Teşekkürler hocam cevap için. Finans Fatih'teymiş. Açıkçası oraya git gel yapmam zor olur özellikle iş varken.. İşletme ise eve/işe 10 dk mesafede |
EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (54. sayfa)

-
-
Dostum kamu yönetimi olması bence büyük avantaj yazanların çoğu bunun farkında değil hatta sırf kamu yönetimi var diye yazmayanlar var saçmalık.
Niye dersen ?
Kamu yönetimi ile özel sektörün ortak birsürü çalışma alanı var ve biz de bunlarla ilgili dersler alıyoruz. Finansal muhasebe, ticaret hukuku, rekabet hukuku, kamu maliyesi, trade policy vs ayrıyeten şuan 3 ve 4. Sınıf öğrencileri olarak bölüme baskı yapıyoruz eskiden vergilendirme sistemleri, vergi hukuku , mali yönetim, bütçe planlama, iş hukuku gibi derslerimiz varmış bu dersler çok kıymetli eğer geri getirirsek kamu yönetimi dersleri hem kamu kurumu sınavları için hem de özel sektör için ciddi yararlı olacak. Sadece siyaset bilimi bölümü olsak bu derslerin hiçbiri olmayacaktı zamanla kamu yönetimci oldum iyice iyi ki var yani
Kamu için zaten IR'in avantajı dışişleri orada da linkedinde mezun sayılarına bakarsan neredeyse denkiz. Kalan tüm kamu kurumu sınavları için bizim seçmeli dersler cok daha gerekli ve donanımlı.
Sıralama olayına takılmadıgın için helal olsun sonuçta iktisat yerine önermiyorum ama IR yazan yazsın yine onda da benzer kapıya çıkarsınız. Anlatmaya çalıştıklarım IR yerine SBKY yazılmamalı algısını kırmak içindi çünkü isteyen öne IR yazsın isteyen SBKY yazsın ikisinin birbirine ciddi üstünlükleri yok kariyer açısından, kötülemiş gibi olmayayım yanlış anlaşılmasın IR'i de severim tatlı bölüm. Hatta bence bizden daha kolay bi bölüm daha rahat okursunuz günün sonunda da benzer işler yapılıyor. Hoş geldin hayırlı olsun şimdiden, irtibatta kalalım bölümde ve kariyer konularında yardımcı olurum elimden geldiği kadar. Ayrıca diğer odtu iibf kazanacak arkadaşlar için de geçerli dediğim hoş geldiniz gencolarr.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 8 Ağustos 2023; 20:2:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Abi açıktan çok bi getirisi olmaz hatta uğraşırsın sınavlar için hem çalışmak hem git gel vakit kaybı çok istiyorsan oku tabi. İü işletme hayırlı olsun şimdiden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bence çok faydalı konu bu.Normalde forumu görmeseydim odtü ir,aühf,odtü pols yapıcaktım. Çok teşekkürler gelecek seneki insanlarda faydalanır buradan umarım
-
Rica ederim kardeşim bu sene çok faydalı sohbet döndürdük burada umarım herkes istediği yerlere girer de güzel kapanış yaparız. Seneye bu kadar bakamam muhtemelen işler iyice ciddiileşeceği için. bu seneki soruların ve konuşmaların aynısı olur zaten konuşmadıgımız mevzu kalmadı burada üşenmeden okusunlar 1000+ mesaj olmuşuz... masterpiece resmen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 8 Ağustos 2023; 20:48:9 >
Şu sıralar açık ara forumun en faydalı konusu. Biz hesabı olup yazanlar dışında kim bilir kaç kişi daha faydalanmıştır @_MarioGomez33 hocadan.
Hocam 36k tıklanma muazzam cidden burada yazılanların tercih yöneliminde oldukça etkili olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
müthişsiniz hocam geleneğe çevirin artık konu kalsın seneleri değişsin 2024-2025 diye devam eder
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
36k sadece bu yıl mı tıklanmış ?
Toplam sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağ olasın kardeşim ben de öyle düşünüyorum misafirlerden hesap açıp soran da çok oldu zaten fark ettim. Güzel bilgiler paylaştık beraber sadece benim emeğim değil diğer farklı yerlerde okuyan arkadaşlar ve tercih araştırması yapan sizlerin de faydası çok konuya herkes birbirininden bir şeyler öğrendi bu konuda baya sağlam oldu
Bence de geçen senenin 2.5 katı kadar konuşma döndü bu kadar patlayacağını tahmin etmiyordum.
Sağ olasın kardeşim yaparız her sene vakit oldukça benim için de keyifli oluyor birilerinden bir şeyler kapıyorum bilmediğim nokta varsa. yolun sonu odtu econ umarım bekliyorum seni
Hocam bence temel nedeni insanlar genelde bölüm ve okul konusunda bilgi vermek yerine o bölüm çöp,bu bölüm çok iyi gibi kesin olmayan saçma yargılar söylüyor.Realist şekilde bölümü ve okulu anlatmak en doğrusu ki bence bu başlıkta bu oldukça mevcut.Bu sene odtü pols 3.8-4k arası kapatırsa Mario hocama yazıcaktır bu.Odtü pols'un kendisinden daha efektif tanıtmıştır muhtemelen :D
-
Hocam bu tercihler ne zaman açıklanır ?
-
Muhtemelen 20-22 ağustos hocam.
-
20 sinde ALES varmış galiba.Ondan önceki tarihler olursa iyi olur.Biz de rahata ermiş oluruz.
-
Sağ ol hocam. ODTÜ'de bi buluşuruz artık
-
Siz nereyi yazdınız hocam ir de mi karar kıldınız ?
-
benim liste böyle. Uİ gelmez muhtemelen siyaset gelecek. Sıralama 3046.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etlasuuk -- 8 Ağustos 2023; 22:3:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X