Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RyanCondor

Bu oyunda fps ben de batmış durumda. Elimde ki intel i7 sistemi sattım download pc olarak kullandığım makineyi kullanıyorum şu an amd x3 425 5850 vaporx ve 2gb ddr2 ram var fakat oyunda özellikle yağmurlu ve bol efektli bölümlerde fps 25-30 arasında geziyor. Normaldede fps 30-35. Bir arkadaşım geçenlerde q6600 2.4(def) 9800gt ile full ayarlarda problemsiz 60 fps ile oynuyordu.

Problem işlemcinin zayıflığımıdıır nedir açıklaması olan ?

cpu zayıf tabii. diğer çekirdği açabilirmiisn ve/veya OC yapabilrimiisn ?
  • bende q6600 ile 60 fps alıyorum hatta daha fazla bile olabilir ama physx olmasa dahada cıkabilir physx 60 ile sınırlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: RyanCondor

Bu oyunda fps ben de batmış durumda. Elimde ki intel i7 sistemi sattım download pc olarak kullandığım makineyi kullanıyorum şu an amd x3 425 5850 vaporx ve 2gb ddr2 ram var fakat oyunda özellikle yağmurlu ve bol efektli bölümlerde fps 25-30 arasında geziyor. Normaldede fps 30-35. Bir arkadaşım geçenlerde q6600 2.4(def) 9800gt ile full ayarlarda problemsiz 60 fps ile oynuyordu.

Problem işlemcinin zayıflığımıdıır nedir açıklaması olan ?

cpu zayıf tabii. diğer çekirdği açabilirmiisn ve/veya OC yapabilrimiisn ?

işlemci 3.2ghz de şu an ortalama 10 fps gibi bir artış oldu. Elimde ki mb unlock destekli değil oda çok eski bir board gigabyte m61p-s3 öyle birşey :D Bu hafta içinde msi 740 (sb710) chipsetli bir board ve 2x2 ddr3 ram alacağım artık 3-5 gün öyle idare edeceğiz.

• Atı aa açınca oyunda ağaçlar beyaz ve oyun çok yavaş oluyor . Hd4870 ekran kartı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

antialsing mode u override ediyorssun sonra settingsten 4x i seçip kapatıyorsun niye yapamayasınki?

eyvallah ben bi' tekrar bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravenholm

Ben yağmur-kar hiçbişey göremedim yanarımda buna yanarım.. bir Polis görevi sonrası yağmur simgesi olan yarış var açılacak, ama o yarışıda bir türlü bitiremiyoruzki. süreli bir yarış ve yol dışına çıkıp kenara köşeye çarptığın an süreye 2 sn eklenip duruyor deli ediyor hiç bu kadar zorlanmamıştım. oyunmu zorlaşmış yoksa benmi yapamıyorum anlamadım. en azından NFS:HP oyununa BURNOUT: PARADISE muamelesi yapılmayacak bu belli oldu BURNOUT kadar basit kolay değilmiş sanki bundan daha zor olmuş... Burada paylaşılan ekran görüntüleride super yaw oyunu silmeyede kıyamıyorum...

yağmur ve kar efektleri ne kadar uğraşsam da bende de açılmadı, eski crack versiyonunu ekleyenlerde bunlar çıkıyor ama eski crakck dosyasının kopyalanmasına benim bilgisayarım izin vermiyor.

siz oyunu mu iyi oynayamıyorsunuz yoksa bölüm mü geçemiyorsunuz? oyunun kolay oynanır kılan şey ayarlardan kullanım tuşlarını doğru yerlere koymaktan ve el frenini kullanmaktan geçiyor. eğer el frenini sekme tuşuna ve nitroyu da onun yanına ctrl tuşuna atarsanız sağ sol ön ve arkayı ok tuşlarına atarsanız oyun bi haylı kolaylaşır. dönüşlerde el frenine kısa bir basış muhteşem ve harika dönüşler yapmanızı sağlar.

• Şu fps düşüşleri beni deli edecek resmen. Bu gün arkadaşın q6600 lü sisteme bağladık 5850 ekran kartımı ondada fps düşüşleri yapıyor. 5-6 araç aynı anda kalkış yaparken bazı yarışlarda fps 28-30 larda geziyor. Fakat arkadaşın teyyare volar 9800gt (ek güç girişi bile bulunmayan eco ibaresi bile olmayan) kartında fps 50 den aşağı düşmüyor arkadaş ya.

Gtx580 e geçecekken başıma birton olay geldi hevesim kursağımda kaldı artık 1 ay idare edeceğim şu lanet olası ati kart ile. Daha önceki 5870 ile bu tür problemleri göz ardı ediyordum 800yl verdik diye fakat şu atinin bazı oyunlarda sümbül moduna girmesi hiç iç açıcı değil. Daha önce shiftte böyle bir problem yaşamıştık şimdi tekrar Allah Belanı Versin ATI! So say we all!
  • En son yamayı yükledim yağmur ve kar efektleri geldi ama sanki kontrolde bir değişiklik oldu geç tepki veriyor gibi yön tuşlarına, geç ve yavaş
  • Ati kart kullananlar 11.1 driver indirilmeye hazır. Yeni driver'la testlerinizi bekliyorum
  • Bu arada yeni patch ile kar-yağmur olayı kalmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V1CT0RY -- 27 Ocak 2011; 14:36:54 >

• Karda ve yağmur yağışta sorun yok bende.Nası bi sorun oluyor kar yağmur yağmıyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 27 Ocak 2011; 18:55:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Bu arada yeni patch ile kar-yağmur olayı kalmış...

Biraz açıklasan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov_Viktor
    quote:

Orijinalden alıntı: Pir
    Bu arada yeni patch ile kar-yağmur olayı kalkmış...

Biraz açıklasan

Böyle olacaktı sanırım, ama tam tersi bende yeni yama ile kar ve yağmur efekti etkinleşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 27 Ocak 2011; 15:19:57 >
  • bende AA acınca agaclar vs beyaz oluyor ve oyun kasmaya başlıyor neden acaba 2 gb radeon hd4600 ekran kartım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: akt02

bende AA acınca agaclar vs beyaz oluyor ve oyun kasmaya başlıyor neden acaba 2 gb radeon hd4600 ekran kartım var

driver güncel mi ?

bir de oyunun patchleri yüklü mü ?
  • evet güncel ve patch lerde yüklü
  • Evet arkadaşlar kalkmış yazacaktım özür. Oyunun ilk çıkan yaması bende yüklüydü, o zaman kar ve yağmue vardı. İkinci yamayı yükledim sesler düzeldi fakat kar - yağmur gitti...
  • mrb arkadaşlar bende bu oyunu kurdum ve oynuyorum tek kelime ile muhteşem ötesi bişey ben playstation ile gran trusmo ile büyümüş biri olarak walla ne yalan söyleyim gran turismonun ps3 versiyonunu görmedim ama ondan kat be kat zevkli geldi oyunu ses sistemimle oynuyorum motor sesleri fren patinay yok böyle bişey ya hele o helikopter geçince nerdeyse evin içinden geçiyor harika bişey ya grafik harika oynaniş harika ben playstationla büyüdügüm için joystick ile oynuyorum klavye ile oynanmiyor sıkılıyor insan ha en başta alişamamiştim çok sıkıcı geliyordu ama şimdi aliştiktan sonra harika oldu hele o virajlari dönmek yokmu bi alişinca çok zevkli dönüsler çikıyor her arabaylada ayni dönüşler olmuyor buda zevki artırıyor
    walla ben laptopta oynuyorum ati 5650 ekran karti ile ne bir kasma ne bir takilma var fps en yogun yarişlarda bile düşmüyor ben bu oyunu ilk çikan crack ile oynuyorum patch falan yüklemedim yagmur falan var yagişli yarişlar daha zevkli bence oyun gercekten muhteşem oyuna bir gran turismocu olarak önyargili yaklasmistim ama beni gercekten mest ettı ha oyunun eski need for speedlerle alakasi yok bence hot pirsuit gercekten ea iyi iş cikarmis oyun bütün övgüleri hakediyor o helikopter gecerken o cıkan o ses hicbiseye degismem

• valla helikopter bizde de ses çıkarıyor hatta lastik hışırtıları bile duyuluyor ama gel gelelim motor sesi yok...son yamayı da yükledim o da çözüm olmadı....orjinal değil tabi benim kurduğum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden
    valla helikopter bizde de ses çıkarıyor hatta lastik hışırtıları bile duyuluyor ama gel gelelim motor sesi yok...son yamayı da yükledim o da çözüm olmadı....orjinal değil tabi benim kurduğum:)

bende motor seside var
    walla arkadaşlar ben patch falan yüklemedim oyunum benimde orjinal degil cracktan olabilir benimki ilk cikan crack
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.