Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
17
Favori
66.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam seneye şu odtü sıralamarını arşa çıkartırız artık.

• prOmer P kullanıcısına yanıt

Yatay geçişte ui altına sbky yazabildin mi sen hocam ? Yoksa üniden tek bi bölüm yazmaya mı izin var ? Rehberlik ederim tabi ayıp ediyonuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 9 Ağustos 2023; 0:17:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt
    Tek bölümmüş hocam maalesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kontenjan düşüşü devam ederse her sene baya yükselir ki öyle olacak gibi duruyor. İibf kazananlar da forumu bırakıp gitmese iyi anlatacak kimse kalmıyor bi ben varım  önceki sene de baya kazanan olmuştu bi iki kişi dışında göremedim bu yaz genelde bırakıyorlar forumu. Ben de yazın uğruyom bi dönem içi yoğun oluyor ama seneye yine iyi bi odtu pr yaparız  

• prOmer P kullanıcısına yanıt

24 kişi başvurmaz bile belki başvursa bile senin sıralama iyi zaten gecersin her türlü kuruntuya gerek yok  

• hydr0766 H kullanıcısına yanıt

Sıralama kaçtı dostum ? Liste nasıl bide ne yazdın altlara

İlk 5k'daki sayısal sayısı sınav anında kaç sayısalın ayt sos1i çözdüğüyle ilgili dostum bunu tahmin etmek imkansız ama ayt sos daha zorsa ilk 5k'da daha fazla ea var diyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 9 Ağustos 2023; 0:58:7 >

Kanka normalde evet fakat bu sene ea'da sıralamaların geçen seneye göre iyi gelmesinin nedeni sos1 zordu.Mat zor olduğunda ilk 5k da sayısallar çok olabiliyor ama bu durumda eğer bi sayısalcı hiç sos1 çözmemişse 10k içinde bile olması zor gibi.

kaçarsa ucundan kaçar gibi arkadaki yerler de gayet iyi hayırlısı neyse o olsun.

• hocam odtü sbky altına gsü soc yazdım 8k kapatmış şimdi stres oldum birden yükselir mi diye 4.3k benim sıralama gelmez herhalde yukarıya

ben gsü için bahsediyorum yanlış anladın hocam

• ouroborosx O kullanıcısına yanıt

Yok dostum gsü soc kaçmaz yarı yarıya çekemez sosyolojinin o kadar hype yok. Altına başka bi yer yazdın mı peki ?

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.