Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.655
Cevap
17
Favori
66.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sizce bu sene hukuk sıralamalari ne olur ileri mi geri mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dexqer D kullanıcısına yanıt

Evet sıralamaların düşük olduğuna bakma iü ve marmara çok köklü iibf fakulteleri, piyasada çok fazla yönetici ve ikları var yine kendi okulundakilere destek oluyorlar başvurularda, 3-5 yer (unilever mckinsey p&g mastercard ) dışında her yere girmen mümkün buralar biraz daha top okul arıyor

• Hocam sizce Selçuk hukuk mu, Kocaeli hukuk mu, Çukurova Hukuk mu (Konya'da yaşıyorum)

• Hocam geçen sene hukukta yanılmıştım beklediğimden az çekti. Yine yanılabilirim iibfye daha hakimim fakat kontenjan durumu ve ilk 20kdaki tmci sayısından dolayı yükseleceğini düşünüyorum. 45+-2 k dan kapatacak diye tahmin ediyorum ne kadar talep düşse de dediğim faktörler var 2021de bozulan sıralamalar tekrar 2020deki hallerine yakınsayacak

• Selçuk>çukurova>kocaeli

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• Bu arada benim sıralama tahmininizi de unutmadım sanmayın 45-50k dediniz 21k geldi

• 24 k gs felsefe gelir mi

mckinseyde çalışanların hepsi top okul. bir tane bile istanbul marmara görmedim

• hocam ben 2022x0.9-1.1 demiştim ama nerdeyse yarısı gelmiş herhalde. daha iyi olmuş iyi gelmesi ben seni kötüye alıştırmışım daha çok sevindirmiştir 

• öyle fakat daha düşük yerlerde özellikle uzun vadeli çalışan arayan buraları tercih ediyorlar. çünkü top okul mezunları deneyim kasıp daha iyi yerlere geçiyorlar, marmara iü ytü gibi okullar beklenti çok olmadığı için daha uzun vadeli çalışan olarak görülüyor işveren açısından

• ohyeci O kullanıcısına yanıt

gelmez hocam

Ruh gibiydim sonuçlar açıklanana kadar 

Aileme diyom 60k gelir ,benden bir şey beklemeyin Sonuçlar açıklanınca şu şekil  

• Selcuk

Selcuk io

Cukurova

Kocaeli

Yap bence şehrinden ayrılma masrafa gerek yok selcuk zatwn hukukta iyi gerçekten

Selcuk io gelir sana ho  

Teşekkürler hocam kralsın    

• aysearslan9797 A kullanıcısına yanıt

Mezunluk yakışır hocam 900k da sayısalda bile bir şry yok

• Hocam merhaba 21 yaşında yıldız teknik işletmeye başlamak sorun yaratır mı? Hem yaşın 21 olması hem de top okul olmayışı iş bulma açısından çok sorun olur mu benim için?

• aysearslan9797 A kullanıcısına yanıt

hocam 900b eada hiçbir şey gelmez

• mayonezliekmek_ M kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba öncelikle hazırlığı atlamanı öneririm 25'te bitirirsek pek problem olmaz daha 25 yaş sınırı iş ilanıyla karşılaşmadım fakat 26-27 ile karşılaştım özellikle 27 ama her ilanda yaş sınırı yok mesela 28 29 yaşında bankada müf yardımcısı olarak başlayan biliyorum yine de 2 senelik iş tecrübesi olacak erken yaşta mezun olanların fakat üni okurken uzun dönemli staj yapabilirsen napıp edip etmen lazım bana kalırsa mezun olunca 'fresh graduate' yerine tecrübeli olarak değerlendirilirsin handikabı kapamış olursun ayrıca uzun dönem staj yaptığın yer senden memnun kalırsa bu yaşı çok sorun etmez bence orada da devam edersin.

Ytü top okul değil fakat işveren için uzun vadeli çalışan olarak alabileceği bi okul tıpkı iü ve marmara gibi. top okullarda turnover olayı cok fazla oluyor o yüzden orta olcekte yerlere rahat girersin istanbul piyasasında. ytü de işletme ve econ bölümleri özelinde kariyer kuluplerinde aktif olursan, 2.sınıfın sonundan itibaren staj bulup uzun vadeli devam edebilirsen edemesen bile başka stajlar yaparsan, ingilizceni çok geliştirirsen iş bulmada sıkıntı olcağını düşünmiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 26 Temmuz 2023; 16:52:1 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.