Şimdi Ara

edonkey kapandı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla bende ayarları doğru olduktan sonra orijinal mod olmayan emule de bile full download lar yapıyodum herşey kullanmasını bilmeye bakıyo,sonuçta benim demek istediğim edonkey de emule de aynı serverlara bağlanıyodu edonkey olmassa emule var demek istedim ama olurmu hemen fanboy culuk yapılcak
  • eğer insanları downloaddan mahrum bırakırlarsa bir sürü reklam yapan firmanın zararına olur... Millet download yapamazsa internet kullanımı çok azalır... Bu da internette reklam yapan şirketlerin hiç işine gelmez...
  • daha edonkey i kullanma fırsatım olmamıştı
    emuleye devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: GregoR_MendeL

Eşeği Bağladılar! eDonkey Kapandı

• alternatifi olmayan tek programda kesin olarak kapandi kapayanlari esefle kiniyoruz.

Ayni bu mantikla calisan bir program varmi acaba ayni serverleri kullanan emule olmayacak ama edonkey gibi.Belki baska isim altinda yeniden cikartirlar bekliyoruz.Essekden fena cifte yedik ama
  • Emule pP mod r8 yükleyin.Sıra falan beklemezsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: volf

Emule pP mod r8 yükleyin.Sıra falan beklemezsiniz.

nasıl yüklicez?
  • E-mule'da bağlanırken kademlia ağına da bağlanırsanız problem kalmaz. Kademlia ağı sayesinde E-mule kapatılamaz bir ağ haline geldi.
  • Programları bloke ederek bi yere varamazlar. Server'ları kapatırlarsa kötü ama.
  • emule olmasında
  • Yeni versiyonu kendi kendini uninstall ediyor ama eski versiyonlarını rahatlıkla kullanabilirsiniz.Gerçi overnete bağlanamadıktan sonra pek işe yaramaz.

Ayrıca ; aşağıdaki linkte yayınlanan pP r8 gibi modlar zaten edonkeye upload yapmıyordu.

http://forum.donanimhaber.com/m_6895517/tm.htm

Linkteki resimli anlatımına göre pP r8 i kullanabilirsiniz.

Burada uzun uzun yazmıyım ama Türkiye için en iyi emule modunu ararken 200 ün üzerinde mod deneyip forum olarak bu pP modda karar kıldık.

Emule olmasın da başka program olsun diyenler , Shareaza , Lphant , Mldonkey gibi aynı serverları kullanan diğer alternatifleri deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafer -- 15 Eylül 2006; 16:42:03 >

• Evet Emule e bişey olmaz umarım ama edonkey e olduysa onunda suyu ısındı bana göre.Yanlız ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım.Kapatsan nolur kapatmasan nolur önüne geçemezsin sonuç olarak.En son olacak şeyi söylim size arkadaşlar msn live gibi bir yazılım olacak herkesde server falan olmayacak.Biliyorsunuz msn live da dosya paylaşımı var.Herkes paylaşım klasörünün içeriğini bir şekilde belirtecek ve serversız bi şekilde birbirimizden dosya indiricez.Bunuda önlesinlerde görim.Sen tut bir yabancı albümü 30 ytl ye sat ondan sonra niye internetten indiriyosun?
  • emule ü durduramazlar,bi kere kaç senedir zaten serversız kad sistemi var iyice oturdu güzel bi şekilde çalışıyo kapatmaları mümkün değil çünkü kad de kullanıcılar server gibi,normal serverlar ise hangi birini kapatacan?bunca senede anca razorback kapandı onun yerine gayet güzel serverlar var zaten bi kayıp yok üstelik dosya paylaşımının suç olmadığı yerler var eğer oralardan bi yerden server çıkarsa hiç bi yasal yol yok durdurmaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: dig

http://www.montereyherald.com/mld/montereyherald/news/politics/15500928.htm

kapanmasinin yaninda muzik endustrisine 30 milyon dolar odeyecekmis, dava acmasinlar diye. napster'dan sonra muzik endustrisinin ikinci zaferi gibi gorunuyor.

ama biri gider baskasi gelir.

Çok kötü haber yaaa... Bence bukadar büyük cezaların ardından biri gider diğeri gelir mantalitesi pek olmayacak gibi gözüküyor.
    Bu arada programı çalıştıran arkadaşlara bi soru içerik siliniyormu? Ona göre bende çalıştırıp ölüme terkediyim edonkey imi

• HAYIRR..... eDonkey kapanmadı... !

Linki takip edin ve aynen devam edin

http://forum.donanimhaber.com/m_9321939/tm.htm

Budur !
  • Ruslar, abd ekonomisini vurmal için kendi sınırlarında daha baba paylaşım siteleri kurarlar..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.