|
Bildirim
|
Sağdan soldan 3 tane sayı birbiriyle çarpılıp mucize mi bulunur? Dikkate alınacak bir argümanı olduğunu düşünmüyorum.
|
Gerizekalı delinin teki. Kimleri seviyorsunuz, hayatınız bu kadar mı dar valla anlamıyorum dertlere bak adam milletin neden edip yükseli sevmediğini merak ediyor ciddi ciddi
|
Insanları sünni vb. gibi yaftalamadan önce bir araştır kendi kafasına göre ayetleri yorumlayan kendini beğenmiş birisi benim için. Kendisinden farklı düşünenlere saldıran yaftalayan egoist birisi bana göre sokaktaki bilgisiz insandan farkı yok. Anladığım kadarıyla dediklerini sorgusuz sualsiz kabul etmişsin söylemlerin bile aynı insanları hemen sünni yaftası vuruyorsun müslüman ahlakından uzak ayrıştırıcı söylemler bunlar.Not: Peygamberden bahsederken amcasının oğlundan bahseder gibi lavbali şekilde Muhammet diye bahsediyor
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maladaptive daydreaming -- 4 Ağustos 2019; 21:23:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 5 Ağustos 2019; 1:27:30 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlohan90 -- 5 Ağustos 2019; 13:40:50 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 5 Ağustos 2019; 13:58:35 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 5 Ağustos 2019; 14:14:15 > |