Şimdi Ara

EarSonics SM3 incelemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
341
Cevap
1
Favori
17.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: a_king
    sigara kullananlara tek tavsiyem kaliteli bir iem alsınlar

Ben ikisini birarada yapıyorum.. Daha zevkli oluyor..
  • SM3 çok tatmin etmiyor artık JH16 veyahut UE18'de karar kılacağım. SM3 yedekte durur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

SM3 çok tatmin etmiyor artık JH16 veyahut UE18'de karar kılacağım. SM3 yedekte durur.

vay yavrum vay
  • Bi kulakiçi için 1149$? Kafaüstü işine girsen çok daha iyi olur.

Bu arada Player'ını da değiştirebilirsin, veya Teclast'ın eksiklerini giderecek bir amfi alınabilir.
  • hifiman al
  • lan zenginliğe bak biz hastane köşelerinde bohuıhuhuhu
  • Kulak kalıbını çıkarmak gerekiyor galiba Konya'da bir yer yapıyor ama kim bilir nasıl yapıyor. İşçiliğin iyi olacağını düşünmüyorum. Çok zahmetli bir iş bir de kulak yapısına uygun olmazsa uğraş dur. Zaten özellikle W3 şimdi de SM3 kulak yapımı bozdu. Hifiman şu takoz gibi cihaz değil mi 700 küsür dolar taşıma için uygun değil galiba. Şimdi bir kafaüstü alsak en babası 1000 dolar civarı bu Hifiman 700 dolar toplamda 2500 tl ye yakın para demek başka ekipman vs. kablo modlama yapsak fiyat daha da artar bir amfi ile 5000 tl ye yakın birşey çıkar galiba değil mi? Bu full custom dolmalık biber gibi kulaklıklar kafaüstü ile yarışır ses veriyor diyorlar doğru mu?

• Hifiman o cihaz evet. Ama gene de sadece mp3 çalar ve kulaklık olursa (amfi olmadan) pek büyük sayılmaz.

Custom işi daha önceden söylediğim gibi de sakat. Hem kalıp, hem gelince oturcak mı oturmicak mı olayları vs. insanı düşündürüyor.

JH16 kafaüstülerle yarışabilir fakat tabi gene aynı fiyatlardaki kafaüstülerden kötü olacağına eminim. Bunla ilgili bayağı bir tartışma veya inceleme var yurtdışı sitelerde. Bu arada JH16 felan alsan da amfi alıcaksın mecburen çünkü mp3 çalarların gücü yetmeyebiliyor...
  • Kulaklık Empedansı 18 miş. Kaldırmaz mı S:flo? Empedans baya azmış. Nasıl kaldırıyor bu kadar driveri anlamadım.
  • Genelde sürme işinin empedans ile alakası olmayabiliyor. Önemli olan sürücünün istediği güç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 23 Ekim 2010; 2:57:05 >
  • Bunu öğrendiğim iyi oldu. Sakat iş zaten yurtdışı alışverişler şimdi bu adamlar bir fatura yazarlar gümrükte takılır 10 tane HD800 parası ister taşıyıcı firma özelse UPS gibi...
  • Gecmis Olsun...
    quote:

Orijinalden alıntı: undergroundfasulye

lan zenginliğe bak biz hastane köşelerinde bohuıhuhuhu
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

Gecmis Olsun...
    quote:

sağol bi İNSAN olan sen varsın
  • quote:

quote:

Gecmis Olsun...
    quote:

Ağzından çıkan lafı kulağın duysun.. Terbiyesizlik yapma..
    Zaten senin geyiklerinden bıktım bari densizlik yapma..
    Bu mesajın yeri burasımı? Konu dışı diye bir yer var.. Oraya ne istiyorsan yaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: fortress34

quote:

quote:

Gecmis Olsun...
    quote:

Ağzından çıkan lafı kulağın duysun.. Terbiyesizlik yapma..
    Zaten senin geyiklerinden bıktım bari densizlik yapma..
    Bu mesajın yeri burasımı? Konu dışı diye bir yer var.. Oraya ne istiyorsan yaz..

• sm3 de filtresiz bambaşka bir tad veriyor yaw
  • Sadece tiz ve midlerde bir değişiklik varsa bana göre değil. Zaten tizleri filtre ile bana yetiyor. Gerçi satacağım zaten benim için SM3'ün pek bir anlamı kalmadı.
  • Aziz senin alet bassı iyi verseydi satmazdın emin ol seni anlıyorum müzikte bass olmayınca maalesef insan müzik dinleyemiyor bir süre sonra , bende basslar cok iyi ... bende satacaktım ama satmıyom şimdilik bundan daha iyi kulaklık bulamam
  • Yok yahu satmamın nedeni saat almamdan dolayı. Yoksa niye satayım mis gibi kulaklık bundan iyisi mi var. Ama bir nevi mecburum satmak zorundayım artık.
  • Azizim: S.floyu sat
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.