|
Bildirim

|
Sonunda Türkçe spiker eklendi 30 yıllık seride bir ilk 😂
|
|
30 yıl sonra Türkçe spiker devrimi sonrunda yapıldı.
|
|
Olması gerekiyordu. Türkiye’de o gereksiz fahiş fiyatına rağmen azımsanmayacak derecede oyuncu ve yayıncı kitlesi var.
|
|
Türkçe spiker güzel olmuş. Steamde özel fiyatlandırma da yapılsa keşke. Epic fiyatı 10 dolar daha ucuz ultimate de.
|
|
efootball ve size mutluluklar
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Ekran Kartı: ROG STRIX GeForce RTX 4080 Super, CPU: AMD Ryzen 7 5800x3D, Kasa: Cooler Master MasterCase H500 ARGB, CPU Soğutucu: Corsair H100 RGB, Anakart: ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI), RAM: Corsair Vengeance RT 4x16GB 3600MHz CL16, SSD1: Corsair MP510 480 GB M.2 NVME, SSD2: Kingston M.2 NVMe 500 GB, Klavye: GameBooster G918 Fire Storm RGB Red Switch, Mouse: SteelSeries Rival 600 Gaming Mouse - Oyun Konsolu: PS4 - PS5 Pro | Xbox Series X | Nintendo Switch OLED White | ROG Ally Z1 Extreme
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
![]() |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Resmi kanallardan Türkçe spiker ile ilgili tek bir açıklama yapılmadı ama Türk medyası "Türkçe spiker geliyor" haberleri ile alevlendi. İnşallah Dil bilgilendirmeleri doğru çıkar ve Türkçe spiker olur oyunda. Ama inşallah kalıp metinleri okutarak oyunun ruhundan uzak bir seslendirme yapılmaz. UFL oyununda ki gibi olacaksa hiç uğraşmasınlar şimdiden bence. |
Türkçe seslendirme derken, oyun içerisinde spiker haricindeki diğer seslendirmeler olmasın edit: amma gülerim varya < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 17 Temmuz 2025; 9:53:25 > |
|
şöyle anlamsız bir döngü var bende. muhtemelen bir çoğumuzda var. oyun çıkıyor, hiç beğenmiyorum ama oynamaya da devam ediyorum. yeni oyun çıktığında yeni oyunu beğenmeyip aslında bir önceki oyun gayet iyiymiş diyorum. 2011-2020 arası böyle olmadı ama 2020 ve sonrası hep bu şekilde düşündüm. muhtemelen fc 25'i çok arayacağız |
|
2026 mayıs ayındaki güncelleme ile dlc olarak getirirler yüksek ihtimal.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 17 Temmuz 2025; 17:56:34 > |
|
fragmana göre kullanıcı yorumlarına göre düzeltme yapmışlar ayrıca erkek kadın world cup volta Türkçe derken zaten indirime girince alırım eski fifaların sunucuları patladığı için bi kerelik alırım ama ea yi paraya boğamam kusura bakmasın :) |
|