BUNUN BİR VİDYOSU VARDI.O GERÇEK RESİM Mİ YOKSA VİDYODAN SS FİLAN MI ALINMIŞ
Niye biz bu resimleri sonradan görüyoruz? Bilerek mi saklanıyor?
quote:
Orijinalden alıntı: Hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: Lucky.Luke
sümer ezgü değil mi bu resimdeki
hadi alıntı yapıp komik yapalım muhaha koyalım
sümer ezgünün yaptığı son balo'da böyle bir sahne vardı. kendisi Atatürk'ü canlandırmıstı o reklama benzettim. senin gibi az daha zekası olsa geri zekalı olacak insanlar yapar ancak o sekilde esprileri. Seni yönetim çizmiş zaten bana gerek kalmamıs...
Kimbilir daha neler saklanıyordur. Bazı insanlar Atatürk'ün toplum içindeki herkes tarafından sevilmesini istemiyorlar. Çünkü herkes severse onu anlayacaklar onun yapmak istediklerini amaçlarını öğrenecekler. O yüzden bazıları engelliyorya. Çok yanlış tanıtılıyor Mustafa Kemal ATATÜRK. Keşke gençlere daha iyi tanıtılabilse
Ne yazıkki o resim Atatürk'e ait değil, Sümer Ezgü'nün makyajlanmış hali.. Ve kesinlikle Atatürk'ün karizmasına yaklaşamamış çok başarısız bir makyaj..
Arkadaşlar şunu söyleyim bakın bizim atatürkün babasını gördüğümüz resimdeki adam atatürkün babası değildir başka biridir o öyle dursun diye çekilmiştir hocamız v.b daha bir çok kaynaktan duydum.
quote:
Orijinalden alıntı: hayalperestink
Daha önce görmediğim bir fotoğrafı, süper ..
resimdeki Ataturk degil .
Ataturkun baska fotografinimi gormediniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: kiloverecegim
quote:
quote:
quote:
sümer ezgünün yaptığı son balo'da böyle bir sahne vardı. kendisi Atatürk'ü canlandırmıstı o reklama benzettim. senin gibi az daha zekası olsa geri zekalı olacak insanlar yapar ancak o sekilde esprileri. Seni yönetim çizmiş zaten bana gerek kalmamıs...
kimse kusura bakmasında buna yapılır.
quote:
Orijinalden alıntı: kiloverecegim
quote:
quote:
quote:
Gece gece kendimden geçtim , bu forumda gerçekten yaratıcı kişiler var ..