Şimdi Ara

Efsane geri döndü: Need For Speed: Hot Pursuit (ÇIKTI) (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.236
Cevap
0
Favori
133.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeeHot

logitech z5500 le deneyen var mı ? :D

valla ben gigaworks G500 le oynuyorum tattığım bu zevki tadı anlatamam, Z5500 olsa eve polis getirtir
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacaktı;

Yeni çıkan yamayı yüklememe rağmen klavyeden tuşları ayarladıktan sonra oyuna tekrar girdiğimde tuş düzeni eski haline dönmüş oluyor. Neden böyle olduğu konusunda fikri olan var mı?

not: oyun orjinal.
  • kayıtlı sistemle oynamadım ben ya.......
    takılıyor sürekli. anlık takılma.
    ama patch falan kurulu değil. nereden indirebilirim?

edit : buradaki mi? http://www.needforspeed.com/dl/0/20249 ??
    crack eski crack ile yapacağız yine??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 31 Ocak 2011; 21:55:38 >
  • windows xp sp3
    512 ati ekran kartı
    2gb ram
    intel centrino 1.66 ghz
    arkadaşlar bu bilgisayar kaldırırmı bu oyunu toshiba laptop
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsaid

windows xp sp3
    512 ati ekran kartı
    2gb ram
    intel centrino 1.66 ghz
    arkadaşlar bu bilgisayar kaldırırmı bu oyunu toshiba laptop

ekran kartınızın modelini yazın ona göre yardımcı olalım mesela:(ati radeon 4850) filan gibi...ya da nvidia gt 240 gibi neyse yazın yardım edelim
  • ati radeon hd 2600 1gb
  • ben 2.0 ghz işlemci ge force 9300 m gs ile 14 , 15 fps max alıyorum hemde en düşük çözünürlükte gerisini sen düşün .
  • arkadaşlar bi sorum olacak oyunla ilgili şöyleki polis araçları kullanırken kaçan araçlara sadece çarparak onları engelleye biliyorum yola tel atma yada kaçan araca şok gönderme işlemlerini nereden yapabiliyorum?
    birde ben polisten kaçarken nasıl kurtulucam bu polisten o aşamayı bir türlü geçemedim
  • Sende yola çivi atabilirsin sende silah kullanabilirsin yol kesme helikopter çağırma gibi özellikler var sol altta kullanabileceğin silah sayıları yazar 4-6-2-8 tuşlarıyla yine...hot pursuit ve interceptor görevlerinde kullanabiliyorsun... Polisten ona yandan çarparak ve silahlarını kullanarak kurtuluyorsun...
  • en son çıkan patch ı yükledim ama arabaların sesi yine az çıkıyor. bunun başka bir çözümü varmı?
  • sesi daha zayıf çıkıyor diyen arkadşalar önceki sayfaalra bakarsanız eğer dx , visual c++ , framework gibi şeyleri ve ses görüntü driverlarını kısacası SİSTEMİNİZİ güncel tutun dedik ama anlatamadık galiba daha lol
  • Arkadaşlar polislik görevini bitirdim. Şimdi son araba görevi olarak 70 km'lik bir bölüm kaldı. O bölümü geçmem için sanırım hızlı bir araba gerekecek. 409 km giden bir arabam var ama gene de geçemiyorum. Hile var mı ? Oyunu bitiriyorum sanırım, di mi ? Çünkü bu 70 km'lik görevden başka bölüm kalmadı açık olan.
  • Dikiz aynasında arkadan gelen araba ne renk olursa olsun sarı renk görünüyor. Sizde de öyle mi ?
    ekran kartım 6870 ..son sistem..

neden böyle ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Arkadaşlar polislik görevini bitirdim. Şimdi son araba görevi olarak 70 km'lik bir bölüm kaldı. O bölümü geçmem için sanırım hızlı bir araba gerekecek. 409 km giden bir arabam var ama gene de geçemiyorum. Hile var mı ? Oyunu bitiriyorum sanırım, di mi ? Çünkü bu 70 km'lik görevden başka bölüm kalmadı açık olan.

70 KM. bölüm son yarış die birşey yok zaten 13 levelden sonra tüm pistler açılıyor.Ondan sonrası iyi dereceler yapıp 20 levelde oyunu bitirmek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

sesi daha zayıf çıkıyor diyen arkadşalar önceki sayfaalra bakarsanız eğer dx , visual c++ , framework gibi şeyleri ve ses görüntü driverlarını kısacası SİSTEMİNİZİ güncel tutun dedik ama anlatamadık galiba daha lol

o kadar sayfayı okuyacak vaktim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acerium

quote:

Arkadaşlar polislik görevini bitirdim. Şimdi son araba görevi olarak 70 km'lik bir bölüm kaldı. O bölümü geçmem için sanırım hızlı bir araba gerekecek. 409 km giden bir arabam var ama gene de geçemiyorum. Hile var mı ? Oyunu bitiriyorum sanırım, di mi ? Çünkü bu 70 km'lik görevden başka bölüm kalmadı açık olan.

70 KM. bölüm son yarış die birşey yok zaten 13 levelden sonra tüm pistler açılıyor.Ondan sonrası iyi dereceler yapıp 20 levelde oyunu bitirmek..

dostum o halde ben öyle bi mantıkla çeşitli noktalardaki çeşitli bölümleri tamamlamışım ki, son olarak karşıma 70kmlik bölüm kaldı..

istersen ss aliyim ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Acerium

quote:

dostum o halde ben öyle bi mantıkla çeşitli noktalardaki çeşitli bölümleri tamamlamışım ki, son olarak karşıma 70kmlik bölüm kaldı..

istersen ss aliyim ?

Racer bölümleri bitince en son 70kmlik yarış açılıyor. Polis görevleri etkilemiyor bunu. Dolayısıyla son yarış sayılmaz. Sizde en son karşınıza çıkmış. Güzel de olmuş. Alın bir McLaren F1 fark atın diğerlerine

• yol kenarlardaki restoran, cafe gibi yerlerin yanında durunca içerden restoran sesleri geliyo tabak çanak konuşma filan yeni farkettim
  • Bütün yarışlar bitince sıkmaya başlıyor...kopya cd ile online oynamanın yollarına baksak biraz?
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.