Aynen hocam mezuna kalacak arkadaşlar iyi düşünsün benim mezuna kalırken hiç aklıma gelmicek olaylar oldu ocaktan sonra çalışamadım doğru düzgün. Sağ olun hocam siz de istediğiniz yerlere girersiniz umarım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (30. sayfa)

-
-
-
Bir arkadaşımla da konuştuk akademik açıdan daha iyimiş hacettepe hocalardan da memnunmuş. Iu'de tanıdıgım yok ama sayfasında vardır bulmaya calısayım
Eğer idari işlere giremezsen hacettepe akademide daha iyi duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tm 118
-
kudeb falan sorun değilse direkt koç işletme sonrasında econ veya ie çapı hocam en iyi yerleri domine ediyorlar linkeddnen gördüğüm kadarıyla sonra sabancı veya boun düşünülebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 26 Temmuz 2023; 15:3:37 > -
hocam valla çok teferruatlı bir iş kudeb
Gsü siyaset bilimi veya boun soc de olabilir fakat istanbulda ve yurt zor ikisi için de, gsü'nün kampüsü küçük tabi akademi için avantajı olur fransız okullarıyla bağlantısı cok.
ama hedef direkt beyaz yaka olmak gibi onun icin günün sonunda gsü ve odtü cok fark etmeyeceği için bu liste yeter bence sosyal imkanları, kampüs hayatı, mezun networkü ve yurt,burs imkanları odtü daha önde
%70 odtu iktisat %30 odtu IR
-
o zaman boun ve sabancı arasında seçime gider hocam. boun koc ile beraber en iyi yerlerde cok mezun cıkartıyor fakat yurt burs imkanları kısıtlı sabancının da konumu kısıtlı ama burs yurt imkanları iyi bir de ie ve işletme econ beraber okuma imkanın var bilemedim ailevi durumlara bağlı eğer maddiyat sıkıntısı yoksa boun işletme gibi
-
ytü gelmez hocam hedef beyaz yaka olmaksa iü işletme iktisat da bakabilirsin
-
İktisat da mı gelmez hocam
-
%30 işletme ve iktisatları 60-65k dan kapatır çok geride kalmışlar %100 inglere göre. tabi iktisat yeni açılmış belki fark etmeyenler olacak bi nebze gelme ihtimali var ama işletme çok zor
-
@onikuniyeni fark ettim itü econ'u odtu ui'nin önüne koy özel bi sebebi yoksa eğer özel sektör düşünüyorsan
-
bir senede 30k nasıl yukarı çekecek mantıklı bir sebebin var mı? yanlış anlama da bol keseden sallıyor gibisin
Eyvah hocam ne yazabiliriz o zaman
-
geçen sene 50k iken 25k dan kapatabilir demiştim aç baştan oku bu konudaki entryleri. geçen sene tercih sonuçları 2020 gibi gelecek demiştim yine taşlıyorlardı daha kötüsü geldi. mantıklı sebebim de artık insanların iyi okullarda iibf okumak istemesi talep çok artıyor her sene odtü ve itü'den sonra da gelen okuların başında ytü geliyor aradaki sıralama makası çok açık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 26 Temmuz 2023; 15:23:30 > -
hocam maddiyat anlamında herhangi bir sıkıntım yok. iki okuluda gezdim ama halen kararsızım. her gün fikrim değişiyor. sabancıdaki en büyük sıkıntı konumu
iü işletme
-
Boğaziçi işletme hocam bence sabancı daha çok mühendis okulu oldu herkes ceng okuyor eğer endüstri okumak istemiyorsan boğaziçi kesinlikle
-
Özelde geçerliliği var mıdır hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X