Hocam seneye şu odtü sıralamarını arşa çıkartırız artık. |
EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (56. sayfa)

-
-
Yatay geçişte ui altına sbky yazabildin mi sen hocam ? Yoksa üniden tek bi bölüm yazmaya mı izin var ? Rehberlik ederim tabi ayıp ediyonuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 9 Ağustos 2023; 0:17:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tek bölümmüş hocam maalesef
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kontenjan düşüşü devam ederse her sene baya yükselir ki öyle olacak gibi duruyor. İibf kazananlar da forumu bırakıp gitmese iyi anlatacak kimse kalmıyor bi ben varım
önceki sene de baya kazanan olmuştu bi iki kişi dışında göremedim bu yaz genelde bırakıyorlar forumu. Ben de yazın uğruyom bi dönem içi yoğun oluyor ama seneye yine iyi bi odtu pr yaparız
24 kişi başvurmaz bile belki başvursa bile senin sıralama iyi zaten gecersin her türlü kuruntuya gerek yok
Sıralama kaçtı dostum ? Liste nasıl bide ne yazdın altlara
İlk 5k'daki sayısal sayısı sınav anında kaç sayısalın ayt sos1i çözdüğüyle ilgili dostum bunu tahmin etmek imkansız ama ayt sos daha zorsa ilk 5k'da daha fazla ea var diyebiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 9 Ağustos 2023; 0:58:7 >
Kanka normalde evet fakat bu sene ea'da sıralamaların geçen seneye göre iyi gelmesinin nedeni sos1 zordu.Mat zor olduğunda ilk 5k da sayısallar çok olabiliyor ama bu durumda eğer bi sayısalcı hiç sos1 çözmemişse 10k içinde bile olması zor gibi.
-
kaçarsa ucundan kaçar gibi arkadaki yerler de gayet iyi hayırlısı neyse o olsun.
hocam odtü sbky altına gsü soc yazdım 8k kapatmış şimdi stres oldum birden yükselir mi diye 4.3k benim sıralama gelmez herhalde yukarıya
ben gsü için bahsediyorum yanlış anladın hocam
Yok dostum gsü soc kaçmaz yarı yarıya çekemez sosyolojinin o kadar hype yok. Altına başka bi yer yazdın mı peki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X