Bildirim
EDS'nin ismi değişiyormuş.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Televizyon güzelmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meali; Sizi bir de bu isimle soğüşleyeceğiz
Çakarlı zibidilerden emniyet şeridi folofoş olmuş bir kentte isterse adı NASA olsun, cezai yaptırımı olmadıkça hikaye
Rts (radar tuzağı sistemi) yazmazlarsa adam değilim.
Konuşulması,tartışılması gereken konu aslında EDS değilde orada kimsenin görmediği alt yazıda geçen ŞEHİT haberi, hemde 10 tane iken bir hala eds, tedes geyiğini yapıyorsak yazıklar olsun bizede.
-
Tv sony galiba, güzelmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: sserkaan
Konuşulması,tartışılması gereken konu aslında EDS değilde orada kimsenin görmediği alt yazıda geçen ŞEHİT haberi, hemde 10 tane iken bir hala eds, tedes geyiğini yapıyorsak yazıklar olsun bizede.
Alıştıranlara, bu duruma getirenlere yazıklar olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: redloves
quote:
Orijinalden alıntı: sserkaan
Alıştıranlara, bu duruma getirenlere yazıklar olsun.
Ben alışmadım,alışmayacağımda.
Hala birileri orda -Tv güzelmiş diyebiliyor.
Bende buna şaşıyorum. -
tayyip. des yerine binal des olsun
Mantıklı
Hocam burada amaç bilgilendirme, goygoy olayı yanlış bir tabir. Yaşanan olay ülkece üzücü bir olay 1 sene önce ankaradaki patlamada 104 vatandaşımız hayatını kaybetti ve dün yaşananların ardından henüz askerliğini yapmamış biri olarak benim kaygım sizinkinden büyük merak etmeyin. Televizyon olayı goygoydur ona ben de anlam veremiyorum.
Konya da tedes zaten hocam pek farkı yok oda
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Adi behlul olsun. Bizde bihter olalim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X