Şimdi Ara

Ebrar Bilgisayar'dan uzak durun**Ücret iadesi yapıldı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de laptop alacaktim su aralar.Paylasmaniz iyi olmus,pahali da olsa vatan teknosa gibi yerler tercihimdir kim ne derse desin.Aradaki fiyat farki gozume gelmiyor sonucta yuzyuzesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kanun ve yasalarımıza herkes uymak zorunda. Uymayan vatan hainidir ve cezalandırılır. Sen bu ülkede yaşıyorsan ister zengin bir firma ol, ister alıcı ol EŞŞŞ....KK gibi TC kanunlarına uyacaksın. Uymassan yasalarımız uydurur...
    Şimdi bu tarz olayların içeriği net ve kesindir. Tüketici bu gibi durumlarda en yakın hakem heyetine gider çatır çatır parasını alır. Bunu TÜM FİRMALAR biliyor. Ama bu firmaların bir kısmı fırsatçılık yapıp, nasılsa bu durum en az 2 ay sürer, 2 ay sonra ödemeyi yaparım deyip işi yokuşa sürüyorlar. İşte bu zaman kaybı tüketiciyi TÜKETİRKEN, satıcıyı şahlandırıyor. Almasına alırsınız paranızı korkmayın ve hatta bu ithalatçı garantili ürünler var ya, onlardan bile paranızı normal TR garantili ürünlerde olduğu gibi söke söke alırsınız.
    Bize düşen nedir peki?
    1-) üşenmeyin yasal işlemi başlatın, bir dilekçenin başı kaymaklıklarda tüketici hakem odasına girin 5 dakikada başlatın işlemi.
    2-) sizim hakem heyetine gitminize sebep olan ve bu iade işlemlerini zamana yayan firmaları burada açıklayın alışverişi keselim.

Zaten sahtekarlık yapamazlar ki, her türlü iadeni yaparsın ama önemli olan ne kadar bekletildiğindir! Bu işe el koyup müşteri maduriyetini görmezden gelmemekte SATICININ görevidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitaalamode -- 23 Ağustos 2016; 0:46:26 >

• Konuyu Hortlatmak İstemezdim Ancak Bugün Ebrar Bilgisayardan N11 Vasıtasıyla Asus Laptop Aldım. Cihaz Geldi Sorun Olmadan , Windowsu Kurdum. Dışarı Cıkmam Gerekti Kapattım Bilgisayarı Çıktım. Akşam Üstü Geldim Bastım Power Butonuna Cihaza Hiçbir Şekilde Monitörüne Görüntü Gelmiyor. İlk Açılışda Asus Bios Menüsü Filan Hiçbirşey Gelmiyor. Ancak Cihaz Çalışıyor. HDMI Ve VGA İle Farklı Alanlarda Görüntü Aldım. Ama Kendi Ekranında Görüntü Alamıyorum. 5-6 Saatlik Cihaz ? Bundan Sonra Nasıl Bir Yol İzlemeliyim ? 7 Gün İçinde Değişim & İade Hakkım Var.
    Ve Ebrarın N11 Sitesinde '' Satın almış olduğunuz ürünün fatura tarihinden itibaren 1 (Bir) ay süresinde karşılaşacağınız arıza veya donanımsal sorunlarda iade/değişim hakkınızı kullanabileceğinizi unutmayınız. ''
    çok teşekkürler...
    Note 8
  • telefon ettiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus x550vx-xx147d modelini n11 den satın aldım. Ebrar bilgisayara gönderdim dün. Bugün ellerine geçmiş inceleme yapacaklar cihaza yarin ya iade ya da değişim yapacaz.

Ücret iadesi yapıldı. 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pixellence1907 -- 21 Eylül 2016; 15:41:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.