Şimdi Ara

eBay den ürün aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar eBay dan iPhone sipariş edeceğim ileriki zamanlarda. İllaha ki pasaport mu gerekiyor ? Pasaport gerekiyorsa en fazla kaç tane ürün alabilirim ? Teşekkürler.....

MacBook Air, iPhone XS MAX, Apple App Developer.
    Tıp fakültesi öğrencisi.
  • Şiparişle ürün sokamazsın (Telefon için geçerli)
  • risk yüksek degil imkansız :D
    Renault Captur

Tıp fakültesi öğrencisi.
  • 75 dolarlık yasalarla sınırlanmıs bir limit söz konusu, eger alacagınız ürün 75 dolar ile 1500 dolar arasında ise %20 vergi odeyerek alabilirsiniz ancak telefon gibi yasaklı ürüner hariçtir.

Orijinalden alıntı: karti

75 dolarlık yasalarla sınırlanmıs bir limit söz konusu, eger alacagınız ürün 75 dolar ile 1500 dolar arasında ise %20 vergi odeyerek alabilirsiniz ancak telefon gibi yasaklı ürüner hariçtir.

peki 75 TL altında sipariş etsem pasaport ve gümrük gibi sorunlar olmaz mı ?

Tıp fakültesi öğrencisi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHxor

quote:

Orijinalden alıntı: karti

75 dolarlık yasalarla sınırlanmıs bir limit söz konusu, eger alacagınız ürün 75 dolar ile 1500 dolar arasında ise %20 vergi odeyerek alabilirsiniz ancak telefon gibi yasaklı ürüner hariçtir.

peki 75 TL altında sipariş etsem pasaport ve gümrük gibi sorunlar olmaz mı ?

Telefonu fiyatını düşük göstererek getirmekten bahsediyorsan olmaz.

Ama telefon parçasıysa bahsettiğin sorun olmaz. Ben 84 tl ye pil aldım dün postayla geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.r.k. -- 24 Kasım 2011; 17:45:18 >
  • Telefonu gümrükten geçiremezsin. Kalır ve alamazsın. Diğer ürünlerde ise Çin ve uzakdoğudaki birçok eBay kullanıcısı Gümrük mevzuatından dolayı ürün çok göze batmayacak büyüklükte ise fiyatını az yazıyor zaten.
    VW Golf 1.4 TSi 140hp ACT, DSG, 2014 U Led BiXenon Farlar, Panoramik Açılır Cam Tavan, ErgoActive Koltuklar, Keyless Entry Anahtarsız Giriş Ve Çalıştırma, Renkli Ekranlı Çok Fonksiyonlu Yol Bilgisayarı, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Park Kamerası, ACC Adaptif Hız Sabitleyici ve Front Asist, DCC Adaptif Şasi, Dinamik Light Asist, Yer Tasarruflu Stepne
  • Aynen telefon yasak. Diger ürünler icinde bir sürü kısıtlama geldi. Eskisi gibi değil mevzuat değişti. 2002'den beri alışverişveriş yapiyordum ama gerek kargo fiyatlarinin artmasi, gerekse döviz kurlarının yükselmesi nedeniyle uzun süredir birşey almıyorum.

75 TL altı için pasaport gerekir mi ?

Tıp fakültesi öğrencisi.
  • hiçbir ürün için pasaport gerekmiyor bu arada 75 dolar limit : )

Orijinalden alıntı: zaga20

hiçbir ürün için pasaport gerekmiyor bu arada 75 dolar limit : )

Limit 200 dolar degilmiydi? Benmi yanlis hatirliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yani gerek yok pasaporta.. TeşekkürLer...

Tıp fakültesi öğrencisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

Limit 200 dolar degilmiydi? Benmi yanlis hatirliyorum

gümrük mevzuatı degisti artık 75 dolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Madrid-Roma-AbuDabi-Bangkok-Puket-Moskova-Kiev-Girne-Dubai-Orlando-Üsküp-HongKong-Miami-NewYork-Amsterdam-Singapur-Dubrovnik-Sofya-Podgorica-Beyrut-Bali-Kotor-Saraybosna-Atina-Frankfurt-Doha-Lviv-Belgrad-Zhuhai-Macau-Los Angeles-LasVegas
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekoch

75 dolar degil 75 Euro arkadaslar

evet gümrük işlemleri euro üzerinden oluyor benim aklım dolarda karışmış o yüzden :D
    Madrid-Roma-AbuDabi-Bangkok-Puket-Moskova-Kiev-Girne-Dubai-Orlando-Üsküp-HongKong-Miami-NewYork-Amsterdam-Singapur-Dubrovnik-Sofya-Podgorica-Beyrut-Bali-Kotor-Saraybosna-Atina-Frankfurt-Doha-Lviv-Belgrad-Zhuhai-Macau-Los Angeles-LasVegas
  • peki burdan ip4 icin kilif jelatin alsak ne olur boyle 50tane 0.10 dolardan felan? mantiklimi boyle bisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 24 Kasım 2011; 20:50:12 >

Orijinalden alıntı: nc39

peki burdan ip4 icin kilif jelatin alsak ne olur boyle 50tane 0.10 dolardan felan? mantiklimi boyle bisi?

Normalde 3 urun ticari kapsama girer ama ekran koruyucu gibi ufak seyler gecebilirde ticari urun kapsaminda takilirsa ithalat belgen olmasi gerekir 5 dolarlik urun icin bunu yapmak istemeyebilirsin. Bilgi amacli yaziyorum 2 den sonrasi ticari oluyor birde ufak tavsiye o 0.10 dolarlik urunler cok bir ise yaramiyor malesef.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.