Bildirim
eBay den ürün aldım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şiparişle ürün sokamazsın (Telefon için geçerli) _____________________________ -
telefonun gümrükte takılma ihtimali çok yüksek, büyük risk. _____________________________
''Bizi sevenleri üzmeyelim baba.'' -
risk yüksek degil imkansız :D _____________________________ Hem bu vatanın ekmeğini yiyip hem de ihanet edenler, birgün o ekmeği yedikleri yerden kurşunu da yerler. -
Peki telefon yerine başka bir ürün getirtirsek ? _____________________________ Renault Captur
MacBook Air, iPhone XS MAX, Apple App Developer.Tıp fakültesi öğrencisi. -
75 dolarlık yasalarla sınırlanmıs bir limit söz konusu, eger alacagınız ürün 75 dolar ile 1500 dolar arasında ise %20 vergi odeyerek alabilirsiniz ancak telefon gibi yasaklı ürüner hariçtir. _____________________________ Hem bu vatanın ekmeğini yiyip hem de ihanet edenler, birgün o ekmeği yedikleri yerden kurşunu da yerler. -
quote:
Orijinalden alıntı: karti
75 dolarlık yasalarla sınırlanmıs bir limit söz konusu, eger alacagınız ürün 75 dolar ile 1500 dolar arasında ise %20 vergi odeyerek alabilirsiniz ancak telefon gibi yasaklı ürüner hariçtir.
peki 75 TL altında sipariş etsem pasaport ve gümrük gibi sorunlar olmaz mı ?_____________________________ Renault Captur
quote:
Orijinalden alıntı: MrHxor
quote:
Orijinalden alıntı: karti
75 dolarlık yasalarla sınırlanmıs bir limit söz konusu, eger alacagınız ürün 75 dolar ile 1500 dolar arasında ise %20 vergi odeyerek alabilirsiniz ancak telefon gibi yasaklı ürüner hariçtir.
peki 75 TL altında sipariş etsem pasaport ve gümrük gibi sorunlar olmaz mı ?
Telefonu fiyatını düşük göstererek getirmekten bahsediyorsan olmaz.
Ama telefon parçasıysa bahsettiğin sorun olmaz. Ben 84 tl ye pil aldım dün postayla geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.r.k. -- 24 Kasım 2011; 17:45:18 >_____________________________ -
Telefonu gümrükten geçiremezsin. Kalır ve alamazsın. Diğer ürünlerde ise Çin ve uzakdoğudaki birçok eBay kullanıcısı Gümrük mevzuatından dolayı ürün çok göze batmayacak büyüklükte ise fiyatını az yazıyor zaten. _____________________________ VW Golf 1.4 TSi 140hp ACT, DSG, 2014 U Led BiXenon Farlar, Panoramik Açılır Cam Tavan, ErgoActive Koltuklar, Keyless Entry Anahtarsız Giriş Ve Çalıştırma, Renkli Ekranlı Çok Fonksiyonlu Yol Bilgisayarı, Elektrikli Katlanır Yan Aynalar, Geri Park Kamerası, ACC Adaptif Hız Sabitleyici ve Front Asist, DCC Adaptif Şasi, Dinamik Light Asist, Yer Tasarruflu Stepne -
Aynen telefon yasak. Diger ürünler icinde bir sürü kısıtlama geldi. Eskisi gibi değil mevzuat değişti. 2002'den beri alışverişveriş yapiyordum ama gerek kargo fiyatlarinin artmasi, gerekse döviz kurlarının yükselmesi nedeniyle uzun süredir birşey almıyorum. _____________________________ -
Arkadaşlar bana tam olarak şunu söylermisiniz.
75 TL altı için pasaport gerekir mi ?_____________________________ Renault Captur
hiçbir ürün için pasaport gerekmiyor bu arada 75 dolar limit : ) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: zaga20
hiçbir ürün için pasaport gerekmiyor bu arada 75 dolar limit : )
Limit 200 dolar degilmiydi? Benmi yanlis hatirliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ' Evrendeki en büyük gösteri sen aklını keşfettiğin an başlar...' -
quote:
Yani gerek yok pasaporta.. TeşekkürLer..._____________________________ Renault Captur
quote:
Orijinalden alıntı: by_mercure
quote:
Limit 200 dolar degilmiydi? Benmi yanlis hatirliyorum
gümrük mevzuatı degisti artık 75 dolar_____________________________ Hem bu vatanın ekmeğini yiyip hem de ihanet edenler, birgün o ekmeği yedikleri yerden kurşunu da yerler. -
75 dolar degil 75 Euro arkadaslar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Madrid-Roma-AbuDabi-Bangkok-Puket-Moskova-Kiev-Girne-Dubai-Orlando-Üsküp-HongKong-Miami-NewYork-Amsterdam-Singapur-Dubrovnik-Sofya-Podgorica-Beyrut-Bali-Kotor-Saraybosna-Atina-Frankfurt-Doha-Lviv-Belgrad-Zhuhai-Macau-Los Angeles-LasVegas -
quote:
Orijinalden alıntı: thekoch
75 dolar degil 75 Euro arkadaslar
evet gümrük işlemleri euro üzerinden oluyor benim aklım dolarda karışmış o yüzden :D_____________________________ Hem bu vatanın ekmeğini yiyip hem de ihanet edenler, birgün o ekmeği yedikleri yerden kurşunu da yerler. -
Sorun degil hocam zaten bu gidişle dolar Euro'ya yetişecek :) _____________________________ Madrid-Roma-AbuDabi-Bangkok-Puket-Moskova-Kiev-Girne-Dubai-Orlando-Üsküp-HongKong-Miami-NewYork-Amsterdam-Singapur-Dubrovnik-Sofya-Podgorica-Beyrut-Bali-Kotor-Saraybosna-Atina-Frankfurt-Doha-Lviv-Belgrad-Zhuhai-Macau-Los Angeles-LasVegas -
peki burdan ip4 icin kilif jelatin alsak ne olur boyle 50tane 0.10 dolardan felan? mantiklimi boyle bisi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 24 Kasım 2011; 20:50:12 >_____________________________ Lras Currently Penryn -
quote:
Orijinalden alıntı: nc39
peki burdan ip4 icin kilif jelatin alsak ne olur boyle 50tane 0.10 dolardan felan? mantiklimi boyle bisi?
Normalde 3 urun ticari kapsama girer ama ekran koruyucu gibi ufak seyler gecebilirde ticari urun kapsaminda takilirsa ithalat belgen olmasi gerekir 5 dolarlik urun icin bunu yapmak istemeyebilirsin. Bilgi amacli yaziyorum 2 den sonrasi ticari oluyor birde ufak tavsiye o 0.10 dolarlik urunler cok bir ise yaramiyor malesef._____________________________
Benzer içerikler
- iphone son aramalarda whatsapp aramaları karışması
- icloud mail şifremi unuttum
- iphone dan iphone aktarma
- türk telekom kişisel erişim noktası açılmıyor
- facetime etkinleştirme bekleniyor
- kamerası en iyi telefonlar
- realme c55 özellikleri
- iphone fotoğraf aktarma
- iphone 17 slim
- oneplus 15 vs iphone 17 pro max
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler