Şimdi Ara

Efendi adam vs p*ç adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir efsaneye göre kadınlar her zaman p*ç adamları tercih ediyormuş. Bu aslında oyle degil. Kadınlar efendı adamları tercih etmezler. Ama sek p*çleride tercih etmezler. Her insanın elindeki imkanlar farklıdır. Kişinin yakışıklı bir yüz kaslı fizik yada ciddi miktarda parası yoksa p*ç olamaz. Tipi fizigi parasi olmayan birisi istesede p*c olamaz rahat takılamaz. Denerse bütün kadınlara makara malzemesi olur olsa olsa. Efendilik tek secenegidir. Yani aslinda efendi yerine p*c tercihi diye birşey yok. Kadının cazip bulduğu özellikler var bu p*c denilen kişide sadece para, tip vb.

P*c erkek tercih ediliyor p*cliginden degil cunku para yada tip var. Bu sebeple p*c denilen kisilerin ozguvenide yuksektir. Ozguvende olunca dolayısıyla agzıda laf yapar. efendi denilen kişi rahatsız olurmu gidip konussammı diye düşünürken p*c coktan kadının yanina varmistir bile. Dolayısıyla sansı cok daha fazladır.

Efendi erkekler tercih edilmiyor. Kadınlar tarafından sıkıcı bulunuyorlar. Ozellikle genc yaşlarda eglenceden Baska birşey düşünmeyen kızlar efendi denilen erkegi tercih etmez. Genelde belli bir yaşı geçen kadınlar evlenmek için dümeni efendi erkek denilen kişilere dogru kırıyor.

Yani kısaca o bar senin bu klub benim alkol sigara uyuşturucu , ilk gunden cinsel sohbetlere girmekle falan p*c erkek bu degil.

Kadına deger verip agzını İcine bakıp, evden işe işten eve yaşayıp suskun pek konuskan olmayıncada efendi erkek bu degil.. Bunlar çok daha komplike kavramlar. Basite indirgenemez.

Benim nacizane fikrim ise. Efendi gorunumlu p*c erkek bu konuda en başarılı olanıdır. Mıknatıs gibi kadın çeker etrafına :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sağolun hocam sayenizde alfa oldum şuan pompadayım
  • Death Note kullanıcısına yanıt
    Alfa yada beta erkek diye birşey yoktur. Tipin fizigin paran yoksa istediğin kadar alfa rolüne gir koca bir fos gelen geçen kadın maytap geçer. Neden böyle bu peki? Çünkü parası olmayan yada güzel / yakışıklı olmayan insanların fazla özgüvenli davranması neredeyse bütün insanları rahatsız eder tahammül edemezler. Yani alfa denen şey koca bir ilizyon oyle birşey yok. Bir adam dusun parasi var yani insanların bu adamdan çıkarı var, butun kadınlara hitap edebilecek bir tipide var diyelim. Şimdi bu adamın ozguveni olmaması için sebep varmı? Kadınlar begeniyor biri gidip biri geliyor adam rahat takılıyor. Begenildigi cok secenegi oldugu icin ozguven tavan, sert iplemez tavırlarla takılıyor eleman kadınlar daha cok tav oluyor böyle olunca. Sonra ne diyorlar bu elemana "alfa erkek" bir eleman daha düşün tip yok para yok. Adam dışarıda bir kadınla yemek yemeye kalksa 3 kere düşünüyor özgüven yok. Neyine güvenip alfa moduna girecek bu adam? Giremez ilk senaryoda ki adam gibi onlarca secenegi yok kadının biri gidip biri gelmiyor bu adamın sevme sansı yok. Nazik kibar efendi olmak zorunda p*c alfa gibi davransa butun kadınlar yolu gosterecek. Yani.. Böyle bu işler kişinin karakterini tipi ve para buyuk olcude şekillendirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 5 Mayıs 2018; 19:39:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Alfa yada beta erkek diye birşey yoktur. Tipin fizigin paran yoksa istediğin kadar alfa rolüne gir koca bir fos gelen geçen kadın maytap geçer. Neden böyle bu peki? Çünkü parası olmayan yada güzel / yakışıklı olmayan insanların fazla özgüvenli davranması neredeyse bütün insanları rahatsız eder tahammül edemezler. Yani alfa denen şey koca bir ilizyon oyle birşey yok. Bir adam dusun parasi var yani insanların bu adamdan çıkarı var, butun kadınlara hitap edebilecek bir tipide var diyelim. Şimdi bu adamın ozguveni olmaması için sebep varmı? Kadınlar begeniyor biri gidip biri geliyor adam rahat takılıyor. Begenildigi cok secenegi oldugu icin ozguven tavan, sert iplemez tavırlarla takılıyor eleman kadınlar daha cok tav oluyor böyle olunca. Sonra ne diyorlar bu elemana "alfa erkek" bir eleman daha düşün tip yok para yok. Adam dışarıda bir kadınla yemek yemeye kalksa 3 kere düşünüyor özgüven yok. Neyine güvenip alfa moduna girecek bu adam? Giremez ilk senaryoda ki adam gibi onlarca secenegi yok kadının biri gidip biri gelmiyor bu adamın sevme sansı yok. Nazik kibar efendi olmak zorunda p*c alfa gibi davransa butun kadınlar yolu gosterecek. Yani.. Böyle bu işler kişinin karakterini tipi ve para buyuk olcude şekillendirir.
    hocam moralinizi bozmak gibi olmasın da insanlar parasız da sevişiyor

• Durumumuz yoktu okuyamadık

• Death Note kullanıcısına yanıt
    Moralim niye bozulsun hocam Ben parasi olmayan sevişemez demedim. Her hafta farklı kadınla sevismek, devamlı farklı tatlar istiyorum kadınlar beni için delirsin diyenler için durum bu yani. Saydığım şeyler yoksa haftada bir farklı kadın kimse bulamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 5 Mayıs 2018; 20:39:56 >
  • Tipsiz bir erkek için fazla iddialı konuşuyorsun.

Kızların umrunda olan tek şey tiptir , yeterince alfa isen istediğin kadar efendi ya da p*ç ol farketmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    16 yıl önce açıldı
    Bu adam nasıl öğretmen la
    12 ay önce açıldı
    Dayı, bu ne ya?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen şu kendini kaslı sanan şişman eleman degilmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: masterkame

Sen şu kendini kaslı sanan şişman eleman degilmisin
    Senden en az 2 puan yukarıdayım
  • Kadınlar efendi ya da p*ç adam değil, ezik adamı sevmiyorlar. Konuşurken insanın gözüne bile bakamayan, düz yürümeyi bilmeyen tipler ben efendiyim bakmıyorlar :(( geyiği yapıyor dhde. Bakıyorum o kişilerin konularına, bir kızdan uzun süredir hoşlanıyormuş, hiç belli etmiyormuş, bir gün gidip açılmış reddedilmiş. İyi bir insan olduğun ve ondan gizli gizli uzun süre hoşlandığın için onun da senden hoşlanması gerekiyordu çünkü, değil mi zeki arkadaşlarım? Sorunlu gençler tespit edilip bedava terapi sağlanması gerekli cidden, ciddi ciddi en basit sosyal durumlarda bile ne yapacağını bilmeyen tipler var.
  • Başını okudum ve alakası yok benim rastladığım çoğu fırlama çocuklar ufak tefek oluyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.