Tamam hocam çok teşekkür ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (32. sayfa)

-
-
ne demek hocam başarılar şimdiden. eğer üni hayatınızda bilinci korursanız sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum
-
Çabalayacağım hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
15k hukuk için
-
Anadolu
Akdeniz
Esogu
Selcuk
Cukurova
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
asbü, medeniyet ve uludağ nasıl ki onları neden saymadınız
-
koü kötü müdür hocam ?
-
bence üniversite çok fark etmiyor aklıma ilk gelenleri saydım adana ve eskişehir en az maliyetle okuyacağın şehirler bursa,istanbul,ankara zorlar ama maddi gelir iyiyse sıralamaya göre dizebilirsin öğrenci hayatı için eses favorim çok eğlenirsin 4 sene
-
değil de adana varken koü gitmezdim bence bi öğrenci için adana daha uygun ve kampüsü süper
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 26 Temmuz 2023; 22:53:25 > -
peki bu kontenjan ne olacak azaltmışlar falan eskişehir gelir mi ki
-
anadolu zor hem önünde hem kendinde iyi kontenjan düşüşü var.
-
hocam merhabalar daha önce odtu econ vs bilkent ir/pols hakkinda konusmustuk sıralamam 1234 geldi ben direkt bilkentte econ isletme ir pols yazicam arka arkaya en kötü polse girerim diye dusunuyorum odtuye pek gidesim yok o yuzden odtu isletme iktisatı bilkent ir/polsun altina yazicam sorum şu sizce bilkent ir/pols odtu isletme/econa gitmedigime pisman ettirir mi? bana kazandiracagi maddi gelir acisindan bir fark olusturur mu?tabi ki kendini gelistirmek en onemli etken ama sizin dusunceleriniz neler?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
16kya ne gelir
Hocam özel sektörde işletme ve econ daha avantajlı bölümler bu bir gerçek fakat bilkent pols/ır okuyup üni hayatında kariyer topluluklarılya ilgilenirsen, staj kovalarsan, soft skillerini geliştirirsen bi fark olacağını düşünmüyorum çünkü çoğu yer iibf'ye paket halinde bakıyor bilkent ve odtü'de birbirine yakın iki marka. ünide alacağın nakit burs ve garanti yurt imkanın büyük artı ayrıca seçmelilerde de istediğin gibi işletme/econ'a yönelebilirsin tabi günün sonunda bazı yerler spesifik olarak işletme/econ a ağırlık veriyor buralara girmen daha zorlaşır. odtü işletme seçersen okuması kolay hem de rahat iş staj bulursun, fakat burs olayı zor herkese vermiyorlar verseler bile 1.5-2k bir de yurt işi garanti değil. ailenin maddi durumu iyi değilse bence mantıklı ama iyiyse düşün bence odtü işletme/econ da mezun olunca fark yaratır sağlam yerlerde.
bir de ir/pols eğitimi teori açısından çok yoğun akademiye çok kayıyor bilkentte zor bi okul bildiğim kadarıyla o açıdan direkt hedefe ulaşmak için odtü işletme cok iyi tercih econ demiyorum ama işletme baya rahat ailenin durumu iyiyse bir daha düşün derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 27 Temmuz 2023; 0:33:12 >
-
hukuk, ytü işletme/econ, marmara işletme falan hocam
-
batıda hukuk gelir mi
yani alacağın burs için IR ve SBKY'de sektörden uzak ağır teori eğitimine katlanman lazım odtü işletme varken bunu sorgula derim asıl mesela benim böyle bi şansım yoktu, şansım olsa işletme derdim yüksek ihtimal ama bilkentin nakit burs da çok iyi bi yandan zor bi denklem
-
çukurova hukuk doğunun batısı batının doğusudur
-
Teşekkürler hocam
Hocam bu arada sizce bilkent pols kaça çeker ? 2605 ile çok arada hissediyorum kendimi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X