Şimdi Ara

EA FC 25 [PC ANA KONU] (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.109
Cevap
49
Favori
57.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu seride her şeyi çözdüm de; frikik kullanırken topu kaleye sert göndermeyi bir türlü öğrenemedim...

Her şeyi (falso, şut gücü) ayarladıktan sonra, oyuncu topa tam vuracakken biraz şut tuşuna basıyorum; yine olmuyor, yine olmuyor...

• arkadaşlar merhaba. fc25 epicten almıştım çok yoğun şekilde stutter yaşıyorum. xbox uygulamasından 10 saatlik denemeyi açtığımda 4k120fps gayet sorunsuz olması gerektiği gibi oynayabiliyorum bilgisayarımda. başına gelen var mı? epic hayattan bezdirdi nasıl çözülür bu olay acaba nereden bulaştık bu epic'e yahu. iade istesem verirler mi ücreti acaba tecrübesi olan var mı? ne yaptıysam düzelmiyor maalesef oynanmıyor oyun.

• mukuk20 M kullanıcısına yanıt

FC 24 için de benzer bir muhabbet vardı, Epic'ten alanlarda. Herhangi bir çözüm bulunabildi mi; tam bilemiyorum...

• ''Bana frikik kullanmayı öğretenin kırk yıl kölesi olurum.'' falan demem gerekiyor galiba, işe yarayan bir yanıt almak için.

• fc 25 bazı ayarları hakkında yardıma ihtityacım var bir arkadasımız yardım ederse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mukuk20

arkadaşlar merhaba. fc25 epicten almıştım çok yoğun şekilde stutter yaşıyorum. xbox uygulamasından 10 saatlik denemeyi açtığımda 4k120fps gayet sorunsuz olması gerektiği gibi oynayabiliyorum bilgisayarımda. başına gelen var mı? epic hayattan bezdirdi nasıl çözülür bu olay acaba nereden bulaştık bu epic'e yahu. iade istesem verirler mi ücreti acaba tecrübesi olan var mı? ne yaptıysam düzelmiyor maalesef oynanmıyor oyun.

Stutter takılarak oynatma sorununu 60 hz 60 fpsye kilitleyerek çözdüm. Gayet sorunsuz oynuyorum. 120fps de gayet rahat oynamam gerekirken mecburen bu şekilde oynuyorum. Çözüm arayanların bilgisine.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bu durum epic ile alakalı değil. Bende de aynı sorun mevcut ve steam'den oynuyorum. Şuan en mantıklı çözüm 60fps oynamak ki o bile yeterli bir çözüm olmuyor. rtx 4070 ryzen 7600lü sistemde bu sorun var ancak 12400f arc a750'li sistemde yaşamıyorum ve 120fps sorunsuz çalışıyor. Sorun tamamen EA'in umursamazlığı. Tekel olunca böyle oluyor.

• cukkaSG C kullanıcısına yanıt
    Bende de 7800x3d ve 4070ti süper var rezillik çekiyoruz. Ufl ya da yeni fifa oyunları başarılı olur umarım.

• EA FC 25 [PC ANA KONU]89youtube
    EA Sports FC 25 Clubs Mode Gameplay Test 5120x1440p -49” Smart Odyssey OLED G9, G95SC -AMD Radeon XFX Merc 7900XT -AMD Ryzen 7 5800X3D
    https://www.youtube.com/watch?v=FKcJIkLR8PM
  • Bugün gelen 1,3 GB'lık güncelleme sonrası, laptop fan'ları bir hızlı, bir yavaş devirde döngüye girerek çalışmaya başladı. Sizde de durum böyle mi? RTX 3060'li laptop kullanıyorum.

Ayrıca, frikik kullanma konusunda yardım edebilecek birisi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 5 Aralık 2024; 23:24:10 >
    hocam bende
    ryzen 5600
    gpu 1050ti var.

o zamam ben hiç gpu yu yenilemekle uğraşmayayım,
    Ps5 alayım 20bin tl amazonda şu an..
    veya sıfır yurtdışından getirenler var 1 7bine satıyorlar .

gpu fiyatları uçuyor yahu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Bu PC ile sıkıntı çekmeniz mümkün değil. Kare hızını sınırlamayı deneyin. Bu oyunu 120 fps oynamanız avantaj sağlamaz. Konsollar 60 fps çalıştırıyor. Fps oyunları gibi yüksek fps için kasmayın. Ara sahnelerde fps düşüşü zaten hep oluyor. Ayrıca en büyük sorun ping. Sizde de bu sıkıntı olabilir. Online maçlarda bazen kasıyormuş gibi oluyor.

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Sorun oyunda hocam hiçbir oyunda sorun yaşamıyorum fc hariç. Dün Windows’u sıfırladım yükledim yine aynı fc takılıyor. 120fps çok daha akıcı hissettiriyor tabi.

• Uzun zamandır işlerim nedeniyle fifa oynamıyordum. Dün gireyim dedim inanılmaz derecede kasma oluyor belirli zamanlarda. Oyunu ilk aldığımda 120 fps alırken son güncellemeden sonra böyle oldu. 60 fps'ye düşürmedim fakat bunun dışında tüm ayarları denedim hiç biri işe yaramadı.

4070 ekran kartım var. Fc 24'de de ara sahnelerde kasma yapıp sinirlerimi bozuyordu. Gerçekten bu tavırları ve umursamamazlıkları sinir bozucu.

En azından yalnız olmadığıma sevindim. Dostlar fps kilitleme dışında bir çözüm bulabilirseniz paslaşalım.

• Nvidia ve oyunniyi ayarlarını paylaşacak olan varmıdır acaba 2k da 4070 ti super ilemlag yaşıyorum sürekli oyuncular dönmüyor hareket etmiyor, nerdeyse bildiğim tğm kombinasyınları denedim ama nafile

• Evet arkadaşlar bu konuyu bir çok kullanıcı tartışıyor ve özellikle son yamadan sonra sorun yaşayanlar belirttiğim şeyleri uygulamasını ve dönüş yapmasını rica ediyorum.

1. Oyun modunu kapatın.

EA FC 25 [PC ANA KONU]

2. işlemcisi amd olanlar AMD Adranelin'den performans moduna alsın

3. C:\Program Files\EA\AC'den EAAntiCheat.Installer tıklayıp tümünü kaldır desin.

EA FC 25 [PC ANA KONU]

4. Nvidia ayarlarında, bu şekilde ayar yapsın, oyuna girdiğinizde de dikey senkronizasyonu kapatsın. 120 hz yapın.

EA FC 25 [PC ANA KONU]

Ben bu şekilde denediğimde yine ara ara takılmalar oluyor (güncelleme öncesi yağ gibi akıyordu) Fakat bu ayarlardan sonra takılmalardan hiç oynanmayan oyun daha stabil hale geliyor ve oynanabilir oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavy86 -- 7 Aralık 2024; 0:35:14 >

• heavy86 H kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun içi ayarları nedir peki?

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.