Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
17
Favori
66.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ui %99 gelir ama altına sbky eklememen hata olur nolur nolmaz diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps2ciGenç P kullanıcısına yanıt
    odtu ui onun altınada istanbul üni ybs ve kapanış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrvolcann kullanıcısına yanıt

doğru hocam sıralamanız iyi en kötü ui gelir zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps2ciGenç -- 8 Ağustos 2023; 14:3:41 >
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

hocam ben uiyi düşünmeyi bıraktım zaten gelmez diye xd

• bence max 2.8 olur Ir size gelme ihtimali %50 hocam :d ama ikiside aynı şey zaten çok farkı olmaz hangisi gelirse gelsin.

görüştüğüm bi kaç kişi akademisyenlik ve ya devlet için çok uygun fakat özel sektörde dezavantajlıyız demişti bilmiyorum çok kararsızım, dediğin seçmeli dersleri almakta bankacılık yönünde katkı sağlayabilir aslında off çok zor karar vermek, biraz daha bakayım en iyisi

• hocam daha çok bankalarda çalışmak istiyorum benim için belki de pols daha iyi olacak

• Odtü’nün ve genel olarak üst sıralardaki ea okullarının MG33 hocama özel bi teşekkür etmesi lazım,ea’nın sefiri MG33…

• Odtü siyaset en fazla kaça çeker? 3300’le girebilirim herhalde ama kontenjan düşüşleri biraz geriyor.

• hocam rahat girersiniz bence düşünmenize gerek yok

• akyzesad A kullanıcısına yanıt

Evet akademisyenlik ve devlete daha uygun zaten dersler itibariyle fakat 'iibf' çatısı ve odtü faktörü olunca mezunların %70 civarı özel sektörde çalışıyor, hatta youtube tanıtım videosuna bakabilirsin hocalar da böyle diyor. Dezavantaj kısmı doğru ama her yerde geçerli değil mesela örnek vereyim firmaların management trainee ilanında veya bankalarda müf. yardımcısı gibi iibf'ye paket halinde bakılan işlerde hiçbi sıkıntı yaşamıcaksın aynı mülakatlar, aynı sınavlar vs. ama spesifik olarak yatırım, finans ve borsa da dezavantajı vardır fakat sen bunu yine kişisel çabalarla kapatabilirsin mesela ben iyi bi aracı kurumda staj yapıyorum yine aynı bölümden a1'de yaz stajı yapan arkadaşım oldu daha ilk sınıfta. Bu arada ui nası anlatıldı veya nası görüyorsun bilmiyorum ama hiçbi farkı yok sbky ile zaten istanbulda beraber okulutuyor bu bölümler. Ben bölümün ismi sadece siyaset bilimi olsa şüpheyle okurdum fakat dediğim gibi kamu yönetimi olması avantaj bu sayede özel sektörle köprü görevi yapabilecek, kamu sınavlarında işime yarayacak birsürü güzel ders alabilcem.

• Ps2ciGenç P kullanıcısına yanıt

kafaya takacak bişi yok zaten gelmese de rahat ol, dediğm gibi sbky'nin ayrı bi bölüm olması avantaj sağlıyor bir tık daha düşük sıralama yapmış kişiler için.

• prOmer P kullanıcısına yanıt

Sağ olasın kardeşim benim   objektif şekilde elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım herkesin gönlündeki yer olur umarım. senin yatay geçiş sonucu ne zaman açıklanacak ?

• unalthegreat U kullanıcısına yanıt

Psikoloji çok kontenjan düştü de o bizi bağlamıyor arkaya hacettepe psy yazıyor onlar. Yine ui yazıp arkaya auhf iuhf koyan sonra sbky koyanlar var. IR ve öndeki diğer iibflerin kontenjanı düşüşü ekstra etkileyecek tabi mesela 4.5k kapatıcaksa 3.8-4k kapatabilir. Sbky iktisat işletme kontenjanı aynı ama o yüzden sıkıntı yok bence garanti girersin. takma bile kafana geçen seneki gibi yarı yarıya çekemez ama 3.5-4k arası kapatırsa şaşırmam bu civardan cok yazan var burada

Hocam 3 gün önce belgeleri teslim ettim,aühf’de belgelere kaşe basan adam dedi ki senin geçiceğin yere geçmek için 5-6 kişi daha gelmişti şok oldum bana yer kalmicak herhalde falan dedim :DNeyse odtüye belgeleri verdim o sırada sordum kaç başvuru var diye kadın 3-4 dedi biraz rahatladım,hocam bu arada kontenjan 24’müş odtü kısmıyormuş yani normal yök’ün söylediğini uyguluyomuş umarım geçebilirim yks puanı ve iys’de sorun yok geçerim bence ama bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prOmer -- 8 Ağustos 2023; 18:9:6 >
  • prOmer P kullanıcısına yanıt

Kısmıyorsa sıkıntı yok benim de aklımda auhf'ten odtu işletmeye geçen arkadaşım kısıyorlar dedi diye öyle kalmıştı. geçersin banko bir de hazırlığı da geçtin güzel oldu hayırlı olsun şimdiden :))

• Selamlar.

EA 23k'dayım. İkinci üni için girdim, aslında AÖF veya İÜZEF'te YBS düşünüyorum ama bir yandan da puana yazık mı olur acaba dedim. Çalışırken okuyacağım, ilk diploma İktisat. Öneri varsa sevinirim. Bilgi açısından bir iktisat mezununa özel sektörde katkısı olacak bir bölüm istiyorum, sıralama önemli değil.

İÜ İşletme mi yazsam diye düşündüm. Avcılar Kampüs eve yakın, eğitim de hafif malum işletme sonuçta.

• Kaflip K kullanıcısına yanıt

Selamlar hocam, işletme okumanı öneririm kesinlikle veya uluslararası ticaret / finans olabilir. Diğer türlü sıralamanı harcarsın ve katkısı olacağını da sanmıyorum dediklerinin

İşletme için iü iyidr marmarayla denk sayılır sana da yakınsa yaz direkt

Ticaret ve finans için bilgi yazabilirsin

Hocam son gün polsu öne aldım .Kaç gündür sırf ır sıralaması daha yüksek diye önde tutuyordum ama hem daha kapsamlı hem akretide ve daha geniş yerlerde çalışmışlar .Bölümdaş olduk sanırım artık. 2.6k ile polsa gitmeme üzüldüm biraz fakat 1-2 seneye 2.6k'dan insanlar giremeyebilirler bu bölüme  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB7AFA1FB -- 8 Ağustos 2023; 19:29:34 >
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.