Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
17
Favori
66.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sıralamanız kaçtı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam tekardan merhabalar listemin son hali şöyle. Sizce neresi gelir? (56k)

1)Bilgi Uluslararası Ticaret (20k 35k 15k 22k)
    2)Bahçeşehir Lojistik (36k 18k 24k 45k)
    3)Hacettepe İşletme (52k 62k 60k 71k)
    4)Bilgi Pazarlama (65k 180k 28k 33k)
    5)YTÜ (Türkçe) İşletme (82k 106k 110k 116k)
    6)Bilgi Lojistik (95k 118k 68k 75k)
    7)Hacettepe Uluslararası İlişkiler (53k 60k 47k 54k)
    8)İstanbul İktisat SBUİ (77k 90k)
    9)Bilgi Siyaset Bilimi (73k 223k 24k 24k)
    10)Anadolu Psikoloji (61k)
    11)Galatasaray İletişim (936 883 1150 870)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klllj8 K kullanıcısına yanıt
    gsü daha iyi değil mi

• Sıralamam 4300 sizce İstanbul Hukuk gelir mi çok kafaya takıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yani istanbullusun sonuçta bir de turizm sektörüne de sıcaksan makul bence yine de temennim odtü econ gelmesi umarım sekmez 1k ile turizm hoş durmuyor ne kadar boun olsa da

• malboroedge M kullanıcısına yanıt

Bilkent pols önde olmalı

• RuskiKunduz R kullanıcısına yanıt

Gazi kaçabilir %70 gelir ama aybü kesin bence hayırlı olsun dostum

• Klllj8 K kullanıcısına yanıt

Bilgi pazarlama veya Ytü işletme %50 %50 diye düşünüyrum bilgi çok oynak çünkü kontenjandan solayı

• das79sad D kullanıcısına yanıt

İö kalkması çok etkilemez ama ankarada kontenjan düşüşü var vakıflarda da var biraz o yüzden biraz daha öne çekecek. 4.2-4.6k kapatır bence %80 gelir ama alt tarafa da hazırla kendini

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

boun trzm'nin sıralamasının max ederi 15k bence.Biraz incelemiştim boun istediğim için ama yurt dışı çıkma oranları boun anaokulu öğretmenliği ile hemen hemen aynı olduğunu görünce bırakmıştım.En overrated bölümlerden eğer turizm sektörü istenmiyorsa ki çoğu yazan kişi iibfciler ile aynı işi yaparım diye gidiyor . İlginç cidden.

• Aynen ben de calısma istatistiklerine bakınca iyi yerlerde ya göremedim ya çok az mezun vardı direkt elemiştim listeme bile koymadım. Yav iibf işi yapacaksam niye boun diye turizm okuyum başvurduğun ilanların hepsinde tak tak kaybolursun. marmara işletme, ytü econ okurum daha iyi ben o kafadayım. Otelcilik anlamında süper btw hilton, four season, çırağan vs iyi yerlerde mezunları ama iibf kafasıyla yazılmaz bura. Zorunlu stajı bile turizm üzerine kimse iibf işi yapmanı beklemiyor ha cok zorlarsın kovalarsın boun'un networkü, toplulukları derken kurumsala girersin belki ama daha kolay yoldan girmek varken boun olsun diye bu kadar zorlamak manasız bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 8 Ağustos 2023; 1:26:16 >
    odtu ui de 5 sene okunmaz ayrıca gelsem geçeceğinde garanti değil ankarada kötü bir şehir x0.95 olayıda tüm bölümü etkiliyor ona hak edenler zaten ui nin tamamı

Hocam çok büyük ihtimal marmara-ytü econ işletmenin mezunları boun turizme göre oldukça iyi yerlerdedir. Sıralama olarak bakmasak da bence şuan bile marmara-ytü işletme econ > boun trm. Boun iyi eyw ama trm o iyiliği eksiye çeviriyor.

NOT: 2000li yıllarda marmara-ytü işletme econ oldukça sağlam sıralamalardan alıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nullpointer13 -- 8 Ağustos 2023; 1:48:20 >
  • mrvolcann kullanıcısına yanıt

Hocam bence yeditepe econ,marmara ybs vb. koyun altlara boun trzm yerine tabii yine sizin kararınız.

• nullpointer13 N kullanıcısına yanıt

Hocam zaten bence marmara iibf mezunları için top şirketlere girmeleri çok zor fakat ortalama şirketlerde fena olmayan maaşlar ile çalışıp yükselebiliyorlar.Buralar fp gibi şu an.3-4 sene sonra 10k içinden alır yani net şekilde.

• Hocam top şirketten kasıt big 3 vb. ise haklısınız buralar çok zor (burda direk üni fetişistliği var çünkü) ama onun harici gayet sağlam şirketlere girme potansiyeli var. Çevremdeki kişiler şuanda gayet sağlam şirketlerde staj-yarı zamanlı çalışıyorlar. Qnb, borusan, koç holding, mercedes, siemens vb. yerlerde olan tanıdıklarım var. Sıralamaları her ne kadar düşük olsa da sektörde hala prestijini koruyor.Buralara boun trm'den bu kadar rahat girileceğini hiç sanmıyorum.

Hocam big 3 çok farklı bi dünya zaten.Top okullardan çok iyi cv ve derece ile mezun olsanız bile buralar çok zor. Kendinize çok farklı şeyler katmanız lazım.

Mesela bana itü econun sıralaması da çok ilginç geliyor.10 senelik bir bölüm ve okulun tek iibf bölümü.İibf'de esas olan network ve okulun markası açık ara ama İtü'nün markası mühendislikte yürüyor genelde.Çoğu şirketin itü'de econ diye bir bölümün olduğunu biliyor mu emin değilim.Ona rağmen sıralaması odtü econla aynı yerlere gelmiş.İnsanların niye buraları yazdığını anlamıyorum bazen.Marmara işletme/iktisat bana göre itü econdan daha iyidir ( şu an için ) .Bir de top okulların en iyi özelliği kendi akademisyenlerini yetiştirmesi oluyor genelde.Yök atlasa baktığımda köklü okullarda akademisyenler hep o okuldan mezun olmuş,yurt dışına gitmiş veya orada okuyup yl yapmış kişiler oluyor.İtü econ da şu an bu zaten imkansız bir şey.Sıralamalara takılmadan araştırıp yazmak lazım bence.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.