Şimdi Ara

EA'cilari yerlestiriyorum (2023 edition) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.654
Cevap
17
Favori
66.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlık olsun takma kafaya sonuç çok iyi yine. İkisi de özel sektör açısından bence fark etmez çünkü günün sonunda kişisel çabana bakacak nereye gireceğin.

Bilkent burs ve yurt imkanları açısından ön plana çıkıyor ayrıca seçmeli ders alma durumu odtü'ye göre rahat işletme/econ derslerini alabilirsin bol bol.

Odtü seçmeli ders konusunda katı işletme/econ dersleri alman zor, fakat yandal işletme/econ yapabilirsin.

Odtü kampüsü, sosyal imkanları, mezun networkü vb. bakımından bir adım önde.

bilkent pols ve odtu ui yazıyorsan odtu pols de yazabilirsin çünkü gelmezse ikisi de boşa açıkta kalmış olursun fakat en kötü ihtimal odtu ui gelir ben yine de bilgilendiriyim

odtü'de yurt işi son zamanlarda sıkıntıda bilkentte kafan daha rahat olur ayrıca nakit burslar da iyi gerçekten.

yurt ve nakit burs durumundan dolayı bilkent pols > odtu ui diyorum.

• Teşekkürler hocam zaman ayırdığınız için .

• ne demek gönlünce olsun her şey  

• Hocam Deü Ybs hakkında bilginiz var mı dün tavsiye istediğimde İstanbul ve Hacettepe işletme önermiştiniz 45kya. Sizce üniversite imkanları sektör göz önünde bulundurularak neresi daha mantıklıdır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berlinduvarı kullanıcısına yanıt

ybs mezunlarını incelemiştim linkedinden buranın bi farkı yok marmaradan, izmirde olması dezavantajı dışında

Biri 6k iken diğeri 75k saçmalık ybs isteyen yazabilir bence underrated kalmış sıralaması

Hacettepe aralarında en iyi üniversite fakat özel sektör istanbulda o yönden eksi, İstanbul işletme daha avantajlı önceliğim bura olurdu ikisi arasında.

İşletme seçersen top okul mezunları + ytü,marmara gibi rakiplerin olacak mezun olunca

Ybs okursan ybs açısından rakip az fakat yazılım/bilişim sektöründe ceng, yazılım müh, mat müh ve stat gibi sağlan rakiplerin olacak

Bu yüzden bir seçim yapmak zor deü ybs okurken üstüne koymazsan iş sıkıntısı yaşarsın fakat diğerlerinde en kötü big4 audit,accounting veya bankaların müf yardımcılıgına girme şansın var

Okurken üstüne koyarsan deü ybs daha iyi yerlere getirebilir, yine de bu versusta net bir kazanan çıkmaz diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 23 Temmuz 2023; 21:33:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam YTÜ siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler nasıl

• İİBF için özel sektörde hem YTÜ top değil hem de bölüm dezavantaj yani iki eksisi var, bari bölüm işletme-econ olsun ki bir yerden kurtar. bu sıralamaya nereler geliyor bilmiyorum fakat istanbul,marmara,deü işletme/iktisat tutuyorsa oralar daha mantıklı

nasıl bir yer olduğunu bilmiyorum malesef direkt mezun oluncaki duruma göre yorumlayabildim.

• _MarioGomez33 kullanıcısına yanıt

Hocam sıralamam 70k da kafam çok karıştı sizle daha önce de konuşmuştuk

• dexqer D kullanıcısına yanıt

istanbul hacettepe tr iktisat

ytü tr işletme

buralar daha makul

Öncelikle zamanınız için teşekkür ederim hocam. Sizce bilimden top üniversitelere yatay geçiş mümkün müdür?

• O kadar mı berbat? Hocam.

• Ozlemttt O kullanıcısına yanıt

Ne demek hocam  şartları tam bilmiyorum fakat yüksek ortalama ile neden olmasın bence geçilebilir en azından akdenize geçmek için şansın yüksek olur. Dediğim gibi üniler arası yatay geçiş şartlarını bilmiyorum ama geçemesen bile akdeniz mezunu çok önünde olmaz.

Çok teşekkür ederim hocam. Bilim üniversitesini yazacağım gibi duruyor şimdilik oradan da yatay geçiş için çabalarım, umarım olur.

• Ozlemttt O kullanıcısına yanıt

Başarılar hocam gönlünüzdeki gibi olur umarım. yatay gecis olmasa bile en azından bölüme ilgin artacağı için daha donanımlı şekilde mezun olursun hayırlısı olsun tekrardan.

Sağolun size de başarılar dilerim

Hocam bir de aühf hakkında bilginiz var mı ? ankaralıyım ve ailem biraz aühf direttiriyor da belki bilkent pols,odtü ui'den sonra aühf ekleyebilirim eğer kafama yatarsa.

• @AfterNight hocam özelden mesaj banım var buradan cevaplamak zorundayım, gelmesi zor gözüküyor 3.5k'dan sonra yazacak yer kalmadı yine de başa koyun listenizde

• Derinlemesine bilmiyorum lakin çok kaliteli mezun çıkartmış bir yer. günümüzde eskisi kadar iyi değil hukukun da geldiği noktayla birlikte benim okuyan ve bırakan arkadaşım var, okuyan son sınıfta şuan düşük ücretle staj yapıyor memlekette, bırakan arkadaşım 3.sınıfta bırakıp odtü işletmeye geldi.

Eğer hukuk istemiyorsan aile zoruyla yazmanı önermem bana da baskı yapmışlardı ben yazmadım(araya istanbulu yazdım gönülleri olsun diye fakat o zaman gelmeyeceğinden emindim, marmarayı yazmadım mesela sırf kandırmak için yaptım diyebilirim çok baskı yaptılar çünkü) günün sonunda yazacağın bölümle ilgili mesleği uzun yıllar yapacak sensin hayallerinin peşinden git derim. İstiyorsan hala yazılacak en iyi yerlerden yazabilirsin tabi ki fakat çok beklentin olmasın eskisi gibi değil dediğim gibi.

Yani sana zaten odtü ui gelir şayet gelmedi diyelim bilkent pols ve odtü ui içine siniyorsa odtu sbky'nin sinmeme şansı yok okuduğum yeri övmek adına değil durum cidden böyle bu 3 yer de sana aynı oranda bir gelecek vaad ediyor ve yakın bölümler. Boşu boşuna hukuka gitmiş olursun eğer istemiyorsan o yüzden diyorum. tercih zamanında bu klişe hata yapılıyor ui yazıp altına hukuk koyma işi sonra yatay geçişle uğraşırsın, forumda var şuan öyle biri odtu sbky'ye geçmeye çalışıyor.

tercih yine senin ben sadece hukuk aklında yok diye gitmeni istemedim ama bir nebze olsun istiyorsan yazılır tabi ki ama hukukta nerden mezun olduğunun da günümüzde çok anlamı kalmadı ilk 3 okul dışında onu da hesaba kat derim.

Ankara Üniversitesi – Hukuk Fakültesi [TANITIM 2023] | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

ODTÜ Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi hk. detaylı yazım | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

bu iki tanıtıma bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 24 Temmuz 2023; 8:51:41 >

• Hocam 80k yapan arkadaş var %50 burslu iibf okumak istiyor Koç Sabancı Bilkent falan hariç vakıf iibflerini sıralayabilir misiniz acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tobb>bilgi>yeditepe>bahçeşehir, ama istanbulda okumak daha avantajlı olacağı için direkt amacı sektöre yönelmek ise bilgi>yeditepe>tobb>bahçeşehir derim.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.