Şimdi Ara

ed2k Server'larının kapanmasıyla Yarım Kalmış Downloadların Kurtarılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eDonkey 1.4.5 sürümünü kullananlar için bir çözüm var... Downloadunuza devam edebiliyorsunuz...

1.4.5 sürümünü Betamaster ile modlayanlar;

- eDonkey'i çalıştırmadan önce internet bağlantınızı kesin !

- eDonkey'i çalıştırın,

- Hiçbir yere bağlanamayacak ve overnet, server listesini yükleyemiyorum gibisinden bir mesaj alacaksınız.. (şu anda hala internet bağlantınız kesik..)

- Mesaja Ignore diyerek, devam edin...

- Transferler sayfasını açın...

- Internet bağlantınızı Control Panele girerek aktifleştirin !

- Control Paneli kapatıp, bekleyin... Bir kaç sn. içinde önce Overnet'e sonra serverlara otomatik bağlanın...

- Servers sayfasında herhangi bir server üzerine gelip sağ tuşa basarak Get server listi tıklayın...

- Server list update edilecek...

- 15-20dk. içinde tüm serverların aktif olduğunu görecek ve sevineceksiniz...

256/64 hızımda şu anda 25 ortalama hızla indiriyorum... 82 download, 60 Connection var...

Tıpkı eskisi gibi...

O acaip mesajı bir daha almayacak ve Uninstall etmeye zorlanmayacaksınız

eDonkey ölmedi.... hala yaşıyor !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HGT -- 15 Eylül 2006; 19:52:07 >

• Güzel bir yöntem. Yeni arama da yapabiliyor ve devam ediyorsa ne mutlu Ancak sadece overnet ile ne denli yeterli olur bilinmez.
  • Bu yöntem ile eDonkey2000 Pro v1.4.5 tamammiyle fonksiyonel...

Unutulmaması gereken tek şey, ilk bağlantı sırasında internetin kesik olması !

Hepsi bu
  • Sanırım downloadlar tamamlandığında bir eMule moduna geçmek akılcı olacaktır
  • Tabiki...

Ama şimdilik, eDonkey aktif ve tam fonksiyonel
  • Ok... ama hangi emule mod ?

Şu ana kadar 2 mod önerildi...

eMule pP mod r8,

eMule 0.47b + pp 0.47 mod

Hangisi ?
  • Ben pP modu şiddetle öneririm. 1.5 yıla yakın eDonkey kullandım. İlk kullandığım eDonkey2000 v1.0, sonra Pro v1.3 Çok memnundum, sadece denemek için eMule pP'ye geçtim.

Dosya eklediğinizde başlaması sadece 5-10 dakika alıyor. (High ID için) Dün 1024 ile 7.5 Gb indirdim. 95 kb/s'nin altın düşmedi.

her yere ekliyorum buraya da ekleyeyim 5 dakikada bir güncellenen eMule download hızlarımı gösteren grafik.

ed2k Server'larının kapanmasıyla Yarım Kalmış Downloadların Kurtarılması

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • edonkey downloadları emuleye aktarılabiliyordu galiba araştırmak lazım...
  • "temp" klasörünü eMule'a gösterdiğinizde eMule download listenize ekleniyor ve kaldıkları yerden devam ediyorlar. Bu yöntem de denenebilir...
  • Evet...

eMule FAQ'da (SSS) aynen belirtilmiş...

eDonkey temp ve downloadları gösterdiğinizde kaldıkları yerden devam eder diye...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.