Umarım gelir de birlikte okuruz hocam. |
EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (55. sayfa)

-
-
Sen nereye gidiyosun :)
-
Büyük ihtimalle ir gelecek.
-
Harika hocam. umarım gelir :D
-
1724 hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen burada bi yeri neyse o şekilde konuştuk artısını da eksisini de uzun uzun açıkladık dediğin gibi.
Bizim bölüm tanıtım yqpmıyor ki gelen gelsin kafasındalar mesela sitede bi mezunlar nerde listesi yok, dersler nerede bulması zor ve taban sıralamaları bile güncellememişler 2016-2019 arası gozukuyor şaka gibi.
Tanıtım günleri için de LSE"ye kabul alan birini koymuşlar tamam çok iyi de tanıtım videosunu dinledim özel sektör hakkında bilgisi yok yani yazanların %80'i o kısmı merak ediyor ben de burada yeterince açıklamaya çalıştım.
Seneye de bi video çekerim belki veya tanıtım ofisinde olabilirim gelenlerin merak ettiği soruları adım gibi biliyorum çünkü
1 hafta max 10 gün sonra zaten 1 saat sonra teorik olarak herkesin nerede oldugu saniyesinde belli olmuş olacak
%25 Ui %75 sbky hayırlı olsun dostum hoş geldin odtu'ye
Sağ olun hocam :) Geliyom yanınıza valla :D
-
Hocam odtüyü de siz gezdirirsiniz artık.
-
-
Çok teşekkür ederim hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kop gel kardeşimm
-
Gezdiririm dostum kampüste girmediğim delik kalmadı nerdeyse tam adamını buldunuz
-
Çatıda büyük çay kalkmış hocam yeni öğrendim çok yıkıcı oldu.Öncesinde öğrensem odtü yazmazdım ..
-
ODTU zirvesi patlar ee'ci skby'ci ir'ci
-
Kafan çok rahat olsun kardeşim. Odtü iktisat gelir hayırlı olsun.
Bide çok ucuzdu niye kaldırdılar anlamadım
çatıda fiyatlar uçtu ya ufak bi şey alıyorsun 50 60 tutuyor. biz refika aksoy kantininden devamkee razıyız harbiden diğer tüm yurt kantinlerinden daha ucuz yemekleri ve on numara tadı doyuruculugu.
Yurt kantinlerinin meşhur yemegi yogurt pilav tavuk (ypt) bile 85 olmuş diğerlerinde ag burada 60 lira.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 9 Ağustos 2023; 0:14:53 >
+1 MG33 hocam çok iyi bi rehber olur yeni gelenlere de(yatay geçişten red yersem ters köşe olurum tabii…)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Patlarr baboo odtu lobisi gücüne güc kattı bu sene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X