Şimdi Ara

EA Sports FC 27 | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Spiker Destekli!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
17
Favori
5.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel değişiklikler ama sosyal medyada dendiği gibi bu sene de alacaz tüh dedirten şeyler değil, basın toplantısı vs gibi şeyler 22de anlamlı sonra bir anda bozdukları bir şeydi, sosyal medya kısmı bence çok gereksiz, eski fifalarda gazete haberi şeklinde olan yazılar çok daha güzel ve Türkçeye çok iyi çevrilmiş metinlerdi, bir noktadan sonra üst üste özellik yerine var olan özelliklerin düzgün çalışmasını istiyoruz, zira 26da bile garip garip hatalar vardı kariyerde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

EA Sports FC 27 | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Spiker Destekli!!EA SPORTS FCyoutube
    Immortalise your dream club in Football Ultimate Team™ with the brand-new FUT Gallery. Pre-order EA SPORTS FC™ 27 now: https://x.ea.com/90228 Curate your favourite Player Items to grow your Gallery Level, earn rewards, and build your Club’s identity throughout the new football season. For a more in depth breakdown check out the full Pitch Notes here: https://x.ea.com/fc27/ut-deep-dive Pre-order EA SPORTS FC 27™ Ultimate Plus Edition by 31 August to receive up to 10,000 FC Points across 5 months, Seasons 1 - 5 of the Premium Pass, and more. EA SPORTS FC 26™ players will also receive a 92+ OVR ICON in EA SPORTS FC™ 26 Football Ultimate Team™ for immediate use and an Evolution that boosts any player’s dribbling Attributes to 99. Pre-order now: https://x.ea.com/90228 Subscribe to see more from EA SPORTS FC™: http://bit.ly/pzw4VD
    https://www.youtube.com/watch?v=jQZ7mdCeeUs

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

- Bir EA Atasözü -

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

EA Sports FC 27 | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Spiker Destekli!!EA SPORTS FCyoutube
    Step into The Grounds*, a social football playground where the streets meet the stadium. Read the full Pitch Notes here: https://x.ea.com/fc27/grounds-deep-dive Pre-order EA SPORTS FC 27™ Ultimate Plus Edition by 31 August to receive up to 10,000 FC Points across 5 months, Seasons 1 - 5 of the Premium Pass, and more. EA SPORTS FC 26™ players will also receive a 92+ OVR ICON in EA SPORTS FC™ 26 Football Ultimate Team™ for immediate use and an Evolution that boosts any player’s dribbling Attributes to 99. Pre-order now: https://x.ea.com/90231 Subscribe to see more from EA SPORTS FC™: http://bit.ly/pzw4VD
    https://www.youtube.com/watch?v=hyiz6JdydQk
  • FIFA 22 kariyere geri döndüm, hem çok iyi ve alışıldık fifanın son oyunu olarak hissettiriyor, hem de zaman nasıl bu kadar hızlı geçti, aradaki 23 24 25 transferleri nasıl oldu hazard nasıl real madridde falan diyorum xd.

Ama 26 oynarken kafayı yedirten savunmada en ufak hatada gol yeme ya da tüm oyuncuları kontrol etmeye çalışma saçmalığı 22de yok, oynanış çok akıcı ve çok çeşitli, tabi kariyer modunda eksikler var ama 5 sene geçmiş olsun o kadar

Öte yandan geçen ay alıp 30 saati geçtiğim fc 26 için 700tl çok mu verdim diye düşünürken millet ön siparişte 3000 4000 liraları gözü kapalı verip oynuyor cidden düşündürücü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 5 Ağustos 2026; 1:30:26 >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Bu oyunu oynayan %90 kısım fut modunu oynuyorlar yine alacaklar bende dahil heleki düşük ping den dolayı bırakan da geri alır oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 5 Ağustos 2026; 2:7:24 >

Tanıtımlarda da o yönde bir şey belirtilmiyor.

Adam kendi etrafında 360 derece döndükçe dönüyor,

Futbolcu mu savunuyoz tavuk mu kovalıyoz belli değil.

Suudi Arabistan EA satın alma süreci tamamlanmış
    EA Sports FC 27 | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Spiker Destekli!!

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2026] Renault Austral | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Samsung 48" S90F | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: evren377

Abartılı dribbling nerflenmedikçe bu oyundan bi cacık olmaz.

Tanıtımlarda da o yönde bir şey belirtilmiyor.

Adam kendi etrafında 360 derece döndükçe dönüyor,

Futbolcu mu savunuyoz tavuk mu kovalıyoz belli değil.

Gol atamıyoruz diye zırlayan topluluğun yüzünden. UT'de sürekli para harcayan tayfa oyunu istediği gibi yönlendiriyor maalesef.

Daha da kötüye gidecektir.

çeyrek saniyede 360 derece dönen oyuncular, ışık hızında ve ortalama 8-10 golün olduğu maçlar = FUT

Maalesef öyle. Bunu yapmadığınız zaman kaybettiğiniz için de herkes yapmaya başlıyor ve bir hastalık gibi yayılıyor bu oyun tipi. Sonra da çoğunluk böyle oynuyor gibi bir yanılgıya dönüşüyor. Ben böyle düşünüyorum.

Sizin benim gibi ağır ve gerçek futbola yakın bir oynanışı eminim 3-4 hafta gibi bir çalışmayla getirebilirler ama konu iyi bir ürün yapmak değil bildiğiniz gibi. Konu nasıl daha çok para kazanırım.

Şimdi Araplardan sonra ayrıca çok eğleneceğiz :)

Oyunda kendi yüzümüzü ekleyebilecekmişiz 🤔

EA Sports FC 27 | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Spiker Destekli!!

[2024] Togg T10X V2 | [2026] Renault Austral | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Samsung 48" S90F | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti

• hEro_ kullanıcısına yanıt

Oyuncular kazanmak için yapıyorlardan ziyade mecburen yapıyorlar. Çünkü oyun bu. Oyun hızını düşürme şansı ne bileyim langırt pasların olmaması falan ihtimal dışı. Herifler özellikle böyle inşa ediyorlar oyunu. Topun raslantısallığını bile koymamışlar oyuna. Sahadaki 22 adet mıknatısın arasında topa benzer küçük simgeyi deliğe en hızlı sokan +1 skor yapıyor ve en çok skor yapan kazanıyor. Scriptleri momentumu falan daha hiç katmadım bile işin içine.

26'da futu bıraktım ve t.tun mamüllerini bırakmış gibi faydalı birşey yaptım kendim için. Artık full offline oynuyorum. Gameplay'i slider ayarlardan değiştirerek gerçek futbola bir nebze yaklaştırıp kariyer yapıyorum sakin sakin. Öte yandan SP football life 26'yı da oynuyorum. O zaten gameplay olarak çok çok daha gerçekçi ve keyifli. 27'si çıkacak bir iki aya onu FC'den daha çok bekliyorum. Çok online rekabet edesim gelirse arada fc'de online sezonlarda oynuyorum. futa göre yine daha yavaş ve kabul edilebilir bir mod. 1.klasmandayım. baya çetin maçlar geçiyor.

• Dutch van der Linde kullanıcısına yanıt

Evet ben de aynı düşüncedeyim. Biz değil ama oyuna parayı basan topluluk böyle istiyor o yüzden değişmesi pek mümkün değil. Daha da beter olacak :)

Adamlar Clubs moduna artık stadın içine klüp stickerınızı yerleştirebilirsiniz, oyun yüklenirken sahada balon patlatabilirsiniz diye tanıtım yaptılar dün :)

PC'de pek oynamıyorum, o yüzden SP'ye de bakamıyorum maalesef :)

PC evet bu tarz durumlarda daha özgür bir platform. Efsane futbol oyunlarından Wining eleven remastered yapılıyor mesela bir grup hayran tarafından. Onu da bekliyorum.

Neyse ki FC 27'nin nadir olumlu yeniliklerinden biri de daha fazla slider ayarı olacağı. Artık kendimize daha uygun gameplay'ler yapma konusunda biraz daha elimiz güçlü olacak. Güzel rehber içerikleri de düşer oyun çıkınca yt'de.

• Vay be bir hafta geçti ve hala ön sipariş vermedim uzun yıllardır bir ilk. Sanırım gerçekten bu bağımlılıktan kurtuluyorum:)) Allah herkese nasip etsinEA Sports FC 27 | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Spiker Destekli!! 

Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde

PC evet bu tarz durumlarda daha özgür bir platform. Efsane futbol oyunlarından Wining eleven remastered yapılıyor mesela bir grup hayran tarafından. Onu da bekliyorum.

Neyse ki FC 27'nin nadir olumlu yeniliklerinden biri de daha fazla slider ayarı olacağı. Artık kendimize daha uygun gameplay'ler yapma konusunda biraz daha elimiz güçlü olacak. Güzel rehber içerikleri de düşer oyun çıkınca yt'de.

Ah Wining Eleven... Eski güzel günler EA Sports FC 27 | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Spiker Destekli!! 

• Source kullanıcısına yanıt

Nasıl yani devlet olarak mı aldılar yoksa özel şirket mi?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.