Şimdi Ara

Edit.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HellRazor -- 15 Ekim 2015; 22:59:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Basit seyler bunlar.

Ana dilin bu senin ya. Gidip tanismak, sobet muhabbet etmek, kaynasmak basit seyler.

Bu tanisma korkusuna yakalanmanin sebebi konfor alanindan cikamaman. Sevgililer cevreden gelsin, dostlar gelip tanissin, armut pis agzima dus. Caba yok, emek yok, zorlama yok, haliyle sosyal zekan korelmis.

Sosyal zekani canli tutmak icin gunde en az 1-2 kisiyle tanisman lazim. Bu sadece uni icin degil her alan icin gecerli. Bakkalinin adini, berberinin adini bilmiyorsan durum vahim.

Bol bol pratik yap. Bu dediklerimi yapmazsan is hayatinda cok sıkıntı cekersin. Zor yukselirsin.

Sen sanayi'de sira beklerken adamin biri gelir ''oo ahmet ustam nasilsin napiyosun su bizim arabaya 2 dk bakiver'' der. Sen de delirirsin ''o benden sonra geldi de falan filan''.

Bunlar torpil degil. İnsanlari sev onlar da seni sevsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benden sana abi, kardeş tavsiyesi. 25-30 yaşınıza kadar sadece hikaye, dost, arkadaş biriktirmeye bakın. Kendinize yatırım yapın. 3000 liraya iphone 6 alacagına, ya da babana aldıracagına ingilizce kursuna git, yurtdısına git. Torunlarına anlatamayacagın, anlatırken utanacagın hikayeler biriktir. Torunlara zevkle anlatacagın güzel hikayeler de biriktir. Dost biriktir. İş hayatında kimseyle sıkı fıkı olamazsın. Yükselmek için babasını satacak adamlar var orada.

Valla konuşacaksın. Bkz ; imzam.

Artık zorla mı gidip konusursun, heyecanlanır mısın, altına mı yaparsın bilemem. Ama gidip ko-nu-su-la-cak.

Ha gir kluplere bilet sat, git anketörlük yap, call center'lık yap.

Üniversiteye girdigimde sessiz adamdım, gidip tanısmaz, konusmazdım senin gibi. Şimdi var ya susturabilene helal olsun.

Geçen hastanenin oradaki otoparkçıyla oturup 5 dk muhabbet ettim bak. Adı hüseyin. Önceden orası kömürlükmüs de sonra devlet bunlara yasak getirmis falan anlatıyor adam. Banane dimi bunlardan ? Ama sosyal zekan canlı kalıyor işte pratikle. Çöpçüyle konus, kantinciyle konus. Konustukca sesine alısacaksın, sana garip gelmeyecek. Özgüvenin artacak.

Kıza gidip de ''dötün güzelmis bir kere ellesem mi la'' demedigin sürece negatif tepki yemezsin. O kadar da kezban değiller.

''Merhaba kızlar afiyet olsun. Ben hallrazor, geçen hafta şu şu derse girdiniz mi ? Hah süper ben yoktum da acaba hoca ne işledi derste'' diye bi girersin. ''Mal mısın kardesim bize mi yazıyorsun defol git'' demezler. ''Yaa merhaba şunu şunu işledik işte'' derler. ''Tamam sagolun, ya onun hocası da ne gıcık adam ya, ukala falan'' diye devam edersin muhabbete. Sonra kızları gördügünde de basınla selam verirsin, ya da ''merhaba ayse fatma hayriye'' falan dersin. Bu işler böyle.

• Bu işler beyle

Pardon, ben üstümdeki arkadaşın yorumuna çok kaptırdım kendimi . Benim de bir yorumum var tabii ki. Sen ne yapmak istiyorsun ki paşam? Ona göre şekillendir işte hayatını. İstersen hiç birisiyle konuşma. Zorunda değilsin. Ama unutma insan özgürdür fakat bir kişinin özgürlüğü başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter. Sonuçta ölüyoruz işte hepimiz bir şekilde. Terslese ne, terslemese ne birisi seni? Suç işlemiyorsun birşey yapmıyorsun. Benim diyeceklerim bu kadar ya yoruldum çok bugün. Başka zaman yine gelirim yazarım.

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edit.
    11 yıl önce açıldı
    Edit.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.