Şimdi Ara

Edip Yükseli Sevmeyenler Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kendisini fazla mantıklı ve iyi biri olarak görüyorum. Kendisi sayesinde gerçekten bazı şeyleri inkar ettim ve şaşırdım. Yıllardır dinlerim kendisini.
    (Eski ben: kendisine osmanlı torunuyum diyip Müslüman olmayan ülkeden gitsin diyecek kadar yobaz biriydi çok büyük sorgulama ve araştırma kapısı açtı bana bu adam.)

Ama neden çoğunluk Edip Yükseli sevmiyor? Bu adamın konuşmasında sorun yok. Bu adamın dini görüşüne inanmasanızda dini görüşünde sapkınlık yok. Neden bukadar öfkelisiniz? Açıkçası bir inançsızın Edip Yükseli sevmemesi bana çok ama çok saçma geliyor.

• Insanları sünni vb. gibi yaftalamadan önce bir araştır kendi kafasına göre ayetleri yorumlayan kendini beğenmiş birisi benim için. Kendisinden farklı düşünenlere saldıran yaftalayan egoist birisi bana göre sokaktaki bilgisiz insandan farkı yok. Anladığım kadarıyla dediklerini sorgusuz sualsiz kabul etmişsin söylemlerin bile aynı insanları hemen sünni yaftası vuruyorsun müslüman ahlakından uzak ayrıştırıcı söylemler bunlar.Not: Peygamberden bahsederken amcasının oğlundan bahseder gibi lavbali şekilde Muhammet diye bahsediyor
  • Sağdan soldan 3 tane sayı birbiriyle çarpılıp mucize mi bulunur? Dikkate alınacak bir argümanı olduğunu düşünmüyorum.
  • inançsızların Edip Yükselle bi sıkıntısını olacağını sanmıyorum , sünni müslümanlardan çok tepki alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maladaptive daydreaming -- 4 Ağustos 2019; 21:23:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-Doğal teoloji yapıyor

2-Ayetleri bilimselci yorumluyor

3-Çok angaje

4-Üniversitelerde felsefe öğretmenliği yapmasına karşın kendileri ünvanına yakışacak içerikler üretmiyor

5-Rasgele avamlarla tartışıyor

6-O kadar tartışmayı övüyor ama işine gelmeyince hemen altına yatıp tartışmayı sonlandırabiliyor.Avam sevmiyorsan baştan tartışmasana

Ama eğlenceli ve hafif kırık oluşu adamı izlenesi kılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 5 Ağustos 2019; 1:27:30 >
  • Bu ülkede İslam, ondan bundan öğrenilmez; çünkü suistimale açık bir din. En doğru kaynak şüphesiz ki: Kuran-ı Kerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Bu ülkede İslam, ondan bundan öğrenilmez; çünkü suistimale açık bir din. En doğru kaynak şüphesiz ki: Kuran-ı Kerim.
    Edip Yüksel de aynısını diyor: beni koyun gibi takip etmeyin diyor, Kuran okuyun diyor, Beni körü körüne izlemeyin kuran sorgulamanızı ve araştırmanızı istiyor diyor

buyüzden Edip Yükseli seviyorum
  • Birini herkes sevecek diye bir kaide yok...

Adam kim tanımıyorum, din konuşanları takip etmem pek. Özetle boş konu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben yakup deniz hocayi dinliyorum. çok iyi geliyor bana tavsiye ederim

• Gerizekalı delinin teki. Kimleri seviyorsunuz, hayatınız bu kadar mı dar valla anlamıyorum dertlere bak adam milletin neden edip yükseli sevmediğini merak ediyor ciddi ciddi
  • Ben sana kısaca açıklayayım dostum neden deli olduğunu :) Youtube a "edip yüksel vahiy" yaz ve izle. Programda anlattığı gaipten "3:41" sesleri duyması, efe aydala bunun vahiy olduğundan şüphesinin olmadığını söylemesi... Aah ah.. Daha kaç tane şarlatan çıkacak bilmiyorum..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • metin yüksel mezarından kalkıp gelse yüzüne tükürecek neredeyse

• Theological & Political Memesyoutube
    Edip Yüksel: PKK terörist değil
    https://youtu.be/XQwYMjXNAig

• Reşad halife elçidir vahiy alıyor diyor

Reşad halifede Kuran dinlerken aniden bi yere gittim tüm peygamberler bana gösterildi diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlohan90 -- 5 Ağustos 2019; 13:40:50 >
  • Effei aydal seyircileri gelmiş

Hep bir ağızdan ağlamayı bırakın

Vahiy aldığını mı iddaa ediyor o zaman her dediği yanlıştır

Yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 5 Ağustos 2019; 13:58:35 >
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Bana dediysen efe aydal izlemiyorum

Sadece reşad halifenin kanıtsız sallamasına inanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: tlohan90

Bana dediysen efe aydal izlemiyorum

Sadece reşad halifenin kanıtsız sallamasına inanmıyorum
    Ben de inanmıyorum.Çünkü felsefeme zıt düşüyor.19 gerçekten mümkün olabilir.Ancak din diline uyar mı ya da 19 gerçekten delil olabilir mi gibi soru işaretlerimi gidermedim.Çünkü arap toplumları sayılardan ve edebiyattan anlardı.Edebiyat zaten matematik demektir.Demek ki bütün mesele 19'un empirik olarak üretilmeyeceğini kanıtlama.Ancak genlerin bile düzenlenebildiği bir çağda yaşıyoruz

Ayrıca adamın tek iddaası 19 değil.Diğer konular sizin radarınızda mı bilmiyorum gerçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 5 Ağustos 2019; 14:14:15 >
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Elçi olduğunu iddia ettiğini diyen birinin dedikleri radarıma pek girmez.

Tanrı'nın son kitabına 19 mucizesi koyup kanıtlamak için de Tevbe son 2 suresinin eklenmesine izin verecek olması son derece anlamsız geliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.