklentinizi düşürmeniz lazım. ayrıca oturulacak bölümü de çok büyük değil. yoğunluk fazla olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crossfitter

Çorba
    Salata
    3 Ana Yemekten birisi (İsveç Köfte / Tavuk Kanadı / Somon)
    Tatlı (Kazandibi / Sütlaç)
    Pide
    Hurma + Zeytin
    Su

/>

2015 Güncelleme

Aynı menü tekrar fakat fiyatı 2tl artmış ama yine de çok iyi fiyat!

silinsin

2016 Güncelleme

Aynı menü tekrar fakat fiyatı 3tl artmış ama yine de çok iyi fiyat!

silinsin

1 yılda 3 TL artış IKEA gibi dev bir kuruma yakışmıyor. Yazık olmuş. Ölü doğmuş menü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 8 Haziran 2016; 22:01:44 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.