Şimdi Ara

EarSonics SM3 incelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
1
Favori
17.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.soundearphones.com/ 'dan mı aldın kendi sitesi ve burdan başka satan yok diye biliyom ben ?
  • Bu sitenin Türkiye'ye gönderimi yok ki en azından ülke seçiminde TR seçeneği yok.
  • Bu arada sitede IE8i modelini gördüm iphone için üretilmiş.
  • O değil de helsloot, sen niye satıyorsun SM3ü?
  • Jh serisi olabilir cebimize para girsin biraz
  • Custom'a SM3ü satarak bulaşma derim. Elinde dursun SM3, öyle custom yaptırıyorsan yaptır. 23 Temmuzdan beri IEMsizim düşün..
  • Hemen almayacağım zaten belli bir süre sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Hemen almayacağım zaten belli bir süre sonra

sm3 için istediğiniz fiyat nedir?
  • İlanında 650 yazıyor

quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: H.

İlanında 650 yazıyor

quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

Öhh.. Beni aşar..
  • İlanda gerekli açıklamalar yapılmıştır
  • Bu ses olayının sonu yok zaten JH16 hakkında bilgiler neler? 6 tane diver var galiba. Kafaüstü ile yarışır düzeyde mı bu jelibonlar? En iyisi şimdilik bu mu? Çok soru soruyorum.
  • Önceki sayfalarda bahsettiğim modun nasıl yapıldığı hakkında fikir vermek açısından birkaç fotoğraf koyuyorum. (Fotoğraflar head-fi'den alınmıştır.)

Gözüken tel ataç. Bu arada çıkarmaya yakın zıplıyormuş filtre, dikkatli olun kaybetmeyin. Bide tabi daha olmamış ama yüklenip de nozzle'ı çatlatmayın/kırmayın.

EarSonics SM3 incelemesi

EarSonics SM3 incelemesi

EarSonics SM3 incelemesi

EarSonics SM3 incelemesi

EarSonics SM3 incelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 19 Ekim 2010; 12:30:49 >

• Cıkarırken nozzle esnemiş 4. resimde riskli iş
  • 300euroluk alete nası kıyabiliyosunuz.yapmayın etmeyin
    şaka tabi.en kötü ihtimal yeni filtre alınır.dandirik ataçla nozzle'ı kırmak zor iş
  • Kırılırsa kırılır, bu yolda bir şehit daha vermiş oluruz

quote:

Orijinalden alıntı: peacelick

300euroluk alete nası kıyabiliyosunuz.yapmayın etmeyin
    şaka tabi.en kötü ihtimal yeni filtre alınır.dandirik ataçla nozzle'ı kırmak zor iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

Kırılırsa kırılır, bu yolda bir şehit daha vermiş oluruz

quote:

Orijinalden alıntı: peacelick

300euroluk alete nası kıyabiliyosunuz.yapmayın etmeyin

• ^^
    Adamım sen bakma bunlara, bulmuşlar kaymaklısını arıyorlar. Ne öyle filtre ameliyatı falan... Alın bi Cx... diye gider muhabbet de uzatmayayım fazla.
    Sen hoşgeldin bu arada, eskisi gibi değil sanki bu aralar, tüketim çılgınlığı durma noktasında. Yeni oyuncaklar lazım, ne dersin fasulyam?

Hasan arkadaşım, bir gün de elin ayağın rahat dursun, yok gider kafaüstünü kablolar, yok ipod'unu modlar, şimdi kulakiçi kulaklıkları kurcalayacaksın he? Yine derslere gitmiyorsun ve okulu ihmal ediyormuşun gibi bir his var içimde.

Yalnız şu SM3 gelsin de benim Ck10'la bi çarpıştıralım, özellikle bass performansını çok merak ediyorum Sm3'ün. Ha cahillik gözel bir şey amma lakin ki öyle değil, herhalde o kadar para çıkamam, hele şu dönemde... Yine de misafirin olacağım.

• X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 19 Ekim 2010; 14:29:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

^^
    Adamım sen bakma bunlara, bulmuşlar kaymaklısını arıyorlar. Ne öyle filtre ameliyatı falan... Alın bi Cx... diye gider muhabbet de uzatmayayım fazla.
    Sen hoşgeldin bu arada, eskisi gibi değil sanki bu aralar, tüketim çılgınlığı durma noktasında. Yeni oyuncaklar lazım, ne dersin fasulyam?

Hasan arkadaşım, bir gün de elin ayağın rahat dursun, yok gider kafaüstünü kablolar, yok ipod'unu modlar, şimdi kulakiçi kulaklıkları kurcalayacaksın he? Yine derslere gitmiyorsun ve okulu ihmal ediyormuşun gibi bir his var içimde.

Yalnız şu SM3 gelsin de benim Ck10'la bi çarpıştıralım, özellikle bass performansını çok merak ediyorum Sm3'ün. Ha cahillik gözel bir şey amma lakin ki öyle değil, herhalde o kadar para çıkamam, hele şu dönemde... Yine de misafirin olacağım.

öhm.. öhm Hikmetciğim hastanedeyim r02 den hd650 performansı alıyorum düşün artık psikolojimi bu arada elime para geçti domatesemi yoksa etemi yatırsam diye düşüncelerim var verin bana ordan bi cks

neyse yav müsrüflük sizin yaptığınız

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.