Şimdi Ara

edit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respect_89 -- 7 Şubat 2012; 18:55:30 >

Malesef bir yanlışım yüzünden forumdan uzaklaştırıldım. Forum yönetimiyle görüşmelerim sürüyor. Şimdilik Yeni üyeliğimOsmanoğlu32dir.
  • Kendi adıma DS3ten memnunum.Ancak memnun olmayanlar için güzel bir rehber olmuş.Teşekkürler.
  • Aslında şöyle bir ürün var ama Türkiye'ye gönderecek yer bulamadım.

edit

edit

Call of Duty Modern Warfare 3 Wireless Controller (PS3)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    edit
    10 yıl önce açıldı
    edit
    10 yıl önce açıldı
    Edit.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denenebilir aslında. Dövüş harici hiç bir tür oynanmıyor ps3 kolunda xbox gibi.Xbox koluna şans verin derim ps3'ten daha zevkli oluyor oynaması ama pahalı biraz bi bakalım takip mesajı
  • Sırf bu gamepd için xbox360 kullananlar var.Ps3 ile bu kontrol birleştiği zaman oyun keyfi tavan yapıyor bariz.mutlaka edinin derim şiddetle öneriyorum bitirdiğim oyunları tekrar oynamaya başladım gerçekten gmepad oynattırıyor kendisini.kullandığınız ds3ü satsanız elinize geçecek parayla alabilirsiniz hem gamepadi hem çeviriciyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

Orjinali varken böyle şeylere gerek yok diye düşünüyorum.. İlgilenenler için iyi olmuş tabii, niye ilgilenir biri böyle birşeyle onu da bilmem..

haklısın fakat her iki konsolu da kullanan arkadaşlar xboxı kapatıp d3ü eline aldıkları zaman oyun zevki kaçıyor açıkcası.ps3 de uncharted god of war gibi üst düzey yapımları oynayıp xbox açınca da tam tersi oluyor.bu şekilde bu paradoxlık dengelenmiş oluyor kısaca.ps3 ve xboxı olanlar bu çeviriciyi muhakkak bulup alsınlar.xbox olmayanlar almayadabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respect_89 -- 26 Ocak 2012; 22:57:34 >

• kablolu gamepadi de dealextremeden aldin herhalde link verebilirmisin ordan aldiysan
    XBOX ONE 500 GB + XBOX 360 SLIM 4 + 320 GB + 32 GB USB (UK LIVE: iscanthere, TR LIVE: iskender, YENİ US LIVE: NerdHerdTR), (TR PSN: iscanthere_TR, UKpsn: big_iscanthere), SAMSUNG GALAXY S6 + SAMSUNG ATIV PC PRO, VESTEL pixellence FHD 32PF6019, PS ONE, NİNTENDO 64, iPhone SE 16 GB + AKG K518LE
  • Xbox koluyla nasıl oynuyorlar anlamıyorum?microsoft tasarım konusunda ise farklı bir şey yapıcam diye berbat bir kol yaptı.herneyse PS3 Forever

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mustafa Kemal ATATÜRK (1881-193∞)

.share the wealth.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

Xbox koluyla nasıl oynuyorlar anlamıyorum?microsoft tasarım konusunda ise farklı bir şey yapıcam diye berbat bir kol yaptı.herneyse PS3 Forever

Hayatında bu kolu eline aldığını bile sanmıyorum.Her yönden daha iyi ele oturma konfor .
  • xbox gamepad i gerçekten de ds3 ten daha üstün bir kol (ele oturuşu, analog yapısı, tetiklerin biçimi vs.) ama işin içine kablolar girince pek de tercih edeceğim bir aparat olarak görünmüyor. ds3 ile devam.

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

Orijinalden alıntı: |Mafia|

Xbox koluyla nasıl oynuyorlar anlamıyorum?microsoft tasarım konusunda ise farklı bir şey yapıcam diye berbat bir kol yaptı.herneyse PS3 Forever

Hayatında bu kolu eline aldığını bile sanmıyorum.Her yönden daha iyi ele oturma konfor .

Xbox kolunu elime aldım.Ama gerçekten sevmedim.Ayrıca xboxı bu kadar seviyorsanız xbox alın.Bu kadar uğraşacağınıza.

Öncelikle bu ürün alınacak fiyat 14-tl

http://www.dealextreme.com/p/ps2-to-xbox-360-controller-adapter-cable-33241

edit

1 adet xbox kablolu kol alınacak kablosuz kol çalışmıyor. fiyat 33-tl

http://www.dealextreme.com/p/designer-s-wired-game-controller-for-xbox-360-black-300cm-cable-51830

edit

eğerki orjinal kablolu xbox 360 kolu varsa değme keyfine hasasiyet tam.

toplam 47-tl bedel ile yapılabilecekler.

"xbox360" üzerinde ps2, ps1 kolu ve bazı ps2 uyumlu arcade stickler, gitar, direksiyonlar vb.. kullanılabilir.

"ps3" üzerinde ps2, ps1, xbox360 kolu ve bazı ps2 uyumlu arcade stickler, gitar, direksiyonlar vb.. kullanılabilir.

ne yazıkki kablosuz kol desteklemiyor ve kablosuz kola alınacak aşağıdaki aparat'da ile kablolu hale getirme desteklenmiyor.

edit

ilgili video burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakalak -- 28 Ocak 2012; 13:16:32 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.