Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.655
Cevap
17
Favori
66.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

Sağ ol hocam. Bu tarz argüman belirtmeden tavsiye verenleri ciddiye almıyorum zaten. senin bana attıgın konular ve senin açtıgın konulara bakılırsa ciddi argümanların var zaten senin. seni dinlemeyip onu mu dinlicez :D

• @_MarioGomez33 hocam sence bilkent pols kaç ile kapatır?

• etlasuuk E kullanıcısına yanıt
    2300 diyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hem öyle hem de 2 gün kalmış tercihlerin kapanmasına herkesin listesi az çok belli yani   bir de forumdan ne kadar kişiyi caydırabilirsin dediğin gibi neyse güzel patlattık trollü  

• dostumm selçuk 1 zor gibi yaa ama bi ihtimal bence selçuk 2 olacak farkı yok zaten iö olması dışında hayırlı olsunn 

Ya ben reelde neysem burada da o olmaya çalışıyorum doğal, samimi ve hayal satmayan. eksikleri de neyse söylerim artıları da neyse söylerim çünkü benim de sorumluluğum var size okunacak yerleri söylüyorum yarın bir gün niye okudum demenizi, mutsuz olmanızı istemem. bölümün sıralaması veya odtü iibf'nin sıralaması fırlasa benim elime bir şey geçmez ama yazacak daha iyi bir yer olmadığı için de önermek zorundayım ki sektörü yeterince gördüğüm için sıralamalarının underrated olduğunu düşünüyorum. ayrıca bu ankarada staj olayına da bir açıklık getirecem çünkü hem odtü teknokentte hem de ankara içinde staj yapılacak yerler var insanlar hiç yok sanıyor olmadı remote imkanı da var şuan birçok çalışan hibrit veya remote çalışıyor iibf mezunları da dahil.

benim çevremdeki insanlar hep gelecek kaygısı olan işkolik tiplerdi birisi ikisi big4'te staj yapıyor biri kısa süreliğine biri long-term, birisi jotform'da marketing stajı yapcak biri de gca da kısa dönem staj yaptı yazın memleketinde olduğu için. bölümde herkes bu kadar staj bulamıyor tabi bulamayanlar da yazın kariyer kapısından gelen kamu stajlarını yapıyor. 3 ve 4'te staj imkanı çok artıyor 2'ye nazaran onların da birçoğu bulur seneye çünkü 2'de yapılan stajların %90'ı şans ve referans tüm iibf için böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 6 Ağustos 2023; 14:3:32 >

volkana katılıyorum 2.2-2.4 arası olur

hocam benim ev istanbulda ben odtüde okuyup şimdi istanbulda staj bulamıyormuyum tam anlamadım ankaranın staj dezavantajını böyle telafi ederim diye düşünüyorum

O sırada Akdeniz hukuk isteyen ben 

Hayırlısı olsun

Teşekkürler hocam 

• mrvolcann kullanıcısına yanıt

Yaparsın hatta sen çok şanslısın yazın odtü iibf'nin çoğu istanbula gidiyor staj için ben de seneye yaz ev tutup gitmeyi düşünüyorum. iktisat 3.sınıftan bi tanıdgım big4'te consulting stajı yapıyor istanbul'da şuan. baya şanslısın kira ev bulma vs. bunlarla uğraşmıcaksın yaz stajlarında

Hocam sorun part-time bulabilmek.Yani yazın staj bulmak İstanbul'da yaşayan biri içinde aynı X şehri içinde öyle ama İstanbul'da okuyan birisi hem okulu götürüp hem 2-3 gün part-time çalışabiliyor olayı o aslında.

hocam iktisat demeyin be ui üzerinden gidelim staj vs ui de nasıl yapcamki finansa dayalı yapabilirmiyim? econa çok yükseliyorum gelmezse feci üzülürüm şimdiden kendimi ui ye hazırlamaya çalışıyorum ama econ geçmek için elimden geleni yapıcam ui de 3.9 lazım 4.0 lazım bile olsa yaparım

• Ne demek dostumm  antalya istiyorsan antalya bilim de fena değil aslında da vakıf düşünmüyorsun sanırım. selçuk hukuk baya başarılı bu arada kamu ve idari sınavlarda sıralamaları underrated bence

• Hocam bence iibf'lerde zorunlu staj yok(bilkent'te işletmede vardı sanırım) . Bence tamamen sizin kovalamanıza bakıyor staj bulma,çalışma vs.Stajer bir öğrenciden kimse bir şey beklemiyor zaten.Sağlam bir ingilizce ve iyi bir not ortalaması(ki bu ui de çok daha kolay) çok rahat bulursunuz.Biraz abartıyorsunuz gibi geldi :D

• odtü sbky kaçtan kapatır sizce hocam 4.3k için gelmemesi halinde başka alternatiflere bakmalıyım

• hocam ben bizzat odtüye gittim bu sorular için farkındayım zorublu staj olmayışını vs ama ui ile alakalı bilmiyorum rahattım oraya kadar gittim hiç sormadım econa kesin gözüyle bakıyodum ama şimdi hiç emin değilim ui hiç aklımda olmadığı için bu kadar soru soruyorum ama bölüm içime siner gibi finans master fikri cazip geldi zaten masterı yapıcam econda gelse ui de gelse

Aynı yerde şuan ui okuyan 3.sınıfta staj yapıyor topluluktan beraber kabul aldılar staja, iktisattaki çevremden olunca o gelmişti aklıma. İlgin olduğun ve bunu karşıdaki kişiye pazarlayabildiğin sürece her türlü yaparsın çalışma istatistikleri konum vardı Ui'de de ilk çalışma alanlarından biri olarak finans geliyor. Odtü teknokentte arçelikte ve birkaç yerde daha staj yapan biliyorum ui 3.sınıfa geçen. bi arkadaşım blockchain alanında staj yapıyor polygonda çünkü çocugun aşırı ilgisi vardı ve topluluk vs derken yolunu buldu.

Staj için 2.sınıfın 2.döneminden itibaren ciddi bir uğraşı gerekiyor hem ilanları takip etme, hem staj yapılacak yerlerin tespiti ve buralara cover letter yazma cv yollama vs. Diğer seçenek kariyer topluluklarında network ve referans kasma bu yolla staj ilanı açmayan big4 vb. yerlerde staja girersin

diğer seçenek linkedinden odtü'nün mezun networkünü kullanma, çalışmak istediğin yerlerdeki partnerleri, managerleri ekleme sonrasında iletşime geçme yine güzel bi niyet mektubu ile durumun izahı. bu şekilde bilinçli ve hedef odaklı girersen öyle ya da böyle 2.sınıfın sonunda staja giriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 6 Ağustos 2023; 14:17:37 >

Kamu beni geriyor hocam bakalim uniye girince belki fikirlerim değişir 

Hocam o zaman sizin mantiginiza göre Selçuk iö 20-30k bandindakiler için underrated

O zaman 30k bandında kapatması gerekmez mi?

Size sormuştum 40-39k bandında kapatır demiştiniz.

Hocam bir de ben hazırlığı atlayacağım. 1. sınıfta yüksek not ortalaması için bi öneriniz var mı :D seçmelilerde 117-118 almayı düşünüyorum econ yandalı için diğer dersler nasıl işliyor ama hiç fikrim yok.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.