Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.655
Cevap
17
Favori
66.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iş konusunda tereddütünüz varsa önermem forumda attığım mesajı okumalısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam napıcam peki okudum onunda aklıma başka seçecek gelmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • etlasuuk E kullanıcısına yanıt

iibfnin ui ile sbky bölümünü önermiyorum hocam son attığım mesajı okumalısın

• hocam siz de haklısınız ama ne yapabiliriz ki 3k sıralamam var işletme iktisat top 6 dediğimz hiçbir okuldan gelmiyor

• hocam odtu ui gelirse bende hazırlık alıp yatay geçiş yapmayı düşünüyorum zaten ybs ye

• Dostum sana uzun uzun cevap vermeyecem kayıt tarihin 3 ağustos zaten ne olduğun belirsiz. Sıralama mevzusu açacaksan marmara ybs 100k ile alıyordu iki sene önce odtü iktisat 10k idi alakasız olmuş yani 2.5k ile bilkent sbky odtü ui dışında ne yazacak insanlar bi tek sen mi akıllsın ?. Derslerin alakasızlığını ben de vurguluyorum iktisatta bile alakasız ama iyi yerde işletme gelmiyor 2k ya ne yapsınlar marmara taü mü yazsınlar odtü'nün bilmem kaç tık altı okullar her anlamda. Staj işinde kulaktan dolma konuşmuşsun yatıeım bankcalıgını kötülemeni hiç anlamadım boş atıp tutmuşsun benim çevremdeki 4 arkadaşım da 3.sınıfa geçerken staj buldular kimisi 20 gün kimisi long term, işletme iktisatta da herkes staj bulamıyor bölümün o kadar ilgisi yok açıkcası hiçbi şey bilmiyorsun sektörle ilgili.

Bence rakip eliyorsun yazma şeklin ve hararetinden çok açık zaten iki bölüme de giremiceksin onun yanıklıgı sanırım. aynı pozisyonda işletme iktisat ile işe alındıktan sonra sırf ui sbky mezunu diye düşük maaş verirler zaten öyledir kesin  neyse amacın belli uzatmazsan sevinirim 100 kişiden 2 3 kişinin aklını karıştırsam kârdır diye yazmışsın

• Yaw şu yazım şeklinden etkilenen zaten buraları tercih yapmasın  

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt
    hocam etkilenmekten ziyade benimde bölüm hakkımda endişelerim vardı zaten hazırlığı alırım bide içerden gözlemleme fırsatı bulurum baktım hoşuma gitmiyor ybs beni bekler

• Ps2ciGenç P kullanıcısına yanıt

hocam maalesef tm iki ucu afedersinizli değnek yani dediğim bölümlerin top ünileri gelmiyosa yurt veren güzel vakıf ünileri var ankarada keza İstanbulda ha olmaz diyorsanız ve kendinize güveniniz tamsa yeniden deneyebilirsiniz çünkü geleceğinizin anahtarı yani

• mrvolcann kullanıcısına yanıt

Tamam babbooo nası istersen ybs yi çok gözünde büyütüyorsun haberin olsun okula girdikten sonra aklına geçmek bile gelmicek aha buraya yazıyorumm

hocam tercih dönemi sınavdan zor  

ir silip sbky mi yazsam diyorum özel sektör açısından

• La yok öyle bi şey sırf istediğin yere girecem diye bu kadar alçaltma kendini  

• harbidende aşırı saçmalamışsın

Hocam yukarda demiştim zaten IR dwrsleri ful teorik. Biz de kamu yönetiminden dolayı vergi, iş hukuku, ticaret hukuku, muhasebe vb dersler var bunlar kamu ile özel sektör arasında köprü görevi görebiliyor. Ayrıca bölümle de irtibat halindeyiz bu derslerin sayısının artması ve çeşitlenmesi için bütçe planlama, mali yönetim vs de eklenirse çok daha iyi ılacak seçmelilerde ful kamu yönetimi alcam. Karar senin benim görüşüm böyle IR'in dersleri kısıtlı yazın ders açmıyorlar nerdeyse. Aldığım derslerde hep IR ci var bizim bölüm kadar bu da iyi bi şey değil bence. Bölüm derslerinde de seçmeli fazla ama bunlar bölüm iyi seçmeliler buraya atarım bikaç hukuk dersi dışında hiçbiri pratikte iş görmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 6 Ağustos 2023; 10:26:45 >

dostum kendi kendine yazıp çizip eğlenmişsin yok akıl karıştırma, oraları kazanamama bilkent pols mezunuyum ben sen mezuna kalıp kara kara düşünürken ben 2. sınıfım sektörün içinden geliyorum yani bilmeden atıp tuttuğumdan değil odtüye çok geldim bizzat 3.sınıftan beri arkadaş olduğum bir insan da dediğim bölümden mezun diplomatlık sınavına hazırlanıyor uzun uzun yaz istersen konuşabiliriz

hocam kamu yönetiminin devlete ataması da daha çok yanılmıyorsam ben sanırım iryi aşağı çekicem

• Hesap açma tarihin 3 ağustos ne yazarsan yaz inanmıcam   ben 3.sınıfım staj da yapıyorum çevremde de çok kişi var ve çok iibf okuyan ve mezun profili inceledim . Sen ne kadar sektörün içinden geliyorsun anlat bakalım ne gördün ne yaşadın ?

Atamasından da ziyade ır okursan kamu sınavlarıyla da ilgili sıfır bilgi sahibi oluraun mezun olunca. Sbky de mevcut program da bile hukuk, muhasebe, maliye ile ilgili dersler var bunlqr kpss a'daki 3 temel ders. Tabi bölüm istediğimizi yerine getirirse çok daha iyi olcak bizim dersler de yeterli değil halen kamu sınavları için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 6 Ağustos 2023; 10:34:20 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.