Şimdi Ara

** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.498
Cevap
63
Favori
236.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

öyle bi parça yok ev sıfır kollektörlerde klasik musluk gibi yani bir şey taktırmadık onu taktırsak çözülebiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • revolution1911 R kullanıcısına yanıt
    En kolay yolu debi ayarlı kolektör. Ancak tesisatta tasarım hatası olabilir. Veya diğer tesisat kaynaklı problemler olabilir. Dolayısıyla sadece kolektör bu işi çözer demek zor. Ancak yerden ısıtma sistemlerde debi ayarlı kolektör kullanılması şarttır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fushicho kullanıcısına yanıt

Cevap için Teşekkürler 50 Derecede şuanda. Birde eco veya normal yakmada fark oluyormu yoguşma ve ısınma konusunda bu konudada bilgi verirseniz sevinirim.

• Eca Proteus Premix 42kW ve 45kW

büyük mekanlar için premix yoğ kombi

42kW ve 45kW kapasite

paslanmaz çelik premix eşanjör

12 litre genleşme tankı

pirinç hidroblok grubu 

Grundfos Modülasyonlu Sirkülasyon Pompası (GRUNDFOS UPM3) 

1/4 modülasyon oranı 

XL sıcak su performansı

ErP A enerji verimlilik sınıfı 

Sessiz çalışma 

Kalorifer Devresi İçin Eko / Konfor Modu 

Oda termostatları ile kontrol edilebilme 

Akıllı oda termostatı vasıtasıyla IOS ve Android uygulamaları ile kontrol edilebilme (opsiyonel) 

16 farklı emniyet sistemi 

TSE ve CE Belgeli 

42kW için 50c - 30c işletmede minimum ısıl güç 9.6kW

45kW için 50c - 30c işletmede minimum ısıl güç 10.2kW

** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları

** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcılarıe.c.a. serel: yıllarca beraber
    PROTEUS PREMIX - E.C.A. SEREL: Yıllarca Beraber
    https://www.eca.com.tr/isitma-sogutma-proteus-premix#gallery-4

• ** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcıları

• Merhabalar

Proteus 35 modelini şirkette kullanıyoruz 6 kombi var,

Proteus 35 , 2 yıl olmadı iki Eca kombide kazan delindi
    Garanti kapsam dışı dediler 5 bine yakın para verdik yapıldı, 2. Kombi 2-3ay içinde onunda kazanı delindi bu sefer firmayı sıkıştırdık 2 yıl olmayan cihaz aynı arıza garantiden olsun diye,

Servis geldi su ölçümü için aldı 15-20 gün sonra garanti kapsam dışı dediler, (servis fişinde aynı gün garanti dışı yazmışlar) bu olay mart başı gibi oluyor.

Tabi servisten sonuç glmesini beklmeden başka marka kombi aldım tekrar 5-6 bin vermek istemedik.

Neyse bu olayın peşini bırakmamak ve firmanın duruşunu görmek için müşteri hizmelerini aradım, su analiz sonucu nedir, niye ayno hün garanti kapsamdışı notu yazılmış vb sorular sordum

Amacım kombi almak değil firmayı ölçüyorum hiç bir zaman ECA almam aldırmam, firma dan dönüş yok cevap yok ne zaman dönüş olur dediğnizde belli olmaz. Hayatım boyunca almayacağım bir firma daha oldu. Su yüzünden kazan bu kadar kısa sürede delinir mi, aynı sudan yıllardır çalışan kombiler var. Ülkemizde bazı firma anlayışı bu kadar,

• Merhaba ECA Proteus premix 24 kw kombim var. General HT150 oda termostatım var. Birazda erindigim için termostatı kombiye bağlamadım bu zamana kadar.

Şimdi sormak istediğim şey şu. Bu oda termostatının vericisi için elektriği illa ki sigortadan mı almak lazım. Yani kombi anakartı üzerinde bu tarz cihazları beslemek bir hat bırakılmış mıdır?

Bilgisi olan varsa cevap yazabilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymecheng -- 5 Nisan 2022; 20:32:59 >
  • crazymecheng C kullanıcısına yanıt
  • sarslanhan09 kullanıcısına yanıt
    Paylaşım için teşekkür ederim. Peki buradan kablosuz oda termostatı elektrik bağlantısı yapan var mı? Güvenli midir?

Bu sema anakart üstünde mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crazymecheng C kullanıcısına yanıt

Vermiş olduğum foto anakartın klemens bağlantıları. Kombinin klemensinden ek almakla sigorta çıkışından ek almak arasında bir fark yok. Ben olsam sigorta çıkışından alırdım.

• Kombinin kralı

** ECA PROTEUS PREMİX **Kullanıcılarıyoutube
    Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz.ankara ici ücretsiz kesi...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=JbTf01Ver8E

• 135 m2 - 150 m2 arası bir ev alımı yaptım nasıl bir kombi almam lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • disintegration kullanıcısına yanıt

@disintegration ECA PROTEUS PREMİX 24 HM kombi kullanıyorum. Kombinin ilk kurulumu 5 ay önce yapıldı. Yaz moduna aldıktan sonra kombiye yakın petekler ısınmaya başladı.

Bugün servis geldi, üç yollu vana içindeki milin eğilmiş olduğunu söyledi, eğilmeyi bende gördüm. Sebebinin suyun kireçli olması olduğunu söyledi. Plaka eşanjör'ünü de temizledi epeyce siyahlaşmış kireç çıktı.

Üç yollu mil grubunu ve valf motoru hareket yayını değiştirdi. Şuan sorun çözüldü.

Aynı arızanın tekrarlamaması için öneriniz nedir?

Kombinin altında şebekeden gelen ve kombiye giren su borusuna kireç önleyici/kırıcı kelepçe takmak

Böylece kombiye giren şebeke suyunun kireci azalmış olacak

Merhabalar

Daha önceki mesajlarımda yazdım, şirkette 2 eca 2 yıl olmadan kazan delindi, suya bahane buldular, size de kirece bulmuşlar ilginç. Bu kapalı sistem ( arada su eklenen) diğer kombiler de aynı su ile çalışıyor ama hiç sorun yok yıllarca. bu kazan delip, metal eğiliyor. Hiç malzemede hata bulmuyorlar. Ben şirkette yeni kombi aldım daha da kapıdan giremez ne eve ne şirkete. Suymuş kireçmiş o zaman o malzmeyi rece vb seylere dayanıklı yapacaksın (kaldı ki 2 yıl dolmamıştı garanti kapsamı dışında bıraktılar)

Daha çok su bahanesi ile arıza duyarız

• åziz Å kullanıcısına yanıt

Yapılan işlem Garanti Kapsamında yapıldı, hiçbir ücret ödemedim. Arıza kalorifer kısmında değildi. Kullanım suyu kısmında idi. Oluşan kireçleri bende gördüm, Plaka eşanjörün içi kireç doluydu.

Bir hafta önce hem kombi soğuk su girişine hem de daire girişine kelepçe tipi manyetik kireç önleyici taktım. Sanırım aynı sorunu tekrar yaşamayacağım.

• disintegration kullanıcısına yanıt

Hocam 45kw versiyonu için kablosuz oda termostatı öneriniz ne olur ?

• hebelubes H kullanıcısına yanıt

Eca poly 100w

• Elimde iade edemedigim su urun var:

baymak
    Baymak Logi Pro Programlanabilir Kablosuz Oda Termostatı - Oda Termostatları - Kontrol Ekipmanları | BAYMAK
    https://www.baymak.com.tr/urunler/kontrol-ekipmanlari/oda-termostatlari/baymak-logi-pro-programlanabilir-kablosuz-oda-termostati

Eca proteus premix icin kullanabilir miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• xiii X kullanıcısına yanıt

On/Off Kontrollü olduğu için kullanabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.