girdikten sonra tekrar mesaj at olur mu hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (45. sayfa)

-
-
girdikten sonra ben izlemeye geliyorum dediğim gibi hazırlık alır dönerim dert değil heee bölümü seversem işler değişir tabi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
pcye geçince fark ettim safeattheeyeofthetornado arkadaşın eski kullanıcı adı bu dün bana iibf ile ilgili tavsiye istiyordu 5.7k yapmıştı odtü iibf konusunda
sbky gelmez diyince bu işe kalkışmış abi yapma ya. 5.7k ile istediğin kadar kötüle gerçekten giremezsin ama buradaki insanların kafasını karıştırma vebaline değmez gerçekten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 6 Ağustos 2023; 10:39:41 > -
ahhahahah troll olduğu bellide dedikleri yüzde yüz yanlış konular değilki hocam bi bakıma doğru
5.7k ile belki tanıtım günlerine gelebilir
-
yani bu kadar kötülemesine rağmen tercih edecek olması da ayrı bi ironi ama bu vebali almaya değmez sıralaması da çok sınırdaydı ben de uykulu uykulu cevaplıyordum yatakta pc'ye geçince ayıktım direkt
-
müthişsiniz hocam.bana econ gelsinde rahat rahat okuyak be sınırda olmak çok kötü gerçekten arkadaşı anlıyorum
-
ne oldu burada da mı aristokratlık yapmaya çalışıyorsunuz hesap açma tarihiymiş eskisin süpersin dostum gerçekten öylesin ben de odtu uiye
giremediği için kötülemeye çalışan insanım inanılmaz deşifre ettin. ha yazmasınlar diye dediğimi falan iddia ediyosun ben de o dediklerimden vazgeçiyorum ve dediğim insanlara dediklerimi boşverip yazın diyorum inanın umrumda değil bi anlıktı o napıyosunuz hissi buraya okuduğum lisede çok sevip saydığım hocamın yönlendirmesiyle linkiyle geldim ona dediklerimle çakışıyor diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senden yukardan econ yazana da cok rastlamadım aslında ama işletmeye bağlı biraz işletme den sekenler econa girerse o da iyi yükselir %5'ten fazla değil gelmeme ihtimali umarım gelir ya tam istediğin yerde gönlün rahat şekilde okursun ama olmazsa da sağlık olsun diyip mevcut duruma göre planlama yapman gerekecek. az kaldı zaten yiyip bitirme kendini her şey olacağına varıyor.
-
-
ben istatistik falan biraz rakamlarla oynadım 1950 dedi bakalım
söyledikleri de odtüdeki atmosferi yansıtmıyor hiç, ya odtüde okumuyor ya da başarısız ve yalnız bir öğrenci, ya da en kötüsü kafasına geleni sallamış
-
Realist duruyor 1950 bana da öyle geliyor. Senden yukardan yazan da görmedim pek çıkar tabi de 90 kişi aldığını düşünürsek 1.9 da tıkanır dahası olmaz gibi
Dün bana odtu iibf konumda yazmıştı 5.7k ile sbky kaçar mı diye morali de bozuktu sonra hemen nickini değiştirip böyle bi işe kalkışmış zaten her dönem çıkıyor böyleleri de ilk defa birine yardımcı olduğuma pişman oldum ama erkenden çözdük olayı yoksa sakız gibi uzardı baya kişiyi de etkilerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 6 Ağustos 2023; 11:40:25 >
İyi yakaladınız trolü hocam.
zor olmadı ki arkadaş çok acemi çıktı sıfırdan hesap açsa daha zor olurdu ya da önceki odtü iibf konuma hiç yazmasa
-
Böyle troller bayağı ilginç . Ufak bir linkedin,yök atlas akademisyenlere bakıp ve mezunlarla sohbet ederek anlayabilir zaten insanlar bölümleri.Buraya kötüleyip bölüme gireceğini düşünmesi komik olmuş.Forum kullanan insan sayısı az çok belli zaten.
-
1 DEÜ hukuk
2 Anadolu hukuk 16.600
3 Akdeniz hukuk 18.700
4 Selçuk 1 22.700
5 Selçuk 2 44.000
Sıralama 21.373
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 6 Ağustos 2023; 12:33:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X