yukarıda yazmıştım hocam. 120 hz yapacaksınız ve dikey senkronizasyonu kapatacaksınız. Benim şu saçla ilgili bir ayar vardı o da kapalı. Yine deneme yanılma ile en doğrusunu bulursunuz. benim 4k çözünürlük tüm ayarlar en üst seviyede. |
EA FC 25 [PC ANA KONU] (51. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam -
Merhaba bende 3060'lı laptop ile 4k monitörde oynuyorum. 2K olsa tam ayarında olacaktı. FC25'te 144hz fps limiti yok seçerek 4k da 60fps civarında oynuyorum. fc24 ü 80-90 fpslerde oynuyordum 4K'da. 3060 için dlss 3 fsr3 kilidi açan dosyayı oyunun olduğu klasöre atmama rağmen fps artışı olmuyor. fifada dlss3 fark etmiyormu acaba. biraz fps yükseltmek istiyorum.
-
Hocam, o konuda sizi yanlış yönlendirmeyeyim. Oyunun grafik ayarlarıyla ilgili hiçbir ayara dokunmadım; sanırım sistemime göre, oyun otomatik olarak kendisi ayarladı. Bu konuda yardımcı olamayacağım, lütfen kusura bakmayın...
-
abi, oyun ocak indirimlerinde alınır mı?
-
Epic'i bilmiyorum ama Steam'deki fiyatı en son %50'yi görmüş. Kış indirimlerinde %60-65 gibi bir seviyeye inerse alınır. Yine %50 olursa ve Ultimate Team bağımlılığınız da yoksa fırsat indirimleri beklenebilir.
FC 24'la aralarında öyle aman aman bir farklılık yok açıkçası. Sadece yapay zekâ, defansı biraz daha mantıklı yapıyor.
Normalde bu seferkini almayacaktım ama Fenerbahçe'yle anlaşıp oyuncuların yüzlerini yapacaklarını ve Saracoğlu Stadyumu'nu oyuna ekleyeceklerini söyledikleri için ve doğum günüme denk geldiği için sadakat indiriminden almıştım.
Fakat, oyuncuların bazılarının yüzleri hâlâ eksik.
-
epic'te standart sürüm indirime girdi, 1000 lira
geçen sene 200 liraya fc 24 alınca bu indirim fiyatı üzdü
-
Tam anlamıyla geçen seneki gibi olmasa da, yine benzer bir fiyata alırsınız indirimlerde. Ultimate Team açısından aceleniz yoksa beklemeniz daha mantıklı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tjrrTam anlamıyla geçen seneki gibi olmasa da, yine benzer bir fiyata alırsınız indirimlerde. Ultimate Team açısından aceleniz yoksa beklemeniz daha mantıklı.
Bu paketi ilk kez gördüm. FC 24'e sahipseniz şu an için Steam'de en düşük fiyat bu. Tabi yine fiyatı yüksek ama almak isteyen bakabilir.
store.steampowered.comEA SPORTS FC™ 24 & 25 Bundle on Steamhttps://store.steampowered.com/bundle/46083/EA_SPORTS_FC_24_ve_25_Paketi
-
Haberdar ettiğiniz için teşekkürler hocam. Seriye Steam üzerinden sahip olanlar açısından yararlı olacaktır. @josrdr
-
Epic şu an en uygunu, bugünkü Epic indirimleri de bekleyelim bakalım
Fut için alıyorum -
Siz hala TurkNet e geçmediniz dimi jose üstat
-
yok üstadım, taahhütü bekliyorum mecbur
-
umarım çok kalmamıştır üstadım
elimizi veriyoruz kolumuzu da kaptırıyoruz 😁
-
ea fc 25 gelin!! -
Ea play varsa hesabınızda fc 25 , 25 dolara denk geliyor
-
Çöp diyotlar hoca
-
x (formerly twitter)TOT GAME (@totgametwit) on Xhttps://x.com/totgametwit/status/1866918950111678884?t=oMGom_nl5qDKha68zkVZVw&s=19
İndirime düşmüş alan varsa gelsin..
-
Kanka akşam epic indirimlerini de bekleyelim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X