Reisim ağır saçmalıyorsun. MostWanted, Underground serileri de en sevilen serilerdi devamı çıktı mı? Şuan NFS serisi bitti, insanların aklı hala bu oyunlarda. Ayrıca adamlar kısmen BF1'in devam oyununu BF5 ile çıkardı. 1.dünyadan sonra 2.dünya savaşını çıkardılar. 3 kere 1.dünya savaşını çıkarmak yerine bir de 2.dünya savaşını çıkarmak sence de doğru bir hamle değil mi? BF1'i niye iyi bir oyun olarak kabullenemiyorsun anlamış değilim, sana hitap etmemiş ama oyunu kötülemek için yok Cod kötü çıktı bilmem ne. Tutmayan oyun hiçbir dönemde oynanmazdı veya BF5 çıkarılmazdı. |
EA, Need for Speed serisini rölantiye aldı: Speedhunters da kapanıyor (2. sayfa)

-
-
Remake Remastered yapmaya gerek yok. Popüler NFS serilerinin devam oyunlarını yapsınlar tutar. Mostwanted 2 yap mesela abi. Biliyorum aynı isimde bir oyun daha çıkardılar ama ilkiyle alakası yoktu. Mesela blacklist karakterleri olsun yine. Efsane müzikler olsun. Çok zor olmamalı ya şu düşünceyi hayata geçirmek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 15 Temmuz 2025; 12:55:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
NFS 2 den sonra oyun başka bir boyuta geçti zaten NFS 1 ve NFS 2 yeri başakdır remake sanırım tutulmaz diye yapmıyorlar kendileri bilir yapmazlarsada oyuncular başka tarafa kayar.
Tutulur ya içine etmeden yaparlarsa tutulur gençler sever yaşlılar bayılır zaten.
-
BF4 ten sonra ben Ghost Recon'a sardım valla güzel oyun ufak tefek buglar olsada idare ediyor.
Maalesef bizim düşünce mantığımızla onların düşünceleri farklı biz yaşlandık sadece bize hitap edecek şekilde yaparlarsa arkadan gelen gençler sevmez bu sefer.
Onlarıda düşünmek lazım şöyle grafik ayarlarından retro mod remake mod yapsalar varya çok iyi olur bence onuda tasarlamak epey zaman alır ve büyük bir risk oluşturur yada dlc olarak sürülebilir isteyen istediğini oynar.
O kadar çok eskş oyun varki remake yapılsa tutar capcom aldı başını gidiyor mesela resident evil serileri ile.
NFS oyunu Spor kategorisine girer, Spor kategorisinde aynı dövüş gibi belli bir kesim oyunu oynar.
Battlefield ile alakası yoktur örneğinizin. Ama yine de söyliyim ''MostWanted, Underground '' ın remakelerinin çıkmamasının sebebi oyunların müzik ve diğer lisans sorunu ile alakalı bir durum.
Devamlarının çıkmaması da EA ile alakalı bir durum. aynı BF1 den sonra DİCE da çalışan %70 insanların şirketten çıkması gibi.
2017 de Cod WW2 çıktı, bundan sonra da 2018 de o dönem EA bizde bu dönemde oyun yapalım dediler. çünkü o dönem 2.dünya savaşı için bir yoksunluk vardı. bunun içinde BF5 i seçtiler ama dediğim gibi son BF1 den sonra şirkette %70 çalışan işten ayrılınca ve yerine yeni gelen çalışanlar SJW ci olunca karşımıza fortnite dan bozma BF5 çıktı .
BF1 kötü bir oyun demedim. iyi değildi dedim. BF3 hem harita bazında hem oynanışta şuana kadar çıkmış en iyi BF oyunudur. BF5 in çıkma sebebi de zamanında BF4 te yedikleri gibi
BF1 in ekmeğinden yemek istemeleriydi ama oyunculara '' BF5 beğenmiyorsanız almayın '' dedikten sonra oyun patladı.
Daha insanlara oyun içi bile konuşturtma fırsatını bile vermediler.
gamerevolution
EA on Battlefield 5 Controversy: "If You Don't Like it, Don't Buy it"https://www.gamerevolution.com/news/397147-ea-on-battlefield-5-controversy-if-you-dont-like-it-dont-buy-it
-
Forza, Crew, Test D. tarzına dönmeliler. Artık arcade tarzı tutmaz. 1 oyun çıkartıp o oyuna senelerce destek vermeleri lazım. Devir artık online devri. Unbound iyi-güzeldi ama insanlara o saçma efeklerle reklamını yapınca direkt yüz çevirdiler.
-
Biri şu gerizekalılara most wanted ın devam oyunun çıkarmalarını söylesin
-
Bu aptal firmadan devam oyunu çıksa ne olur hocam? Son çıkan Unbound'ın ismi Most Wanted 2 olsa ne değişecekti yani? Yapamıyor bu adamlar bitti o iş. Yıllardır beceremediler işte belki NFS ismiyle satar milleti sövüşleriz diye bu zamana kadar geldiler ama Most Wanted'dan sonrası vasat altı oyunlar oldu hep. O eski oyunları yapan yapımcılar kayboldu gitti, ortalık wokecu lgbtci saçma sapan tiplere kaldı. EA FC olmasa ellerinde Ubisoft gibi olacaklar bunlar da. Piyasada başka futbol oyunu alternatifi kalmadığı için o ayakta tutuyor bunları. Keşke alternatifi olsa da Ubisoftla bu EA ibreti alem için batsa...
-
Harbiden bir zamanlar Medal Of Honor vardı ne oldu bu seriye. Kaşla göz arasında bitirdiler.
Bu salaklar daha yeni codemasters almadı mı? Daha iyi bir araba yarışı yapmayacaklarsa bir milyar dolar ne için verildi 🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Capcom'un yaptığı RE2 RE3 RE4 Remakeleri çok iyiydi ama o kalitede yapsa EA herkes alır. Güncel grafikler, güncel sürüş mekanikleri ve birde saçma sapan DLC'ler olmazsa tutar. DLC olmasın demiyorum illaki eklerler daha fazla araba paketi olabilir mesela Forza gibi.
-
Tamamen yanlış görüşün. Ben bf ye bf3 serisiyle başladım bad company 2 yi sonradan oynadım. bf3 oynayana kadar cod serilerini oynardım hep. bf3 ten sonra cod'un yüzüne bakmadım. bf3, bf4 devam ettim. BF1 Çıktığı döneme göre grafikleri olsun atmosferi olsun, müzikleri,seslendirmeleri olsun şaheser bir oyundur. 1. dünya savaşını tamamen yaşatıyor oyuncuya.Hala daha taş gibi oyundur.Sırf Türkçe veya Osmanlı var diye demiyorum.Neredeyse 10 sene önce çıkmış olan oyunun şuan bile Serverları son bf oyunu kadar doludur ki bu bile ne kadar çok sevildiğini gösterir. Sen eski silahlar ve araçlar ile oynamayı sevmiyosun diye o oyunun mükemmelliğini baltalamaz.En yakın arkadaşımda mesela bf1 i oynamaz, çünkü eski silahlar ve araçlar olduğu için. Bu tamamen kişisel tercih. Oyunun tüm eleştirmenler tarafından aldığı puanlar belli.
-
Bu seriyi 3-4 yılda bir çıkarmak lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X