< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EA FC 25 [PC ANA KONU] (49. sayfa)
-
-
Merhaba,
uzun yıllar sonra tekrar oynamak istiyorum.
Masaüstü Pc hdmi 2.1 ile yeni aldıgım TVye bağlı. GPU hariç pc yi yeniledim.
Ryzen 5600
2x16 gb ddr4 ram
ama GPU 1050ti
şimdi.. ekran kartı değiştirmek mi PS5 almak mı acaba?
şöyle bir baktım da ekran kartları hala uçuk durumda.
evde 1vs1 oynamak için sadece.
AVR de var 5 kanal ses olmalı.
-
Bu oyun için güçlü bir ekran kartı almanıza gerek yok. 1080P ve 2K çözünürlükte RTX 3060 fazlasıyla yeter. İkinci el alabilirsiniz. Tabi eğer 4K çözünürlük için istiyorsanız daha üst seviyeye çıkmanız gerekiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fifa her zaman konsolda daha iyidir uzun yıllar konsolda oynadım 22-24 arası 3 oyunu pcde oynamak zorunda kaldım rezalet ötesiydi. 3080 ile bile o akıcılık zaman zaman kayboluyordu. PS5 alınca fc25i konsolda oynar oldum bence konsolda oynanacak tek oyun ne deseler ea fc derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 22 Kasım 2024; 14:10:23 > -
Çapraz platform olarak herkes birbiriyle oynayabiliyor. Konsolda oyun nasıl farklı oluyor anlayamadım?
-
Bu arada 7-8 ay önce internette FIFA oyunlarını kıran ekibin son kez 2024'ü kırıp veda ettiğini Yazıyordu Ve bahsedilen linklerden oyunu indirdim Şu an FIFA 2024 oynayabiliyorum pcde.
Full Kaspersky var herhangi bir sorun görmedi.
Ama açıkçası grafikleri görünce şaşırdım yıllar sonra geldim grafiklerdeyim pek bir değişiklik göremedim.
@Dürüstİnsan'ın da tasdiklediği üzere, RTX 3060'lı bir laptop'ım var ve gayet akıcı bir şekilde oynayabiliyorum hocam.
-
Ne demek hocam, iyi oyunlar şimdiden...
-
Fc 25 alıyorum Efootballa şükür ediyorum, Efootball oynuyorum Fc 25 e şükrediyorum
Vallahi iyi futbol oyunu yok ikisini de toplasan 1 oyun etmez nefret ettirdiler....
PS5
4K@60hz oynatıyor değil mi hocam? PS5 özelliğinde bu var yani?
çünkü o zaman yine mantıksız gibi oluyor, ben 4K TVde , 4K oynamak istiyorum. TVyi yenia ldım.
1050ti yerine 3060 hatta o zaman 4060 almak,
10bin-20bin tl harcamak.
gidip PS5 alsam daha mantıklı sanki, hatta dubaideki arkadaş gelirken şunu getirebilir, 12-13bin tl.
-
kendime cevap vereyim,
ekranda MBAPPE ve bi kadın futbolcu var.
benim geçen aylarda oynadıgım kırılmış olan Fifa2024 değilmiymiş o zaman
PCde oynadım ve grafikler filan ekran sanki 5-10 yıl öncesinde gibiydim yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 23 Kasım 2024; 19:12:22 > -
Çoğunlukla bu oyunu oynuyorsanız konsol almanız mantıklı olur. Oyun konsollarda 60 fps çalışıyor ama native 4K olup olmadığını bilmiyorum. PS5 Pro veriyordur. Ama PC'ye göre daha konforlu bir oyun sunduğunu söyleyebiliriz.
Oyunu aldık almasına da pazar hariç oynayamıyoruz ki. Ondada 3,4 maç atıyoruz o kadar. Benim oyun hesapları dop dolu futbol oyunu serileri ile dolu ama vakit yok :(
-
Arkadaşlar,
PS5'in konsolunun ebatları kaç cm acaba biri söyleyebilir mi?
Dubaiden gelirken arkadaş getirecekti, çift kolla 13bin tl ye gelecekti ama kutu ebatları şöyleymiş; ( 43cm çok sıkıntılı uçakta zaten limit var)
Ben de kutu önemli değil içinden çıkar dedim, ama o zaman ebatı ne olur acaba?
- Package Dimensions : 43.2 x 36 x 13.1 cm; 4.17 kg
-
Güncelleme sonrası oyun sapıttı, 1 dk iyi bir anda fps yerlerde oyun donuyor bi bakmışsın rakip benim kalede oyun hızlanıyor. Güncelleme çıkana kadar bıraktım oynamayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her şey low kötü görünmüyor mu?
Edit: dediğin ayarları yaptım. Sadece lowları ultrada bıraktım. Bayaa fark etti akıcılıkta. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 25 Kasım 2024; 15:39:8 > -
arkadaşlar, son win 11 güncellemelerinden sonra ea fc 25 oynarken kasamdan ara ara fan sesleri geliyor, galiba işlemciye yükleniliyor. daha önce böyle bişi yoktu, son win 11 güncellemelerinden sonra olmaya başladı. sizde de var mı böyle bir durum?
-
PS5 sahibi olan herhangi biri için 60 saniyelik cevaptı bu aslında, karışla bile olur..
-
Maalesef forumun ruhu ölmüş vaziyette. Ben de daha evvel sorduğum sorulara cevap alamamıştım. PS5 sahibi olsam yanıtlardım hocam...
Edit: Şansınızı bir de bu oyunun PlayStation konusunda deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 25 Kasım 2024; 18:34:33 > -
öyle görünüyor hocam,
Ben eskilerdenim, Ses sistemleri, TV, fotografçılık vs birçok konuda incelemeler paylaşımlar yaptık forumda, tabi 10-15 yıl önceydi.
ne zamanki herşeyi çok iyi bilen! yeni nesil geldi, biz de bu işlerden çekildik
not: TV forumdan bi arkadaş ölçüp gönderdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X