|
EA Sports FC 26 için Türkçe spikerli ilk fragman yayınlandı!
-
-
Fragman nerede?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
22den 25'e geçmek yerine 1 sene daha bekleyip indirimden 26'yı mı bekleseydim diye düşünmedim değil, uzun süredir bu kadar konuşulan fifa oyunu hatırlamıyorum, zaten 25 kariyeri de bugdan hatadan geçilmiyor :\
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 9 Eylül 2025; 18:54:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Brezilya'da bir mobilya mağazası var ETO'O CEZA SAHASINA GİRDİ ETOO YERDE GÖZLER HAKEMDE GOL POZİSYONU VE GOOLL
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kol gibi gol. Bilezik gibi geçirdi.
Messi, bu adam neyin nesi sunumuna da gönderme yapmışlar sonda 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ PSN ID: Fabahcivan -
Bizim lig olacak mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ PSN: musty7711 -
500 TL olunca alırım
Spikeri kapatmak için bir sebep daha 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Vay be fiyatı pahalı be :))
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Vardım ilim meclisine ettim ilim talep ilim sonra gelir dediler illa edep illa edep... -
Hemen alacağım 29 da direk i dirip oynayacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İstikbal Göklerdedir. -
Fragman nerde mi? 😁😁😁
Ertem varsa spiker bir puan eksi ile basladı demektir 😁
gamepass gelmesini beklemeden alacağım ilk fifa oyunu olacak :)
-
Süper haber.
Peki terleme efekti var mı oyunda?
Terlemiş erkek izlemeyi seven insanlar için gerekli bir özellik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör -
spiker güzel ama yorumcu ertem rezalet bir tercih olmuş. En azından oyuna Türkçe spiker getirilmesi önemli bir adımdır. Gelecek yıllarda farklı spiker ve yorumcularla değiştirilme yapılabilir. Aslında Ercan Taner olsa spiker olarak çok güzel olurdu. Fifa oyunları Türkiye'de en fazla kitleye sahip ve satışlarıda üst seviye olan bir oyun. Haliyle EA buna kayıtsız kalamadı daha iyi satış yapabilmek adına. Tutar FC26 bu yönden baya.
_____________________________ -
Şu spiker anlatımını orjinal maçlardan alsalar daha gerçekçi olur. Oyun içinden anlatınca çok yapmacık oluyor.
Aklıma şarap gibi gol ben bu gole içerim arkadaş geldi
Ertem şener i beğenmeyenler onun gibi maç anlatan kaç kişi görmüşler. Top 5 ten birini beğenmiyorlar. Yorumcu yerine keşke spiker o olsaydı
Konuşmalar uapmacık. Anlamadığın dilde spiker bence hep daha iyi oluyor :)
En Beğenilen Yanıtlar
|
500 TL olunca alırım
|
|
Şu spiker anlatımını orjinal maçlardan alsalar daha gerçekçi olur. Oyun içinden anlatınca çok yapmacık oluyor. Aklıma şarap gibi gol ben bu gole içerim arkadaş geldi |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı