Şimdi Ara

silinsin (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
5
Favori
50.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün forum Istanbuldakine 20dk kala gittim eşyalarımı bıraktım 2 iftar menüsü aldım masaya döndüğümde hala iftara 10 dk vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byakrep -- 19 Haziran 2015; 11:30:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aras

Ülkedeki Ramazan fırsatçısı yemek mekanlarına İsveçli kapağı diyoruz biz buna.

Çok doğru demişsin. Daha önce hep gittiğimiz mekanlarda Tatlısı Çorbası ile 30-35 tl tutan yerler Ramazan diye bir anda 55-65 tl oldu. Protesto edip gitmiyorum. Evde pide üzerine Tereyağ yerim daha iyi. Elin isveçlisi Müslüman'ı düşünür normal menü fiyatında indirim yapar. Bizim Müslüman mübarek ayda nasıl geçiririz diye plan yapar,

• sıcak fırsatların ölücü olduğunu unutup, oruçsuz ikeada yemek yiyenlere saydırıyorlar, komik
  • realgs kullanıcısına yanıt
    adam oruç tutuyor ama at eti eşek eti fark etmez ucuz olsa yerim diyor.
    bir de oruç tutmayanlar önceden yiyecekmiş iftar saatinde oruçlulara masaları bırakacakmış. sanırsın kendi evi.

böyle insanları gördükçe forumdan soğuyorum.

ayrıca adamlar %20 zam yapmış hala sıcak fırsat diyen var. hanginiz bu yıl maaşına %20 zam aldı söyler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Orijinalden alıntı: Acıyokraki

İstanbulda Güngören ocakbaşı geçen sene 3 kişi gittik üç adana dürüm birer bardak köpüklü köy ayranı 1 künefe birer çorba 3 su 30 lira ödediğimiz var ilgilenene duyuruyorum

Ayran hangi köyden geliyormuş?

aşağıayrancı'dan

Komik mi

• ankara'daki ikea niye ebesinin nikahında ya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İstanbulda Güngören ocakbaşı geçen sene 3 kişi gittik üç adana dürüm birer bardak köpüklü köy ayranı 1 künefe birer çorba 3 su 30 lira ödediğimiz var ilgilenene duyuruyorum

aşağıayrancı'dan

Komik mi

he komik

• olsa olsa sıcak kazık olur,geçen sene çok kalabalıktı bu senede aynı olur.

• leonidas26 kullanıcısına yanıt
    adamın yazdıklarını tekrar oku, anlamamışsın.
  • Yav fiyatin nesi iyi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

Soğanlı tranvay durağının baya bi yukarısı hocam, güngören mezarlığı ile köy içi ve merkez camisinin arasında,resmen kebapçılar çarşısı gibi biyer orası. Benim dediğim yer en meşuru diyebilirim müdaimleri neresi olduğunu anlamıştır.

Hocam kıvranmaya gerek yok. Bağdat de geç

Ama hakkaten güzel yapıyorlar .
    Mutfak kısmını bilmiyoruz tabi.
  • Milletin iplemediği kenar köşe yerler ramazanda 35 liraya geçiriyor dandik menüyü hemde anadolu şehrinde.Bu ikea o adamlardan daha müslüman.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aşağıayrancı'dan

Komik mi

he komik

Kesinlikle bence çok güzel espriydi mahmut kardeşim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

adamın yazdıklarını tekrar oku, anlamamışsın.

Bence de tekrar okusun #LEONİDAS26, hatta iftardan sonra okusun , belki o zaman anlar.

Adamın canı sıkılmış,bana saydırıyor,sonra forumdan soğuyormuş.Ahhh keşke buz kesse de millette bu tiplerden kurtulsa.

Ramazan ayının temelinde iyilik,güzellik, yardımlaşma vs. gibi kavramlar vardır.Sen oruç tutmayan olarak gidipte tam iftar vakti
    sayılı olan masaları doldurursan ve oruç tutan ayakta kalırsa, bunun neresi kabul edilebilir bir durumdur.Bunu dile getirmek ve rica etmek
    karşısında "Yok evindeymişte, yol bilmemne" tavrına girecekseniz, hiç boşuna oruç tutmayn, rejim yapmaktan öte bir faydası olmaz benim gözümde.

Sevgili Silver Shadow, destek mesajın için teşekkürler.En azından sizlerin varlığı sayesinde bizler hala "Soğumuyoruz" forumdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

En şanslısı benim sanırım. IKEA'ya gitmem 5 bilemedin 6 dk sürüyor. (forum bornova)

Sıra çok var mi usta ?

• quote:

Orijinalden alıntı: realgs

bırakın şifreli konuşmayıda direk söyeyin ismini.
    O ifyata ramazanda zor bilindik yerlerde.
    Ikea cndır, istanbul forumda her sene birkaç kez giderim çoluk çocuk.
    Kalabalık olur tabii, ezandan yarım saat öne yer bulmak ve oturmak lazım.
    20 dk kala çocuğu sıraya sokmak ve sıra yaklaşınca kendimizin sıraya girmesi gerekiyor :)

At eti , eşek eti , Helal kesim vs . kısmını direk pas geçiyorum. Dışarıda nerde yiyecek olursanız olun, aynı konuyla yüzleşme
    sözkonusu olur.Ben Ikeaya güveniyorum o konuda.

Oruç tutmayanlar için, sizden ricam iftardan 1 saat önce alın (aynı fiyata) ve yarım saat kalaya kadar yiyin.sonrasında masaları niyetlilere bırakın.

Çok çok iyi F/P iftarlık bir yerdir ikea.İnanmayan hemen karşısındaki (İstanbul forumdan bahsediyorum) binaya girip, en üst kattaki Yiyecek içecek kısmına baksın. Heryer full ve en az 2 kat pahalıya çıkarsınız.

Hocam mesela ben %50-60 oruç eksik tutuyorum
    Simdi nen oraya oruç değilken gitsem ezan okunmasını beklemeden yiyemem ki akıl var mantık var yazık günah herkes oruc onları beklerim saat gelene kadar.
    Yoksa insanın boğazından geçmez inek gibi yemek onlar oruçiken .hemde cçok ayıp olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

En şanslısı benim sanırım. IKEA'ya gitmem 5 bilemedin 6 dk sürüyor. (forum bornova)

Sıra çok var mi usta ?

Hocam daha gidemedim. Giden arkadaşlar varsa bilgilendirirse süper olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun gittim forum istanbulda sira yoktu

• ikea menu de ana yemekler neler tatlı çeşitleri neler bilen varsa yardımcı olabilir mi
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    ben de her ikea konusunda at eti muhabbeti görükçe forumdan soğuyorum da ne yaparsın işte... ağzı olan konuşuyor, interneti olan yazıyor

aynı internetle bir açıp bakayım nedir ne değildir diyen yok!
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.