22k sıralamam var ne önerirsiniz hukuk okumak istemiyorum |
EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (48. sayfa)

-
-
Ne demek hocam, ya zaten asıl olay o dezavantajlı olduğunu kabullenip rotayı ona göre belirlemek günün sonunda avantajlı duruma geçiliyor kişisel çaba yoluyla, bir de bu işin yandalı var yükseği (mba, finance econ) var her türlü yol bulunuyor manager partner olacaksan bunlar şart zaten yani lisansta okumamak kayıp olmuyor. ilk bikaç stajda zorlanabilirsin bölümden dolayı o kadar. Benim hazırlık online olunca mecbur ortam, eğlence işleri ilk 2 sınıfa patladı, ilk sınıf yine dersler ve sosyal hayatı dengede götürmek için kolay ama ikinin ikisi itibariyle artık staj kovalama işleri de girince sosyal hayatı iyice kısmak gerekiyor. Benim topluluk işleri de patladı çoğuna girdim ama devamlılık sağlayamadım, MCC öneririm eğer consulting tarafına merakın varsa hem iyi işler çıkarıyorlar (case studyler, mezunlarla buluşma vs.) veya bu sene Management and Innovation diye topluluk açılıyo oraya bakabilirsin ben de girecem ama 3'ten sonra çok bi şey yapamam network olsun diye giriyorum ama senin için çok iyi olur bence yazın istanbuldaki şirketleri geziyor yk ekibi baya başarılı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 6 Ağustos 2023; 16:55:19 >
-
Hocam Yıldız %30 İnglizce olan tamamen Türkçe olmuş. Hazırlık kalkmadıysa hala yazarım ama öbür türlü biraz sıkıntılı. İngilizcemi yetersiz buluyorum. Bu işler de İnglizcesiz olmuyor. Yine de yazılır mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haklısın üç hane gelir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet hocam ben bile iyimsee bakmışım 1100 le kapatmaz
Açıkcası çok araştırmadım veya bu alanda çalışan mezunla da sohbetim olmadı pek bi bilgim yok yani. SPK, merkez bankası, dışişleri buraları biraz biliyorum buralarda da merkezin maaşı iyi uzm yardımcısı olarak başlayıp yükseleyebiliyorsun, dışişlerinde de kariyer diplomat olarak başlayıp konsolos büyükelci vs diye zamanla yükseliyorsun ama maaşlarını bilmiyorum. SPK'da ise maaşlar özele göre düşük ama prestiji yüksek belli bir deneyimden sonra yurtdışına master'a yolluyorlar(mba finance econ yine) tabi bunun dönüşünde belli başlı şartlarını da koyuyorlar. DHMİ var orada da maaşlar iyi ama yükselme olayı çok yok sanırım. Bizim mezunlar genelde kamuda buraları tercih ediyor ama araştırmadığım için bilgim kısıtlı şuanlık hedefim özel sektör ama hoşuma gitmezse SPK veya merkez bankasının sınavlarını deneyebilirim.
-
İsabetli bence buna yakın olur x0.9-1.1
-
Marmara ing işletme veya econ
-
İngilizce oku hocam aşırı önemli başvuracağın tüm ilanlarda yazacak şey 'strong verbal and communication skills in english'. Benim kuzenimin ev arkadaşı mülkiye mezunu mülakata çağrılıyor ingilizce bilmiyor diye gitmiyor adam zaten elenirim diye çok önemli yani işi alımda ingilizce.
iş gibi çok iyi yerler müfettiş yardımcılarında toefl 85+ istiyor, prestijli ve iyi maaşı/yan hakları olan yerlere girmek istiyorsan çok geliştirmen lazım. yıldız olmasın iü olsun iü de zaten işletme econ ekoldür çok fazla mezunu var sektörde bu networkü iyi kullabilirsen yolunu bulursun.
-
merhaba hocam, odtu ui ileri çekecek imkansız burada 2.5-3k arası yazan cok fazla 2-2.2k arası bile girenler olacak econ kaçarsa, odtü sbky %80 gelir gelmezse de sınırdan kaçar 3.8-3.9k olabilir, ama geleceğini düşünüyorum yine de arka tarafı iyi doldur mesela marmara ybs ing büyüğk ihtimal kaçar kontenjanları cok az ybs hype var ama almancası garanti gelir.
-
yok ya marmara ybs 3xxx mi kim dur diycek bu trende 1xxx buralarıda görür bu bölüm
Eğer benzer sınavlar olursa 3500-2300-1800 diye gider bence kimse de niye gidiyor diyemez ybs istiyorsa boun'dan sonra ilk gelen yer burası
-
Bizim hoca birkaç seneye itü ekonu geçeriz sonra pişman olursun diyodu şaka maka geçerse şaşırmam acayip hyplenıyor yazanlar. Buna bi el atmak gerekebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Umarım kazanırsın dostum biraz ters seneye denk geldin sıralamalar şişti iyice millet acımadan yazıyor 2-3k dan odtü ui sbky marmara ybsleri, yine de sbky gelir diye düşünüyorum cayanlar çok oluyor aile baskısıyla araya hukuk sıkıştıran vs.
Benim bu sene gördüklerim QNB ve garanti'ye müf yardımcısı olarak girdi 40-50 civarı diye biliyorum ama turneli şekilde olunca otel vs tüm masrafları karşılıyorlar bide. Akbank'ta corporate finance giren gördüm o da 25-30 arasıdır tahminimce yani bankaların şartları cidden iyi şuan 25k'nın altında alacağını düşünmüyorum. İş'e giren çok ingilizce toelf 85+ şartından dolayı top okullardan daha çok alım yapıyorlar maaşları da yüksek.
-
Mantıklı dostum kalsın öyle zaten ilk 3 imkansız üzmek istemem ama öyle yani. Sbky gelir umarım
-
Yok ya o kadar olacağını sanmıyom odtü itü econ gelince marmara ybs'yi unuturlar belki birkaç senin gibi idealist olur o kadar
zaten bu sene 2-3k arası boşalacak odtü itü econlar öne gideceği için, seneye oraya yerleşir ondan sonra yavaşlar iyice. Yav bu arada o nası yorum sıralaması geçti diye niye pişman olacan ki böyle bi mantık mı var sen bi coine yatırım yapıyorsun diğer coin daha çok yükseklince üzülüyorsun falan o mantıkta konuşmuş
itü econ herrrr türlü daha iyidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 6 Ağustos 2023; 17:27:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X