Şimdi Ara

Efendi erkekler kaybetmeye mahkumdur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
5
Favori
10.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efendi, sıkıcı ezik erkekler kaybetmeye her zaman mahkumdur.

Çünku efendi adam kızlara ezik, sıkıcı gelir. Efendi adam nettir fazla uzatmaz seni seviyorum der. Çantada kekliktir efendi adam.

Efendi adam uzaktan severken serserinin biri gelir kızin kafasini karistirir yeri gelince kızı üzer sonra kız o serseriyi düşünmeden edemez aklına takılır sonunda serseriye aşık olur. Efendi adam da avucunu yalar.

Efendi olmiyin bi ortamda kendinizi gosterin çekimeyin saçma da olsa konusun kendinizi anlatın. Hoşlandiginizi hemen belli edip ipleri kizin eline birakmayin. Penisimden aşağı kasimpaşa olun kız mı yok üniversite güzel kız dolu.

25 yasindayim daha ben de dahil efendi olup da kazanan bi erkek görmedim. Efendi adam gibi adamlar hep yalnız.

Efendi olmayın ..

Efendi erkekler kaybetmeye mahkumdur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadınlar 30 yaşına yakın ve sonrasında efendi erkek arayışlarına başlıyor.
  • İnsan doğasında kötülük, iyilikten daha güçlüdür

• Sanki kadın için yaşıyoz aliminyum tabancayı kılıfa takıcam diye şarjörü boşaltmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efendiciliği, hanımcılığa tercih ederim. Bütün ülkenin efendileri, birleşin!
  • öyle bi kız yok knk emin ol
  • İsim gucum yok kizla mi ugrascam ben ferrari almak istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu her asosyalin de kendini efendi erkek sanması ayrı komedi ya. Asosyalsiniz işte oğlum kendinizi kandırmayın efendi olmak çok ayrı bir kavram aliminyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpellCaster

Şu her asosyalin de kendini efendi erkek sanması ayrı komedi ya. Asosyalsiniz işte oğlum kendinizi kandırmayın efendi olmak çok ayrı bir kavram aliminyum.

+1

biz kız kaldırıyoruz diye serseri mi oluyoruz şimdi, olaya gel.
  • Kızlar sürekli hayatında heyecan ister.Bu yüzden serseriler ile takılırlar.Tabi buna pişman olacağını bile bile yapar ve pişman olur.

Siz efendiliğinize devam edin.Emin olun daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forest1224 -- 30 Eylül 2017; 21:21:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turrkka

Kadınlar 30 yaşına yakın ve sonrasında efendi erkek arayışlarına başlıyor.

O da kızına göre değişir kardeşim. Yaşı ilerlese de ruhu, mizacı ve aklındaki erkek profili kolay kolay değişmiyor. En kötü ihtimal, efendi erkeği listenin en sonuna koymak suretiyle listeye dahil ediyorlar o kadar.

Ama efendinin kaybettiği birşey yok, sonuçta verilmiş sadakası olmuş oluyor.
  • Kazanani da vardir ama belli etmiyorlardir.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: turrkka

Kadınlar 30 yaşına yakın ve sonrasında efendi erkek arayışlarına başlıyor.

O da kızına göre değişir kardeşim. Yaşı ilerlese de ruhu, mizacı ve aklındaki erkek profili kolay kolay değişmiyor. En kötü ihtimal, efendi erkeği listenin en sonuna koymak suretiyle listeye dahil ediyorlar o kadar.

Ama efendinin kaybettiği birşey yok, sonuçta verilmiş sadakası olmuş oluyor.

Tabi değişir ama kız da 30 yaşından sonra postunun para etmeyeceğini biliyor evlilik için. Böyleleri evlendikten sonra da fırlama erkek arayışına devam eder. Allah bizden uzak tutsun.
  • Kızlar ileride pişman olacak ve biz o zaman kahvemizi yudumlayıp pişman olmalarını zevkle izleyeceğiz !
  • oymakus sen o kizi takinti yapmissin

• Erkek gibi erkek, özgüvenli birisi olamamanın adı efendilik olmuş yazık. Reddit te bi bakın r/niceguys diye belki millet dalga geçiyor kafanıza dank eder.

• Aynen oyle bak kufur edemedim ama harbi öyle

• Bu herifi dikkate almayın mart 2017 de açtığı bir konuda 23 yaşındayım yazmış burda 25 arkadaşta kişikik bozukluğu var.
  • şu anda efendiyim saygılıyım ve kendi halinde bir insanım bu şekilde kızlar gelmezse de gelmesin çok umrumda değil ben kendi özelliğimi seviyorum ve ileri de çok aranacak bir insan olacağımı biliyorum efendi erkek her zaman kazanır efendi olmak iyidir sadece zaman gerekiyor karşınıza düzgün şeyler çıkması için şu anda sevgili yapmak zor oluyor herkes hareketli kişilere bakıyor ileride değer kazanacağız pusuda gibi bişeyiz
  • Kızlar serseri ile düşüp kalkıp da sonra aglamasa sorun yok. Çocukla istediği gibi düşüp kalkar, istediği zaman bırakır falan. Buraya kadar tamam. Kız erkek birbirini bulmuş demek. Ama düşüp kalktıktan sonra ağlayan kız da bu durumu hak etmiştir. Yaş gelir 30'a post para etmez, bu sefer düşer efendi adam peşine.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.