öyle bi parça yok ev sıfır kollektörlerde klasik musluk gibi yani bir şey taktırmadık onu taktırsak çözülebiliyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (54. sayfa)

-
-
En kolay yolu debi ayarlı kolektör. Ancak tesisatta tasarım hatası olabilir. Veya diğer tesisat kaynaklı problemler olabilir. Dolayısıyla sadece kolektör bu işi çözer demek zor. Ancak yerden ısıtma sistemlerde debi ayarlı kolektör kullanılması şarttır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cevap için Teşekkürler 50 Derecede şuanda. Birde eco veya normal yakmada fark oluyormu yoguşma ve ısınma konusunda bu konudada bilgi verirseniz sevinirim.
-
Eca Proteus Premix 42kW ve 45kW
büyük mekanlar için premix yoğ kombi
42kW ve 45kW kapasite
paslanmaz çelik premix eşanjör
12 litre genleşme tankı
pirinç hidroblok grubu
Grundfos Modülasyonlu Sirkülasyon Pompası (GRUNDFOS UPM3)
1/4 modülasyon oranı
XL sıcak su performansı
ErP A enerji verimlilik sınıfı
Sessiz çalışma
Kalorifer Devresi İçin Eko / Konfor Modu
Oda termostatları ile kontrol edilebilme
Akıllı oda termostatı vasıtasıyla IOS ve Android uygulamaları ile kontrol edilebilme (opsiyonel)
16 farklı emniyet sistemi
TSE ve CE Belgeli
42kW için 50c - 30c işletmede minimum ısıl güç 9.6kW
45kW için 50c - 30c işletmede minimum ısıl güç 10.2kW
e.c.a. serel: yıllarca beraber
PROTEUS PREMIX - E.C.A. SEREL: Yıllarca Beraberhttps://www.eca.com.tr/isitma-sogutma-proteus-premix#gallery-4
-
-
Merhabalar
Proteus 35 modelini şirkette kullanıyoruz 6 kombi var,
Proteus 35 , 2 yıl olmadı iki Eca kombide kazan delindi
Garanti kapsam dışı dediler 5 bine yakın para verdik yapıldı, 2. Kombi 2-3ay içinde onunda kazanı delindi bu sefer firmayı sıkıştırdık 2 yıl olmayan cihaz aynı arıza garantiden olsun diye,
Servis geldi su ölçümü için aldı 15-20 gün sonra garanti kapsam dışı dediler, (servis fişinde aynı gün garanti dışı yazmışlar) bu olay mart başı gibi oluyor.
Tabi servisten sonuç glmesini beklmeden başka marka kombi aldım tekrar 5-6 bin vermek istemedik.
Neyse bu olayın peşini bırakmamak ve firmanın duruşunu görmek için müşteri hizmelerini aradım, su analiz sonucu nedir, niye ayno hün garanti kapsamdışı notu yazılmış vb sorular sordum
Amacım kombi almak değil firmayı ölçüyorum hiç bir zaman ECA almam aldırmam, firma dan dönüş yok cevap yok ne zaman dönüş olur dediğnizde belli olmaz. Hayatım boyunca almayacağım bir firma daha oldu. Su yüzünden kazan bu kadar kısa sürede delinir mi, aynı sudan yıllardır çalışan kombiler var. Ülkemizde bazı firma anlayışı bu kadar,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba ECA Proteus premix 24 kw kombim var. General HT150 oda termostatım var. Birazda erindigim için termostatı kombiye bağlamadım bu zamana kadar.
Şimdi sormak istediğim şey şu. Bu oda termostatının vericisi için elektriği illa ki sigortadan mı almak lazım. Yani kombi anakartı üzerinde bu tarz cihazları beslemek bir hat bırakılmış mıdır?
Bilgisi olan varsa cevap yazabilirse sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymecheng -- 5 Nisan 2022; 20:32:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Paylaşım için teşekkür ederim. Peki buradan kablosuz oda termostatı elektrik bağlantısı yapan var mı? Güvenli midir?
Bu sema anakart üstünde mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Kombinin kralı
youtube
Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz.ankara ici ücretsiz kesi...https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=JbTf01Ver8E
135 m2 - 150 m2 arası bir ev alımı yaptım nasıl bir kombi almam lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Kombinin altında şebekeden gelen ve kombiye giren su borusuna kireç önleyici/kırıcı kelepçe takmak
Böylece kombiye giren şebeke suyunun kireci azalmış olacak
Merhabalar
Daha önceki mesajlarımda yazdım, şirkette 2 eca 2 yıl olmadan kazan delindi, suya bahane buldular, size de kirece bulmuşlar ilginç. Bu kapalı sistem ( arada su eklenen) diğer kombiler de aynı su ile çalışıyor ama hiç sorun yok yıllarca. bu kazan delip, metal eğiliyor. Hiç malzemede hata bulmuyorlar. Ben şirkette yeni kombi aldım daha da kapıdan giremez ne eve ne şirkete. Suymuş kireçmiş o zaman o malzmeyi rece vb seylere dayanıklı yapacaksın (kaldı ki 2 yıl dolmamıştı garanti kapsamı dışında bıraktılar)
Daha çok su bahanesi ile arıza duyarız
Yapılan işlem Garanti Kapsamında yapıldı, hiçbir ücret ödemedim. Arıza kalorifer kısmında değildi. Kullanım suyu kısmında idi. Oluşan kireçleri bende gördüm, Plaka eşanjörün içi kireç doluydu.
Bir hafta önce hem kombi soğuk su girişine hem de daire girişine kelepçe tipi manyetik kireç önleyici taktım. Sanırım aynı sorunu tekrar yaşamayacağım.
-
Hocam 45kw versiyonu için kablosuz oda termostatı öneriniz ne olur ?
-
Eca poly 100w
Elimde iade edemedigim su urun var:
baymak
Baymak Logi Pro Programlanabilir Kablosuz Oda Termostatı - Oda Termostatları - Kontrol Ekipmanları | BAYMAKhttps://www.baymak.com.tr/urunler/kontrol-ekipmanlari/oda-termostatlari/baymak-logi-pro-programlanabilir-kablosuz-oda-termostati
Eca proteus premix icin kullanabilir miyim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
On/Off Kontrollü olduğu için kullanabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X