Şimdi Ara

edit

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karahitay Prensi -- 17 Ocak 2018; 22:37:12 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence özgüven kavramı sallamasyon bir terim insanların moralini huzurunu bozmaktan başka hiçbir işe de yaramıyor belli ki başka şeyler vardı o arkadaşlardan birine karşı farklı düşündün ya da o ortamı beğenmedin gibi gibi ama sana tavsiyem bunu arkadaşlarına çok yansıtma gül geç

• Kardeşim, bende asosyal bir insanım ayrıca sosyal fobim vardı biraz ilaç biraz kendi çabamla çok şükür atlattım diyebilirim.Herşey senin elinde beyninde bitiyor.İlk başlar çok zor gelecek ama insanlar benim hakkımda ne der ne düşünür her zaman mükemmel olmalıyım gibi düşüncelerinden vazgeç.Kimseyi umursama, öyle söyleyenler varsada onların terbiyesizliği patavatsızlığı aldırış etme iletişimi kes.Özgüven eksikliğin senin yapamadıklarınla ilgili bunun üzerine git yenmeye çalış pes etme.Mesela ben insan içine çıkamaz topluluğa karışamazdım 5-6- ay kadar tedavi gördüm sonra kendimi bisiklete verdim, önceden kask eldiven gözlük formam ile vs bisiklete binemez dışarı çıkamazdım.Artık çok rahat bir şekilde çıkabiliyorum niye ? Artık umursamıyorum...birazda yapı karakter meselesi,ben halen kalabalık ortamları sevmem.Yaşın daha genç, iş hayatına atıldığın zaman daha olgun düşüneceksin.Bizim gibi insanlara iş hayatı çok iyi geliyor.

• Herkes farklı bir şey der, onlara göre hayat yönlendirilmez. Siz kendiniz nasıl mutlu oluyorsanız öyle devam edin. Kimseye zararınız olmadıktan sonra kimsenin size karışmaya hakkı yok. Özgüven konusunda ise kişisel gelişim kitapları tavsiye ederim.
  • Ben de utangaç bir insanım. Ama bunu hiç eksiğim olarak görmedim mesela Hatta bazı kız arkadaşlarım utangaç hallerime hayrandılar sosyal fobi falan çok daha ciddi bir sorun olabilir tabiki, o konuda birikimli birilerinden yardım alman daha doğru olur. Benim sana verebileceğim tavsiye, hiçbir şeyi eksikliğin olarak görme. İnsanların sende kusur olarak gördüklerini evir çevir, avantajın haline getir ve gözlerinin içine sok.

edit
    10 yıl önce açıldı
    Edit.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.