TürkTelekom 1GBPS ve Tivibu ne kadar mantıklı?
Selamlar, belki 10 yılı aşkındır Super Online kullanıyorum. Evleneceğimden dolayı yeni geçeceğim binada alt yapıyı sorguladığımda Türk Telekom 1GBPS olarak gösteriyor. Müşteri hizmetlerini de arayıp sorduğumda evet dedi bu hızı alabilirsiniz. Şimdi asıl sorum şu gerçekten bu hızı verirler mi ne diyorsunuz ve geçmek mantıklı mı? Ayrıca Tivibu kullanmak istiyorum, lakin sorularım var. IP Tv ve normal Tvbu farkı nedir internette sıkıntı yaratıyor mu? Yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Beyaz Eşya Seti Aldığım Beko Bayisi Kaçtı Ne Yapmalıyım?
İnternette araştırma yaparken forumda 10 yıl önce kadar benzer bir konu olduğunu gördüm. Şuan aynı durumla karşı karşıya kaldım ve mağduriyetim büyük.
İzmir/Karşıyaka Beko Mağazasından Ocak ayında beyaz eşya seti aldım ve tarafıma fatura kesildi. Alışverişten 1 gün sonra kadarda "BEKO"dan tarafıma mesaj geldi, satın almış olduğunuz buz dolabını, çamaşır makinesi, bulaşık ve kurutma makinesi değerlendirin diye. Şimdi bekoyu arıyorum incelemelerimiz devam ediyor diyor ve başka bir cevap vermiyorlar ama resmi bir açıklamada yapılmadı.
Geçtiğimiz cuma gününe kadarda Beko.com.tr'de bayinin ismi gözükürken bugün itibarı ile siteden kaldırıldı. Sizce nasıl bir yol izlemeyelim ne yapmalıyım ne diyorsunuz?
Superonline'mı? KabloNet'mi?
Merhaba, Turkcell superonline ve kablonet arasında gidip geliyorum. Fakat ikisinde de çekincelerim var onlarda şöyle;
İkisi de altyapı için 1000mbps için uygunluk gösteriyor lakin ikisinin de müşteri hizmetleri ilişkisi problem çözme odakları nasıldır? Sorun yaşadığımızda teknik ekip ne kadarlık bir süre içerisinde geçiş sağlıyor bunlar hakkında fikirlerinize ihtiyacım bulunuyor.
Bu nasıl sistem? Bu nasıl iş?

Evet tüm adayları güvenli şekilde sınava şekilde sınava sokmak zorundalar ama ne bileyim bunu farklı sınıflarda karşılayamazlar mı? Benim karantinam pazartesi günü son ve sonucumda 'negatif'. Şimdi pozitif vakayla sınava girmek acaba ne kadar mantıklı merak etmiyor değilim açıkcası? Bu resmen intihar bombacılığı
BİM’den Ürün Alınır mı?
|
Destek kredisi hakkında bilgi
|
GTA V Online Oynama
|
|
|
|
![]() |
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Mesaj Sayısı: 168
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 257
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 228)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 112 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar






Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
6 Yanıt
0 







