Şimdi Ara

<<EFSANE BİSKÜVİ OREO, ZAİNT FARKIYLA YİNE SİZLERLE>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrardan OREO'larımız geliyor :) Dayanılmaz lezzetiyle her an bağımlısı olabilirsiniz uyarıyorum. Özellikle süte batırarak yiyin... öf öf öf anlatılmaz yaşanır, bisküviyi ağzınıza attığınız anda vay be oreo demek buymuş diyeceksiniz

Ayrıca bu sefer sadece klasik oreo değil, bulabilirsem cakesterlardan ve mini oreolardan da getircem.hemen bayram sonuna yetişecek. herkes kaç kutu almak istediğini yazarsa ona göre getireceğm malum taşırken zorluk olmasın Pm atan tüm arkadaşlara çok teşekkürler, bu kadar ilgiye ben de olabildiğince çok çeşit getirmeye çalışcam. şimdiden afiyet olsun ama biraz daha sabretmeniz gerekeck bayram sonrasına kadar

eski konu için buradan ---> resim .donanimhaber.com/fb.asp?m=26350398

kutu başına fiyat 8.5 lira (kutu örneğini eski konudan görebilirsiniz, içinden 4 tane paket çıkmakta her pakette de 4 oreo bulunmakta)

5 ile 10 kutu arasında alacak olanlara eski fiyatlar geçerlidir. 7.5 lira

10 kutudan daha fazla alacak varsa konuşuruz :)

KLASİK OREO

MİNİ OREO

CAKESTERS

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaint -- 1 Eylül 2009; 12:21:58 >

• Oruçlu oruçlu açılacak ilan mı şimdi? Bari iftardan sonra verseydin ilanı.

PM
  • Canım birden negro istedi bunu görünce hakkaten oruçlu oruçlu olmadı yaw
  • arkadaşlar ramazan dolayısıyla durumları anlıyorum :D ancak bunlar zaten bayramdan sonraya geliyor, tatlı tatlı yiyin diye :) tüm pmler cevaplandı
  • Domuz yağı ve alkol yok içinde değil mi ? Likör vs. ?
  • dışı çikolata kaplı galiba.
    içi nasıl peki?

ilk defa duydum bu muhabbeti, merak ettim şimdi
    daha 3 saatimiz var
  • arkadaşlar içinde domuz yağı yok. alkol de yok. ben de yiyorum içindekiler kısmına bakmıştım ben bitkisel yağ yazıyor.

klasik oreo ve mini oreo çikolatalı bisküvi arasına krema gibi birşey ama bildiğiniz lezzetleri unutun yani, bunun adı ne çikolatalı bisküvi ne krema... sadece oreo

cakesterlar da adından da anlaşılacağı gibi küçük küçük kekler.

herkese ilgi için teşekkürler, tüm pmleri cevaplıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaint -- 4 Eylül 2009; 16:03:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atlantis.net Kullanan varmı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seninle bir goruselim arkadasim almayi dusunuyorumda
  • pmler cevaplandı
  • Feci lezzetli görünüyor
  • Pm
  • pahalı bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 8 Eylül 2009; 0:44:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracy

pahalı bence..

+1

isteyenlere 510gr lık dev double stuff paketi 15 tl ye nereden temin edebileceklerini söylerim pm den
  • dostum bana da söyle uğraşmim taşımakla bu kadar şeyi adana amerikan pazarı diyeceksin herhalde.....

klasik oreo satışına karşıtı muhabbeti... metroda var kipada var dalgaları amerikan pazarında satıolar 500 gram bilmemne :) isteyenler gitsin baksın ben hepsine baktım. amerikan pazarında var dediler, oraya arkadaşımı yolladım oraya da baktırdım, ne yazık ki yok.. varsa al dostum afiyet olsun

(şurada burada var diyen arkadaşlar yerini de paylaşırsa çok iyi olur, ben de gidip alcam çünkü. hatta gelin buraya yazın pm den gizli yazacam fln gerek yok.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaint -- 8 Eylül 2009; 16:07:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaint

dostum bana da söyle uğraşmim taşımakla bu kadar şeyi adana amerikan pazarı diyeceksin herhalde.....

klasik oreo satışına karşıtı muhabbeti... metroda var kipada var dalgaları amerikan pazarında satıolar 500 gram bilmemne :) isteyenler gitsin baksın ben hepsine baktım. amerikan pazarında var dediler, oraya arkadaşımı yolladım oraya da baktırdım, ne yazık ki yok.. varsa al dostum afiyet olsun

eğer varsa da yerini paylaşalım burada, ben de gidip alcam çünkü

p.m. attım sana.
  • dostum pm atma buraya yaz gizlimiz saklımız yok. herkes bilsin ben de alayım benden alacaklar da oradan alsın.
  • sağol dostum paylaştığın için, isteyenler alsın ordan daha uygun fiyata vardır belki daha fazla çeşit vardır.

ben bu işin tüccarı fln değilim. gelirken yanımda getircem yani isteyenlere de satcam. ha bedava numune pakedi yolla diyenler de oluyor onlara da eyv saygılar sevgiler.

konu dışında da geçen bi arkadaş konu açmış vay efendim bisküvi satıor metroda var. ii dedim gittim baktım yok, daha önce bi arkadaş dedi kipada var taa kurtköydekine kadar gittim yok. işte efendim amerikan pazarında var, adanada arkadaşımı yolladım yine yok. bak varmış demek gözünden kaçmış, bi arayalım alan arkadaş olursa da tecrübelerini bizimle paylaşsın. çok seviniriz.

ayrıca not: ebayde de satışı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaint -- 8 Eylül 2009; 16:21:21 >
  • hepsinden alıcam 1-2 kutu ama geldimi ürünler ve nereden getiriyosunuz ne zamna ??
  • ksımetse bayramdan sonra geliyor, az kaldı
  • bugün döndüm arkadaşlar ve üzülerek söylüyorum ki sadece 1 kutu bulabildim. evet rafta sadece 1 kutu vardı onu da hemen aldım. ellerinde başka olup olmadığını sordum hiç kalmamış, son kutuyu almışım. bi dahaki parti haftaya çarşamba geliyormuş, isterseniz bekleyin alın dedi ama benim dönmem gerekti. ne yazık ki alamadım başka. bu kutuyu da satmak istemiyorum kendim yemek istiyorum müsadenizle, aksaklıktan dolayı özür dilerim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.